testViidakkotohtori

Näytä: Lista / Ruudukko
Järjestä:
Näytä:
 • Tohtorin Bokashirouhe - Kotimainen kuivarouhe 1kg
  Parasta multaa ekologisesti kotimaisella bokashirouheella Tohtorin Bokashirouhe - kuiva bokashirouhe joka fermentoi biojätteet nopeasti ja täysin ekologisesti. Ei turhia kuljetuksia, nyt saatavilla bokashirouhe jonka raakaineet ovat peräisin lähitiloilta. Tohtorin Bokashiro..
  12,00€
  Veroton: 9,68€
 • Tohtorin Bokashirouhe - Kotimainen kuivarouhe 2kg
  Parasta multaa ekologisesti kotimaisella bokashirouheella Tohtorin Bokashirouhe - kuiva bokashirouhe joka fermentoi biojätteet nopeasti ja täysin ekologisesti. Ei turhia kuljetuksia, nyt saatavilla bokashirouhe jonka raakaineet ovat peräisin lähitiloilta. Tohtorin Bokashiro..
  22,00€
  Veroton: 17,74€
 • Tohtorin SankoSetti + kotimainen rouhe 1kg
  Bokashin tuoteperheen uusin tulokas tänä vuonna on Tohtorin suunnittelema kokoonpano, edulliseen ja helppoon tutustumiseen bokashin maailmaan. Tohtorin SankoSetti on näppärä bokashin aloitussetti pieneenkiin keittiöön ja on tarkoitettu esimerkiksi heille, joid..
  28,00€
  Veroton: 22,58€
 • Viidakkotarhurin palasaippua
  Multaiset kädet puhdistuu hellävaraisesti mutta tehokkaasti kahvinpurujen ansiosta. Eukalyptus hoitaa. Saippuapalamme ovat Suomessa tehty käsityönä ekologisista ainesosista. Saippuapohjaan on käytetty luomu-oliivi, -kookos ja -risiiniöljyjä. Öljyt kost..
  16,00€
  Veroton: 12,90€
 • Varaosasuodatin Hydro-Jal Vesi-ionisaattorilleOtsonaattorit
  Varaosasuodatin Hydro-Jal Vesi-ionisaattorille   Maahantuoja Viidakkotohtori.fi   ..
  45,00€
  Veroton: 36,29€
 • Juomaveden tislain Otsonaattorit
  Juomaveden tislain Vesijohtoverkosta riippumaton pöytämallinen vedentislain jolla tuotat kotiolosuhteissa korkealaatuisinta mahdollista juomavettä. Laite kykenee tappamaan vedestä käytännöllisesti katsoen kaikki bakteeri ja poistamaan useimmat epäpuhtaudet ..
  340,00€
  Veroton: 274,19€
 • Turvakahva MUUT
  Turvakahva. Lanaformin turvakahva auttaa käyttäjiään liikkumaan, nousemaan, istumaan tai vaikka mihin, turvallisesti. Kolme todella tehokasta imukuppia tarttuu takuuvarmasti kaakeliin, lasiin, lasikuituun tai porsliiniin ja yhtään reikää ei tarvitse po..
  39,00€
  Veroton: 31,45€
 • Vaivaisenluun suoja varvaserottajalla MUUT
  Vaivaisenluun suoja varpaanerottajalla   Vaivaisenluun suoja varpaanerottajalla lievittää nopeasti kipua ja oikaisee isovarvasta.  1 koko joka sopii sekä oikeaan että vasempaan jalkaan! Geeli muodostuu kolmesta eri polymeerikerroksesta, jotka liikkuvat toisi..
  7,95€
  Veroton: 6,41€
 • Vaivaisenluun suojakisko MUUT
  Vaivaisenluun suojakisko Vaivaisenluun suoja varpaanerottajalla lievittää nopeasti kipua ja oikaisee isovarvasta. Pakkauksessa 1 koko joka sopii sekä oikeaan että vasempaan jalkaan! Sopii käytettäväksi kengissä. Tarrakiinnitys Maahantuoja Viidakko..
