testViidakkotohtori

Näytä: Lista / Ruudukko
Järjestä:
Näytä:
 • Tohtorin SankoSetti - 2kpl aloitussetti - Bokashi
  Bokashin tuoteperheen uusin tulokas tänä vuonna on Tohtorin suunnittelema kokoonpano, edulliseen ja helppoon tutustumiseen bokashin maailmaan. Tohtorin SankoSetti on näppärä bokashin aloitussetti pieneenkiin keittiöön ja on tarkoitettu esimerkiksi heille, joid..
  25,00€
  Veroton: 20,16€
 • Tohtorin SankoSetti - Bio Bokashirouheella
  Bokashin tuoteperheen uusin tulokas tänä vuonna on Tohtorin suunnittelema kokoonpano, edulliseen ja helppoon tutustumiseen bokashin maailmaan. Tohtorin SankoSetti on näppärä bokashin aloitussetti pieneenkiin keittiöön ja on tarkoitettu esimerkiksi heille, joid..
  28,00€
  Veroton: 22,58€
 • Gymba Aktivointialusta MUUT
  Gymba on mullistava uusi tapa työskennellä, seisominen Gymba aktiivilaudalla pitää sinut liikkeessä. Saat jatkuvaa liikuntaa omassa työpisteessäsi, aineenvaihduntasi sekä verenkiertosi aktivoituu. Kulutat kaloreita paljon enemmän kuin istuessasi tai seist..
  179,90€
  Veroton: 145,08€
 • Varaosasuodatin Hydro-Jal Vesi-ionisaattorilleOtsonaattorit
  Varaosasuodatin Hydro-Jal Vesi-ionisaattorille   Maahantuoja Viidakkotohtori.fi   ..
  45,00€
  Veroton: 36,29€
 • Juomaveden tislain Otsonaattorit
  Juomaveden tislain Vesijohtoverkosta riippumaton pöytämallinen vedentislain jolla tuotat kotiolosuhteissa korkealaatuisinta mahdollista juomavettä. Laite kykenee tappamaan vedestä käytännöllisesti katsoen kaikki bakteeri ja poistamaan useimmat epäpuhtaudet ..
  340,00€
  Veroton: 274,19€
 • Turvakahva MUUT
  Turvakahva. Lanaformin turvakahva auttaa käyttäjiään liikkumaan, nousemaan, istumaan tai vaikka mihin, turvallisesti. Kolme todella tehokasta imukuppia tarttuu takuuvarmasti kaakeliin, lasiin, lasikuituun tai porsliiniin ja yhtään reikää ei tarvitse po..
  39,00€
  Veroton: 31,45€
 • Vaivaisenluun suoja varvaserottajalla MUUT
  Vaivaisenluun suoja varpaanerottajalla   Vaivaisenluun suoja varpaanerottajalla lievittää nopeasti kipua ja oikaisee isovarvasta.  1 koko joka sopii sekä oikeaan että vasempaan jalkaan! Geeli muodostuu kolmesta eri polymeerikerroksesta, jotka liikkuvat toisi..
  7,95€
  Veroton: 6,41€
 • Vaivaisenluun suojakisko MUUT
  Vaivaisenluun suojakisko Vaivaisenluun suoja varpaanerottajalla lievittää nopeasti kipua ja oikaisee isovarvasta. Pakkauksessa 1 koko joka sopii sekä oikeaan että vasempaan jalkaan! Sopii käytettäväksi kengissä. Tarrakiinnitys Maahantuoja Viidakko..
  16,90€
  Veroton: 13,63€
 • EM-Dangos Mutapallo Bokashi EM-mikrobit
  Valmistuksessa. Saatavilla touokokuussa. EM-Dango on käsityönä tehty, ilmakuivattu savipallo joka sisältää zeoliittiä, basalttikivijauhoa ja EM-keraamista jauhetta sekä aktiivisia tehokkaita mikro-organismia. Yhdistettynä nämä ainekset appels..
  6,50€
  Veroton: 5,24€
 • Tohtorin Biohiili 5 L
  Tohtorin kotimainen Biohiili on ensisijaisesti maanparannusaine. Seulottu ja hienoajakoinen (koko 0-4mm) biohiili parantaa maan rakennetta ja pidättää ravinteita ja vettä maaperässä. Hienojakoinen biohiili on erinomainen kasvualusta mikrobeille.  Biohiili ei ole it..
  6,90€
  Veroton: 5,56€
 • Vermikuliitti 3 l Bokashi EM-mikrobit
  Vermikuliitti 3 l   Ympäristöystävällinen luonnollinen maanparannusaine. Vermikuliitti on vulkaanista ainetta, joka voimakkaan kuumentumisen myötä pidättää kosteutta. Aine sekoitetaan multaan tai katetaan kylvös. Katteena aine est..
  4,00€
  Veroton: 3,23€
 • Leca Sora 4-10 mm 5 litraa Bokashi EM-mikrobit
  Leca sora 5 litra 4-10 mm   Poltetusta savesta valmistettu hygieeninen kukkienhoitotuote. Soveltuu hyvin kukkaruukun pohjalle salaojaksi sekä pinnan katteeksi tasaamaan mullan kosteutta ja pitämään mullan pinnan siistinä.   Pakkaaja :vi..
  5,00€
  Veroton: 4,03€
 • Tohtorin Piimaa MUUT
  Tohtorin Piimaa 100% Piidioksiidi Hienojakoinen ei paakkuunnu sirotepurkki 300 gr 1.5 kg ja 4.5 kg ämpäri ..
  10,00€
  Veroton: 8,06€
 • Viljelykaulus peltinen. Huolto vapaa. Heti valmis. Viljelykaulus
  Viljelykaulus / Viljelylaatikko Peltinen  Kestävä ja ergonominen viljelykaulus puutarhaasi. Erikoisvalmisteinen viljelykaulus pitää etanat loitolla. Mitat: Pituus100 x Leveys 60 x Korkeus 33 cm tilauksesta saatavana myös koko P100 x L 800 x K 33 cm Maalattu,..
  49,00€
  Veroton: 39,52€
 • Induktori Detox Ion Spa MUUT
  Induktori Detox Ion Spa Ruostumaton teräskierukka Detox Ion Spa laitteisiin, joka on kestävä ja helppo puhdistaa. Tämä on yleismalli joka soveltuu yleisimpiin Ion Detox  jalkahoitolaitteisiin. Induktorit kestävät noin 25-40 käyttökertaa jonka j&..
  13,95€
  Veroton: 11,25€
 • Suihkepullo 360, Ruskea 250ml Bokashi EM-mikrobit
  Korkealaatuinen suihkepullo, jota voidaan käyttää missä tahansa asennossa. Pystyssä, ylösalaisin, taikka sivuttain, ei väliä, koska tämä toimii mitenpäin vain. Kampaamon suosittelema! Kaikkihan me tiedämme miten ärsyttävä&..
  8,00€
  Veroton: 6,45€