Otsonaattori spa ja poreallas

Otsonaattori spa ja poreallas

Tuotekoodi: Wiida_300mg pore
Saatavuus:
Varastossa
Hinta: 96,00€ Veroton: 77,42€

Alkaen / Kuukausi (Lue lisää)

0 arvostelua  
0 arvostelua

Viidakkotohtorin kylpytynnyrin ja porealtaan otsonaattori 300 mg

Otsonointi poistaa hajut ja allergeenit
Otsonointi on helppo, turvallinen ja erittäin tehokas tapa.

Otsoni tehoaa eloperäisiin, mutta ei epäorgaanisten yhdisteiden hajuihin.

Otsoni saattaa myös reagoida joidenkin synteettisten kemikaalien kanssa.

Käyttökohteita

  • Bakteerien ja virusten tuhoaminen
  • Kotieläinten aiheuttamat allergiset tekijät
  • Homeen poisto / tuhoaminen

Otsoni on noin 1300 kertaa tehokkaampi hapetin kuin yleisesti käytetty kloori (Cl). Tämä laite tuottaa otsoonia joka riittää noin 1500 litraan altaan puhtaana pitämiseen.Tarkoittu veden puhdistukseen jolloin käytetään  hapetinkiveä ,pore ja allas käyttöön suositellaan venturia joka hajoittaa ozonin ja estää veden takaisinvirtauksen laitteeseen.

Riittää kun laite on päälle noin 2 tuntia vrk kylpytynnyrin puhtaana pitämiseen
 

Teho 300 mg tunnissa

Huomioi venturia täytyy käyttää koska laitteessa ei ole omaa kompressoria.

Pakkaus sisältää
1 kpl Wiida 300 mg otsonaattori poreallas ja tynnyrikäyttöön
1 kpl käyttöohje englannin kielinen missä myös kytkentäkaavio.

CE hyväksytty
Takuu 1 vuosi
Maahantuoja Viidakkotohtori

 Tekniset tiedot
Otsonin ulostulo     300 mg /h

CE hyväksytty
Takuu 1 vuosi
Maahantuoja Viidakkotohtori

Pakkaus sisältää
1 kpl Wiida 300 mg otsonaattori
1 kpl käyttöohje

Otsonointi poistaa hajut ja allergeenit
Otsonointi on helppo, turvallinen ja erittäin tehokas tapa poistaa epämiellyttäviä hajuja ja allergianaiheuttajia, kuten eläinten, tupakan, homeen, viemärin ja kalman hajua sekä ummehtuneisuutta.
Otsonointi poistaa epätoivotut hajut asunnoista, autoista, asuntovaunuista, veneistä ym. ilman kemikaalijäämiä.

Otsonointi ei pysty poistamaan rakenteiden sisällä olevaa hometta tai hajuja, mutta otsonointi on kuitenkin hyvä tehdä sen jälkeen kun pilaantuneet materiaalit on esim. kosteusvaurion takia uusittu.
Homeitiöt ja hajut jotka ovat tarttuneet kalusteisiin ja huoneiston pintoihin saadaan myös tällä tavoin poistettua.

Otsoni tehoaa eloperäisiin, mutta ei epäorgaanisten yhdisteiden hajuihin. Useimmat maalit, liuottimet ja parfyymit sisältävät ainesosia, joiden hajuja ei saada poistettua otsonin avulla.
Otsoni saattaa myös reagoida joidenkin synteettisten kemikaalien kanssa muodostaen uusia yhdisteitä. Otsoni ja käsittelyn aikana mahdolliset syntyneet yhdisteet on aina tuuletettava kunnollisesti pois, ennen kuin tiloissa oleskellaan.

Otsoni saattaa myös reagoida joidenkin synteettisten kemikaalien kanssa muodostaen uusia yhdisteitä. Otsoni ja käsittelyn aikana mahdolliset syntyneet yhdisteet on aina tuuletettava kunnollisesti pois, ennen kuin tiloissa oleskellaan.

Otsoni tuhoaa kaikkia tunnettuja home- ja hiivasieniä sekä bakteereja ja viruksia. Otsoni on haitallinen yhdiste hengitettynä, mutta oikein käytettynä otsonointi on kuitenkin turvallista.
Otsonointia tarvitsevat tilat käsitellään tietty aika ja otsonoinnin aikana tiloissa ei saa oleskella. Otsonaattorin voi kuitenkin käydä sammuttamassa pikaisesti ja avaamassa ikkunat. Kunnollisen tuuletuksen jälkeen tilat ovat taas käytettävissä.

Otsonoitavassa tilassa ei saa pitää huonekasveja, eikä elintarvikkeita, jotka eivät ole jääkaapissa tai tiiviissä pakkauksessa. Hajua imeneet tavarat, esim. tekstiilit ja kalusteet joissa verhoilua, kannattaa imuroida ja sijoittaa ilmavasti ennen otsonointia.
Komeroiden ovet kannattaa jättää auki mikäli myös komeroissa esiintyy hajua. Otsonointi tuottaa parhaan mahdollisen tuloksen jos tila on suljettu ja ilmanvaihto on vähäinen.

Otsonointilaite on sijoitettava huonetiloissa vähintään 1,5 metrin korkeudelle koska otsoni on ilmaa raskaampaa, tuulettimilla voidaan tehostaa otsonin levittäytymistä.
Hajunpoistoon tarvittava aika riippuu tilan koosta ja materiaaleista sekä hajun aiheuttajasta ja pinttyneisyydestä. Korkea lämpötila ja ilmankosteus vähentävät otsonoinnin tehoa.

Homeen, tupakansavun ja eläinten hajun saa yleensä poistettua nopeasti, mutta esim. tulipalon aiheuttama haju tai kalman haju vaativat pitemmän ja vahvemman käsittelyn. Normaali käsittelyaika huoneistoissa on 1 - 3 vuorokautta.
Remontoitavissa huoneistoissa tulisi hajun poisto tehdä siinä vaiheessa kun asunto on mahdollisimman tyhjä ja paljas, eli kun kaikki uusittavat materiaalit on poistettu ja huoneisto siivottu.
Uusia pintamateriaaleja ei kannata laittaa ennen käsittelyä, koska otsoni ei pääse vaikuttamaan tapetin tai maalin läpi yhtä tehokkaasti kuin paljaaseen pintaan.

 


Kirjoita arvostelu

Katso myös