  16,90€
  Veroton: 13,63€
 • EM-Dangos Mutapallo Bokashi EM-mikrobit
  EM-Dango on Suomessa käsityönä tehty, ilmakuivattu savipallo joka sisältää zeoliittiä, basalttikivijauhoa ja EM-keraamista jauhetta sekä aktiivisia tehokkaita mikro-organismia. Yhdistettynä nämä ainekset appelsiininkokoisessa mutapallossa puhdis..
  6,50€
  Veroton: 5,24€
 • Tohtorin Biohiili 5 L
  Tohtorin kotimainen Biohiili on ensisijaisesti maanparannusaine. Seulottu ja hienojakoinen (koko 0-4mm) biohiili parantaa maan rakennetta ja pidättää ravinteita ja vettä maaperässä. Hienojakoinen biohiili on erinomainen kasvualusta mikrobeille.  Biohiili ei ole its..
  6,90€
  Veroton: 5,56€
 • Perliitti 3L
  Ympäristöystävällinen luonnollinen maanparannusaine. Edistää kasvua parantamalla kasvualustan ilmavuutta. Käyttö maanparannusaineena kasvualustaseoksiin, siemenkylvösten peittoon ja taimikasvatukseen. Perliitti on vulkaaninen aine, joka voimakkaan kuum..
  4,00€
  Veroton: 3,23€
 • Vermikuliitti 3 l Bokashi EM-mikrobit
  Vermikuliitti 3 l Ympäristöystävällinen luonnollinen maanparannusaine. Vermikuliitti on vulkaanista ainetta, joka voimakkaan kuumentumisen myötä pidättää kosteutta. Aine sekoitetaan multaan tai katetaan kylvös. Katteena aine estää my&..
  4,00€
  Veroton: 3,23€
 • Leca Sora 4-10 mm 5 litraa Bokashi EM-mikrobit
  Leca sora 5 litra 4-10 mm   Poltetusta savesta valmistettu hygieeninen kukkienhoitotuote. Soveltuu hyvin kukkaruukun pohjalle salaojaksi sekä pinnan katteeksi tasaamaan mullan kosteutta ja pitämään mullan pinnan siistinä.   Pakkaaja :vi..
  5,00€
  Veroton: 4,03€
 • Tohtorin Piimaa MUUT
  Tohtorin Piimaa 100% Piidioksiidi Hienojakoinen ei paakkuunnu sirotepurkki 300 gr 1.5 kg ja 4.5 kg ämpäri ..
  10,00€
  Veroton: 8,06€
 • Viljelykaulus peltinen. Huolto vapaa. Heti valmis. Viljelykaulus
  Viljelykaulus / Viljelylaatikko Peltinen  Kestävä ja ergonominen viljelykaulus puutarhaasi. Erikoisvalmisteinen viljelykaulus pitää etanat loitolla. Mitat: Pituus100 x Leveys 60 x Korkeus 33 cm tilauksesta saatavana myös koko P100 x L 800 x K 33 cm Maalattu,..
  49,00€
  Veroton: 39,52€
 • Induktori Detox Ion Spa MUUT
  Induktori Detox Ion Spa Ruostumaton teräskierukka Detox Ion Spa laitteisiin, joka on kestävä ja helppo puhdistaa. Tämä on yleismalli joka soveltuu yleisimpiin Ion Detox  jalkahoitolaitteisiin. Induktorit kestävät noin 25-40 käyttökertaa jonka j&..
  13,95€
  Veroton: 11,25€
 • Suihkepullo 360, Ruskea 250ml Bokashi EM-mikrobit
  Korkealaatuinen suihkepullo, jota voidaan käyttää missä tahansa asennossa. Pystyssä, ylösalaisin, taikka sivuttain, ei väliä, koska tämä toimii mitenpäin vain. Kampaamon suosittelema! Kaikkihan me tiedämme miten ärsyttävä&..
  8,00€
  Veroton: 6,45€