Magneettiranneke Dr Wiida 3000 gaussia titaani

Magneettiranneke Dr Wiida 3000 gaussia titaani

Tuotekoodi: Must/titaani
Saatavuus:
Varastossa
Hinta: 39,00€ Veroton: 31,45€

Alkaen / Kuukausi (Lue lisää)

0 arvostelua  
0 arvostelua

Dr Wiida -magneettiranneke 

Dr Wiida -magneettiterapiakorujen magneetit voivat edistää verenkiertoa ja siten kiihdyttää aineenvaihduntaa ja lisätä hapenmäärää soluissa. Säännöllisen käytön myötä myös energiataso kohenee ja erilaiset kivut voivat lieventyä. Koruja ei tarvitse käyttää koko ajan, mutta säännöllinen käyttö on suositeltavaa. Magneettiterapiakorujen positiivisen vaikutuksen voi huomata jo parissa päivässä.

Dr Wiida korut eivät sovellu käytettäväksi lääketieteellisten laitteiden, kuten sydämentahdistimen kanssa, sillä korujen magneettisuus voi tyhjentää laitteen patterit. Koruja ei myöskään suositella raskaana oleville, sillä niiden mahdollisia vaikutuksia raskauteen ei ole vielä tutkittu tarpeeksi.

Magneettiterapiakoruista ei imeydy vieraita aineita kehoon eikä niillä ole todettu olevan haitallisia sivuvaikutuksia.  Dr Wiida -korujen säännöllinen käyttö edistää hyvinvointa.

Mikä ihmeen  Dr Wiida?
Dr Wiida on Viidakkotohtorin lanseeraama ja maahantuoma, täysin oma uusi magneettikorusarja, joka koostuu markkinoiden tehokkaimmista magneeteista. Energytec Dr Wiida -valikoima tarjoaa koruja ja oheistuotteita moneen tarpeeseen.

 Dr Wiida -korumalliston suosituin tuote on Magneettisydän, joka voidaan laittaa mihin tahansa vartalonosaan lievittämään kipua sekä parantamaan verenkiertoa. Magneettinen tehosydän on markkinoiden tehokkain, jossa teho on peräti 6000 gaussia.

Magneettisydän koostuu kahdesta osasta: toinen paksumpi osa asetetaan vaatteen sisäpuolelle ja kuparilla varustettu magneettipuoli tulee ihoa vasten. Kyseinen osa on joko kokonaan ruostumatonta terästä tai puoliksi kuparia ja puoliksi terästä. Vaatteen ulkopuolelle asetettava vastakappale pitää magneetin paikoillaan. Magneetin voimakkuus on 6000 gaussia ja pysyy tukevasti vaatteissa kiinni. Wiida-koruissamme on käytetty vain laadukkaita neodyymi-kestomagneetteja.

Korujen lisäksi  Dr Wiida -valikoimaan kuuluu myös magneettiterapeuttisia oheistuotteita kuten veden ionisoimiseen käytettävä magneettitikku. Ionisointi voi poistaa mahdollisia bakteereja, raskasmetalleja, klooria sekä hajun vedestä. Lisäksi se voi lisätä hapen määrää vedessä. 

Ionisoitu vesi voi parantaa mineraalien ja vitamiinien imeytymistä kehoon sekä kiihdyttää kuona-aineiden poistumista kehosta. Magneettitikulla veden tai muun nesteen, kuten maidon, mehun tai viinin, ionisoituminen kestää noin 10–15 minuuttia. Ionisoitu vesi sopii erinomaisesti myös ruuanlaittoon sekä eläimille ja kasveille.

Yleistä Dr Wiida -koruista
 Dr Wiida -koruissa on pääsääntöisesti 2-17 neodyymi-kestomagneettia, jotka ovat voimakkuudeltaan vähintään 3000 gaussia. Koruseppä-kumppanimme tekee korun halutun pituiseksi, kun ilmoitatte meille mitat.

Tekniset tiedot
Pituus 21 cm
Leveys 14 mm 
Palan pituus 10 mm, jota voidaan lyhentää 10 mm välein (eli esimerkiksi pituuteen 20 cm, 19 cm).

Ilmoita pituus niin meidän koruseppä lyhentää haluttuun pituuteen.

Valittaessa rannekkeen pituutta  mittaa ranteen ympärys lisää sitten 1cm-1,5cm .

 

Takuu
1 vuosi 

Teho
3000+ gaussia 34:llä magneetilla.

Materiaali
Titaani

Nikkelivapaa ja allergiavapaa

Maahantuoja
Viidakkotohtori.fi 
Kirjoita arvostelu