Blendtec

Blendtec

Tiesitkö, että Blendtec on maailman johtava tehosekoitinvalmistaja? Ja, että me olemme ensimmäinen virallinen Blendtec-maahantuoja Suomessa? Näin on. Viidakkotohtorin kautta voi nyt hankkia huippulaadukkaat tehosekoittimet nopeasti ja vaivattomasti. Kauttamme hankitun tuotteen käyttöönotto ei siis vaadi sähkömuutoksia, hinnan päälle ei tule toimituskuluja, eikä tullimaksuja.

 

Blendtecissä valmistuu voikahvit aivan sekunneissa.

Dave Asprey keksi kahvin idean maistellessaan voi-teetä (butter tee) Tiibetissä munkkien kanssa, siellä voin lisääminen teehen on ikivanha tapa. Näin syntyi Bulletproof kahvi®, jonka Dave kehitti aivan uudelle tasolle lisäämällä kahviin MCT-öljyä. "Home ja mykotoksiinit kahvissa on erittäin suuri ja tunnettu ongelma maailmalla. Suomessa Evira on asettanut raja-arvot mykotoksiineille elintarvikkeissa ja sanoo valvovansa niitä." 

"Dave Aspreyn mukaan normaaleissa kahveissa on vaarallista homemyrkkyä (mykotoksiinit), joka laskee suorituskykyä, heikentää ja väsyttää – Why Bad Coffee Makes You Weak. Tämän vuoksi Asprey kehitti ”päivitetyn kahvin”, jossa näitä homemyrkkyjä ja torjunta-aineita ei ole."

Järjestys:
Näytä:
Näytä: Lista Ruudukko
 • Blendtec Twister jar ,bulletproof blendtec
  Blendtec Twister Jar -kannu Blendtec'in uusin innovaatio; Twister Jar -kannu, on suunniteltu toteuttamaan paksuimmatkin reseptit kuten: pähkinälevitteet, hummus, lastenruoat, dipit, paksut pirtelöt, kastikkeet ja enemmän! Mikä parasta, se on yhteensopiva kaikkien Blen..
  Veroton: 112,10€ 139,00€
 • Blendtec Designer 625 tehosekoitin Bulletproof Blendtec
  Blendtec Designer 625 -tehosekoitin Tiesitkö, että Blendtec on maailman johtava tehosekoitinvalmistaja? Ja, että me olemme ensimmäinen virallinen Blendtec-maahantuoja Suomessa? Näin on. Viidakkotohtorin kautta voi nyt hankkia huippulaadukkaat tehosekoittimet nopeasti..
  Veroton: 563,71€ 699,00€
 • Blendtec Fourside kannu Bulletproof Blendtec
  Blendtec Fourside Jar -kannu Terveyden perikuva; ainutlaatuinen neliönmuotoinen kannu suunniteltu sekoittamaan!  BPA-vapaa 1,8 litran kannu helposti avattavalla kannella sisältää kaikki ainutlaatuiset Blendtec edut! Neliönmuotoinen kannu ja patentoitu terä..
  Veroton: 95,97€ 119,00€
 • Blendtec Wildside+ kannu Bulletproof Blendtec
  Blendtec Wildside+ Jar -kannu Terveyden perikuva; tämä ainutlaatuinen 5-kylkinen kannu on suunniteltu sekoittamaan! BPA-vapaa 2,8 litran kannu helposti avattavalla kannella sisältää kaikki ainutlaatuiset Blendtec edut! 5-kylkinen kannu ja patentoitu ter&aum..
  Veroton: 104,03€ 129,00€
 • Blendtec Rapid Rinser Bulletproof Blendtec
  Blendtec Rapid Rinser Viisastele kaikkia puhdistustehtäviä ja puhdistusaineita käyttäen yksi kolmasosa vedestä sekä kaksi kolmasosaa ajasta. Blendtec Rapid Rinser -kannupesukone sekä -huuhteluasema tarjoaa matalan profiilin muotoilun, jotta sinulle jäisi e..
  Veroton: 302,42€ 375,00€
 • Blendtec Stealth Connoisseur 825 nyt tarjouksessa Bulletproof Blendtec
  Blendtec Stealth  825 Connoisseur -tehosekoitin upotettava malli professional Tiesitkö, että Blendtec on maailman johtava tehosekoitinvalmistaja Viidakkotohtorin kautta voi nyt hankkia huippulaadukkaat tehosekoittimet nopeasti ja vaivattomasti. Kauttamme hankitun tuotteen käyt..
  Veroton: 967,74€ 1 200,00€
Kahvi, Öljy