Tervasaippua - Shampoopala hiuksille ja vartalolle

Tervasaippua - Shampoopala hiuksille ja vartalolle

Valmistaja: Luana's Organic Products
Tuotekoodi: Tervasaippua
Saatavuus:
Loppu varastosta
Hinta: 18,00€ Veroton: 14,52€

Alkaen / Kuukausi (Lue lisää)

0 arvostelua  
0 arvostelua

Tervasaippua/ Shampoopala

Saippuapalamme ovat tehty käsityönä vain ekologisista ainesosista. Saippuapohjaan on käytetty luomu-oliivi, kookos ja risiiniöljyjä. Öljyt kosteuttavat, hoitavat ja ravitsevat päänahkaa.
Tervasaippua sisältää aitoa suomalaista hautatervaa, joka on antibakteerinen ja ihoa hoitava luonnonlääke. Tervaa on käytetty kautta aikojen tuloksellisesti psoriasiksen, ihottumien ja erilaisten tulehduksien hoitoon.
Tervasaippua sopii sekä vartalosaippuaksi sekä hiusten pesuun.


Käyttöohje:
Kastele iho ja sivele saippuaa suoraan iholle. Hoitovaikutuksen tehostamiseksi anna saippua vaikuttaa iholla hetken ennen huuhtelua.
 

Shampoopesuun:

Kastele hiukset. Hiero palaa hiuspohjaan ja pese
kunnes vaahtoaa. Anna vaikuttaa n. 1-2 min hiuspohjassa. Huuhtele. Toista käsittely tarvittaessa. Aluksi hiukset tuntuvat liian puhtailta. Se tunne tasoittuu kun hiukset hieman kuivuvat.


Suosittelemme hoitoaineeksi luomu omenaviinietikka-vesi seosta. Luomu- omenaviinietikka palauttaa päänahan pH-arvon normaaliksi ja sen sisältämät hivenaineet ravitsevat sitä. Sekoita suihkupulloon 2-3 rkl luomu-omenaviinietikkaa ja
puoli litraa vettä. Suihkuta hiuksiin ja päänahkaan. Huuhtele kevyesti. Voit jättää sen myös hiuksiin, jolloin hoitovaikutus tehostuu. Hiuksista tulee ilmavat ja kiiltävät.

Sisältö: Saippuoidut luomu- oliiviöljy, luomu-kookosrasva, vesi, luomu- risiiniöljy, hautaterva*.

* = suomalainen luonnontuote

Saippuan koko n.110 g

 

"Alun perin kehitimme siskoni kanssa shampoota, kehosaippuoita ja voiteita vain omaan käyttöömme.
Olemme kummatkin herkkäihoisia, joten oli tosi vaikeaa löytää sopivia tuotteita markkinoilta. Luontoa arvostavina ihmisinä valmistimme luomutuotteita jotka toimivat meille. Toivomme että se sopii myös sinulle. / Luana "

Shampoopalat ovat tehty käsityönä. Saippuapohjaan on käytetty luomu-oliivi-, kookos- ja risiiniöljyä. Luomuöljyissä ei ole ihoa ärsyttäviä kasvintourjunta-aineita eikä kemikaaleja vaan ne ovat puhtaita ja myrkyttömiä. Öljyt hoitavat ja ravitsevat hiuspohjaa ja hiuksia. Tuoksuna käytetään luomu- eteerisiä öljyjä. Ne ovat erittäin tehokkaita hiuspohjan hoidossa.

Luana's Organic Products kaikki saippuat ja shampoopalat ovat käsin tehty huolella valittuja aineksista. Niihin ei ole lisätty vettä säilöntäaineiden käyttämisen välttämiseksi ja se tekee tuotteista riittoisampia. Käyttäjä voi itse lisätä haluamansa määrän kosteutta, eli vettä. Silloin tuotteesta saa sopivan vahvaa tai paksua riippuen silloisesta tarpeesta. Tuotteissa ei myöskään ole keinotekoisia hajusteita, väriaineita, sulfaatteja tai mineraaliöljyjä. Siitä ei jää muovipulloa jätteeksi joka on ekologisuuden kannalta hyvä.


Nyt sinulla on tuote käsissäsi, joka on tehty harkiten ja sydämellä.
Kirjoita arvostelu