Blendtec Designer 625 tehosekoitin

Blendtec Designer 625 tehosekoitin

Valmistaja: Blendtec
Tuotekoodi: BLEND_DESIGN625
Saatavuus:
In Stock
Hinta: 699,00€ Veroton: 563,71€

Alkaen / Kuukausi (Lue lisää)

Vaihtoehdot

0 arvostelua  
0 arvostelua

Blendtec Designer 625 -tehosekoitin

Tiesitkö, että Blendtec on maailman johtava tehosekoitinvalmistaja? Ja, että me olemme ensimmäinen virallinen Blendtec-maahantuoja Suomessa? Näin on. Viidakkotohtorin kautta voi nyt hankkia huippulaadukkaat tehosekoittimet nopeasti ja vaivattomasti. Kauttamme hankitun tuotteen käyttöönotto ei siis vaadi sähkömuutoksia, hinnan päälle ei tule toimituskuluja, eikä tullimaksuja. Tuotteen voi helposti maksaa, myös Klarnan  maksusopimuksella,Siis nyt on todella vaivatonta hankkia ammattilaisten laitteet kauttamme. 

Blendtec Designer 625 -tehosekoitin on samaa hyvää laatua kun Blendtecin ammattikäyttöön tarkoitetut koneet. Tämä tehosekoitin tekee kaiken; taikinasta keittoihin ja kaikki siltä väliltä, kuten paloittelut, sekoitukset, jäätelöt ja ehkä se tärkein meille: tällä voi blendata kaikki superainekset yhteen samettisen silkkiseksi smoothieksi. Huikean 1560 (W) moottorin avulla voi vaikka jauhaa kahvipavut suodatusvalmiiksi. Hmm. Tämähän säästää luontoa, kun kahvijauhatuskonetta ei tarvitse hankkia!

 

Blendtec Design 625 on Amerikassa suunniteltu ja valmistettu tehosekoitin. Tätä tarkoin tuotekehiteltyä laitetta on huippuominaisuuksien ja useiden patenttejen vuoksi jopa 8 vuoden takuu. Kolmen hevosvoimansa ansiosta Blendtec murskaa jäät ja pähkinät hetkessä. Blendtecillä valmistat smoothiet, raakapuurot, lämpimät keitot, salsat, tahnat, kastikkeet, leipätaikinat ja paljon muuta.
Blendtec Designer 625 moottorijalustassa on valaistu kosketusnäyttö, josta löytyy esiasetetut ohjelmat:

 • Smoothie - on tarkoitettu paksuille juomille joissa käytetään sakeita tai jäisiä aineksia.

 • Jäätelö - jäähdytetyille herkuille, kuten jäätelö tai sorbetti.

 • Mehu - ohjelma kovien ja tiiviiden aineksien kuten vihannekset, hedelmät, pähkinät ja siemenet sekoitukseen.

 • Kuuma keitto - ohjelma on kehitetty lämpimiä reseptejä varten. Ohjelman pituus ja moottorin nopeus kuumentavat seosta. Käyttäessäsi tuoreita aineksia, terän ja moottorin nopeus luo tarpeeksi lämpöä lämmittääkseen ainekset.

 • Lisäksi pulse-toiminto on tarkoitettu nopeaan silppumiseen ja sekoittamiseen.


WildSide+™ kannun viisikulmainen muotoilu pakottaa valmistusaineiden pyörimisen terän ympärillä. Koska pohja on neliönmuotoinen, sekoitettavat aineet eivät nouse kantta kohti, ja lopputulos on aina täydellinen. Kulhon muotoilun ja yksiosaisen terän ansiosta kulho on erittäin helppo puhdistaa.

Kestävä ja turvallinen terä
Blendtec Designer 625 -tehosekoittimen terä on valmistettu taotusta karkaistusta teräksestä ja on huomattavasti paksumpi ja vahvempi kuin muiden blendereiden terät. Lisäksi kannun kiinnitysistukka on valmistettu teräksestä, muissa blendereissä ne ovat yleensä muovisia.


 

Tekniset tiedot

 • 3 HV moottori

 • Sekoitusterä karkaistua terästä

 • Esiasetetut ohjelmat: Smoothie, pakasteet, täysmehut, kuumat keitot ja puhdistus

 • Paino: 4,3 kg

 • Korkeus 39,6 cm/leveys 23,4 cm/ syvyys 17,8 cm

 • 6 eri nopeutta liukukytkimellä + pulssitoiminto

 • Patentoitu easy-clean 1,1L sekoituskulho on BPA-vapaata muovia

 • Helposti puhdistettava kosketusnäyttö

 • Väri musta. Kysy muita väriä: White, Sea Foam, Slate Grey

  Tehdastakuu 8 vuotta yksityiskäytössä

  Tällä laitteella tehdas myöntää 8 vuoden tehdas takuun moottorin osalta.

Pyydä lisätietoja jos olet kiinnostunut laajemmasta valikoimastamme ammatti- tai kotikäyttöön tarkoitetuista Blendtec-koneista. 


 
Kirjoita arvostelu