Yhteystiedot / Meistä

Tervetuloa och Välkommen!

Hyvinvointiin on nykyään niin monia laitteita ja vempaimia, suorastaan "ihmeitä tekeviä", että Viidakkotohtorikin ihmetteli. Hän päätti perheineen tehdä asialle jotakin.

Viidakkotohtorin verkkokauppaan on valittu vain Viidakkotohtori-perheen itse-testaamiaan, hyvinvointiin positiivisesti vaikuttavia valmisteita ja laitteita.
Olemme perheyritys ja toimipiste meillä on Loviisassa.

Mitä Viidakkotohtori tarkoittaa siis?
»Asiakkaan on nykyään aina vain helpompi valita laadukkaita tuotteita verkkokaupasta. Usein laatu on merkittävä tekijä ostopäätöksessä, mutta hinnan halutaan olevan kohdallaan - tässä syy miksi Viidakkotohtori on lähtenyt verkkokauppa-viidakkoon metsästämään, hyvinvoinnistaan ja terveydestään kiinnostuneille ihmisille, vain parhaita tuotteita

»Emme missään nimessä ole tohtoreita, mutta mielestämme jokainen voi itse olla oman elämänsä tohtori, valitsemalla positiivisesti hyvinvointiin vaikuttavia tuotteita "olet mitä syöt" -periatteella.
Tervetuloa siis tutustumaan Viidakkotohtorin putiikkiin - käykää vaan peremmälle

 

Tavallisimmat kysymykset

Muutoksia tilaukseen
Jo tehtyyn tilaukseen voimme tehdä muutoksia kuten lisäyksiä, jos emme ole vielä käsitelleet tilaustasi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Onko tilaukseni jo matkalla?
Lähetämme sinulle viestin kun tilauksesi on pakattu ja lähtenyt varastostamme.

Tilausehdot ja tuotteiden palautus
Tuotteiden palautus on mahdollinen, ota yhteys asiakaspalveluun. Lue lisää palautusohjeista ja tutustu samalla tilausehtoihin.


Autamme sinua Viidakkotohtorin -, tilauksia ja verkkokauppaa koskevissa kysymyksissä. Otamme myös mielellämme vastaan vihjeitä, ideoita ja kommentteja uusista tuotteista. Jos haluat vastauksen palautteeseesi, lähetäthän meille myös nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä muut yhteystietosi, jotta saamme sinuun yhteyden mahdollisimman nopeasti.


Teitä palvelevat
 

Asiakaspalvelu
Pekka Ryynänen, 

[email protected]
puh. 0400 906 245
Palvelu kieli Suomi betjänar även på Svenska  and service with English

Lähetykset
Asiakaspalvelu.

Laskutus sekä reskonta

Linda Wirtanen

[email protected]

puh 044 5662745

 


Osoite

Varasto sekä konttori.

, Viidakkotohtori / Pripaks ky • Lapinjärventie 343 • 07900 Loviisa •

Y-tunnus 0512652-6 • http://www.viidakkotohtori.fi

Vat number FI05126526