Kuorsauskisko Somnolis®

Kuorsauskisko Somnolis®

Valmistaja: Labtex
Tuotekoodi: Somnolis®
Saatavuus:
Varastossa
Hinta: 29,00€ Veroton: 23,39€

Alkaen / Kuukausi (Lue lisää)

0 arvostelua  
0 arvostelua

Kuorsauskisko Somnolis® - Swiss made

Kuorsauskisko Somnolis on hoitoväline tilapäiseen kuorsaukseen, lievään tai satunnaiseen uniapneaan ja bruksismiin eli narskutteluun.
Somnolis on Sveitsissä kehitetty helppokäyttöinen, huomaamaton ja tehokas oraalinen hoitoratkaisu, jonka suunnittelussa on hyödynnetty viimeisintä tieteellistä tutkimustyötä ja teknologiaa.

Somnoliksen vaikutus perustuu sen alaleukaa eteenpäin työntävään mekanismiin, jonka ansiosta hengitystiet pysyvät avoimena. Tällainen kliinisesti todistettu hoitomuoto eliminoi kuorsausta ja antaa virkistävän yöunen. Unen aikana ylähengitysteiden, pehmeän suulaen ja kielen lihakset rentoutuvat ja ilman kulkutila pienenee. Kuorsausääni syntyy kun hengitys ei kulje vapaasti ylähengitysteissä. Somnolis kiskon avulla alaleuka pysyy anatomisesti oikeassa asennossa eikä kieli valu nieluun. Näin ollen ilman kulkutie vapautuu eikä ikävää kuorsausääntä pääse syntymään. Pakkauksen mukana toimitettavien säätöhihnojen avulla Somnolis kisko voidaan säätää mahdollisimman tarkasti, mikä lisää laitteen käyttömukavuutta.

Kuorsauskisko Somnolis on valmistettu lääketieteelliset- ja elintarvikkeille asetetut standardit täyttävästä pehmeästä ja lateksittomasta materiaalista, joka ei sisällä Bisphenol A:ta. Somnolis kiskossa on neljä eri säätöastetta, jotka lisäävät laitteen käyttömukavuutta. Paino vain 8g. The American Academy of Sleep Medicine suosittelee suukiskojen käyttöä uniapnean ja kuorsauksen hoitona lievissä ja keskivaikeissa tapauksissa. Somnolis kiskoa ei voi käyttää proteesien kanssa. Mikäli Somnoliksen käyttö ei olennaisesti vähennä kuorsausoireita, on suositeltavaa ottaa yhteyttä lääkäriin vaikeampien uniongelmien selvittämiseksi. Katso myös: Somnofit suukoje uniapnean hoitoon.

Kuorsaus vie terveyden ja karkottaa kumppanin

Kuorsaaminen aiheuttaa havahtumisia yön aikana, joilla on haitallisia vaikutuksia syvänunen vaiheeseen. Tämän seurauksena ilmenee jatkuvaa väsymyksen tunnetta, päänsärkyjä, ärtyneisyyttä ja oireiden pitkittyessä jopa sukupuolivietin heikentymistä sekä sydän- ja verisuonitautien oireita.

Kuorsaus- ja uniapneaoireita pahentavia tekijöitä ovat mm. ylipaino, alkoholi, tupakka, uni- ja rauhoittavat lääkkeet, väsymys ja stressi.

Vinkki: Mietityttääkö sinua lähteä kuorsaavan kumppanin kanssa matkalle?
Somnolis mahtuu vaikka housujen taskuun ja on huomaamaton käytettäessä.

Valmistusmaa: Sveitsi. Maahantuoja: LabTex Oy.   Somnolis esite

Lisätietoja | Käyttöohje | Hoito-ohje

Suosittelemme: Professional puhdistustabletit suukiskoilleMateriaalit
Päällinen 100% puuvilla
Pehmuste 100% polyesterivanu

Mitat
70 x 50 x 13,5 cm

Paino
0,730 kg

Vesimäärä
0-5 l

Takuu
2 vuotta


Kirjoita arvostelu

Katso myös