Selän tukivyö

Selän tukivyö

Valmistaja: Labtex
Tuotekoodi: Selän tukivyö
Saatavuus:
Varastossa
Hinta: 49,95€ Veroton: 40,28€

Alkaen / Kuukausi (Lue lisää)

0 arvostelua  
0 arvostelua

Selän tukivyö LabTex Care Nordic®

Ortopedinen selän ja vyötärön tukivyö tukee lanne- ja ristiluun aluetta ja korjaa ryhtiä sekä lievittää alaselän kipuja.  Valmistettu joustavasta ja vahvasta neulosmateriaalista, jossa on ilma-aukkoja. Varustettu neljällä lihassäikeitä tukevalla kaarituella sekä kahdella elastisella lisäkiristyshihnalla, jotka antavat lisäkompressiota. Kevyt unisex-malli, joka myötäilee vartaloa tarjoten kuitenkin erittäin hyvän tuen selälle ja mahdollistaen normaalin liikkuvuuden. Tarrakiinnitys; nopea ja helppo pukea ylle ja riisua. Huomaamaton; voidaan käyttää vaatteiden alla tai päällä. Väri: vaalea beige.

Käyttökohteita: lannenikamatulehdus, lannerangan osteoporoosikivut, alaselkäkivut, noidannuoli, issias, välilevynpullistuma sekä selkävammat ja lihaskrampit. Selkätukea voidaan käyttää korjaamaan huonoa ryhtiä sekä leikkauksen jälkeen tukea antamaan. CE.

Hoito-ohje: Käsinpesu 30°, tasokuivaus. Ei saa rumpukuivata eikä silittää. Materiaalit:  60% polyesteri, 20% puuvillasomistenauha, 17% lankapäällysteinen kumi, 3% nailoni. Tukivyön korkeus: 21 cm.

Käyttöohje: Aseta selkätuki siten, että sen keskiosa on hieman selkärangan keskialuetta alempana. Venytä tukea ulospäin ja vedä tuen vasen reuna kohti vartalon keskiosaa. Kiinnitä tuki tarrakiinnityksellä. Venytä lisäkiristyshihnoja ja kiinnitä tarranauhaan sopivan kompression löydyttyä. Mikäli vyön kireyttä täytyy korjata, irrota ensin tarrakiinnitys ja aseta vyö uudelleen. Vältä kiskomasta vyötä.

Koot: 70-80 cm = S, 80-90 cm = M, 90-100 cm = L, 100-110 cm = XL, 110-120 cm = XXL.  Mittaa vyötärönympärys. Nivelet mitataan paksuimmasta kohdasta. Mikäli mittaustulos on kahden koon välillä, valitse silloin suurempi koko.

Ilmoita meille tilausta tehdessäsi minkä koon valitset.

 

LabTex Care Nordic® - kotimainen brändi!
Kirjoita arvostelu

Katso myös