testMultikraft

Multikraft
Näytä: Lista / Ruudukko
Järjestä:
Näytä:
 • Bioemsan Hammastahna 80ml, fluoriton
  Bioemsan homeopaattinen hammastahna sisältää luonnollista klorofyllia ja hoitavia eteerisiä öljyjä. Bioemsan hammastahna on tieteellisesti testattu ja Itävallan hammaslääkäri Dr. Gerhard Schneider suosittelema. Hammastahna puhdistaa hampaat tehokk..
  17,00€
  Veroton: 13,71€
 • Bokashi Aloituspakkaus Bokashi EM-mikrobit
  Parasta multaa Tohtorin Bokashirouheella. Näin käytät Bokashiämpäriä Alimmaiseksi laitat talouspaperin, sen päälle puoli ruokalusikallista bokashirouhetta. Nyt voit alkaa laittaa keräämiäsi ruokajätteit&au..
  89,00€ 95,00€
  Veroton: 71,77€
 • Bokashin hapatusämpäri 19L
  Parasta multaa Tohtorin avulla Kasvata kasvisi omassa mullassasi joka on tehty omassa kodissasi omista keittiöjätteestäs.. luonnollisesti, ekologisesti.. Näin käytät Bokashiämpäriä Alimmaiseksi laitat talouspaperin, se..
  79,00€
  Veroton: 63,71€
 • Bio Bokashi Rouhe 5 kg Bokashi EM-mikrobit
  Parasta multaa Bio Bokashirouheella. Tohtorin Bio Bokashi - kuiva bokashirouhe joka fermentoi biojätteet nopeasti ja täysin ekologisesti. Tohtorin Bio Bokashi – kuivan rouheen kulutus Kuivan bokashirouheen on erittäin riittoisaa ja arvioitu kulutus on noin 2kg / vuosi, ri..
  50,00€
  Veroton: 40,32€
 • Tohtorin EMB-aktiv
  Tohtorin EMB-aktiv viemäriin ja kompostiin EMB-aktiv edistää vaikeasti kompostoitavien aineiden hajoamisprosessia tehokkaasti. EMB-aktiv käytetään viemäreissä ja putkistoissa mutta se myös nopeuttaa sellaisen kompostin multaantumisessa, joka sisäl..
  8,00€
  Veroton: 6,45€
 • bioemsan Deodorantti 100ml, alumiiniton
  Bioemsan Deodorantti 100ml - alumiiniton. Antaa ihollesi luonnollisen ja raikkaan tunteen. Hiki on ihon luonnollinen ja tärkeä ominaisuus, joka reagoi kehon lämmönnousua vastaan. Siksi deodorantit eivät saisi estää hikoilua, vaan ainoastaan vaimentavaa epäm..
  28,00€
  Veroton: 22,58€
 • MK 5
  MK 5 on kasvia vahvistava mikrobiliuos joka koostuu mm valkosipulista, chilistä ja fermentoituneesta etikasta. Näiden kombinaatio toimii yhdessä EM-mikro-organismien kanssa ja vahvistavat kasvia samalla kun torjuu tuholaisia. Ötökät karttaa chilin ja valkosipulin tuo..
  10,00€
  Veroton: 8,06€
 • Terrafert Maa 0.5L Bokashi EM-mikrobit
  Terrafert Soil, eli Terrafert Maa TILAPÄISESTI LOPPU   Tohtorin Terrafert Maa Terrafert Maa edistää kasvin kehitystä ja vahvistaa juuristoa. Terrafert Maa sisältää mikro-organismeja, jotka kiinnittävät typen ja hiilen ilmasta. Sit..
  20,00€
  Veroton: 16,13€
 • Terrafert Lehti 0.5L Bokashi EM-mikrobit
    Tohtorin Terrafert Lehti edistää kasvuston kehitystä ja vahvistaa lehdistöä. Terrafert Lehti sisältää mikro-organismeja, jotka kiinnittävät typen ja hiilen ilmasta. Sitä suihkutellaan lehtien päälle, laimennettuna vedellä..
  20,00€
  Veroton: 16,13€
 • Mest Best - orgaaninen lannoite 3kg
  Mest Best orgaaninen lannoite sisältää 62% orgaanista NPK:ta suhteessa 5-4-2, ja sopii erittäin hyvin viljelypenkeissä ja ruukkukasveille. Mest best parantaa mullan rakennetta ja varmistaa että kosteus ja ravinteet säilyvät maaperässä ja mullassa...
  10,00€
  Veroton: 8,06€
 • EM Kantaliuos 500ml
  EM Kantaliuos 500ml Tilapäisesti loppu varastosta.   Lisäystä saadaan viikolla 37!   Tätä kantaliousta käytetään kun haluaa tehdä itse aktivoitunutta EM-Aa. Kantaliuos on sekoitus hyödyllisiä ja luonnossa yleisesti esiint..
  22,00€
  Veroton: 17,74€
 • Melassi, ekologinen ruokosokerimelassi 0,5 L Bokashi EM-mikrobit
  Bio Melasse, ekologinen Ekologinen ruokosokerimelassi on koostumukseltaan hunajamaisen paksuaa nestettä. Se valmistetaan hellävaraisesti ja saadaan sivutuotteena ekologisesta raakasokerintuotannosta. Se koostuu vähintään 46% sokerista ja sisältää myös..
  10,00€
  Veroton: 8,77€
 • Melassi, ruokosokerimelassi 1 L Bokashi EM-mikrobit
  Ruokosokerimelassi Ruokosokerimelassi on koostumukseltaan paksua ruskeaa nestettä, niin kuin hunajaa. Se koostuu vähintään 46% sokerista (sakkaroosia, glukoosia, fruktoosia) ja sisältää mineraalia, vitamiineja, hivenaineita, orgaanisia happoja ja raakatuhkaa. T&..
  10,00€
  Veroton: 8,77€
 • Biohiili (EM-aktivoitu) 45L
  Black Bokashi® on mm EM-mikrobeilla aktivoitu Biohiili Biohiiltä käytetään orgaanisen jätteen kompostoinnissa tai suoraan maahan maanparannusaineena. Biohiili on poltettu 400-600'C lämpötiloissa ja koostuu EM-Mikro-organismeista ja hienoksi jauhatuista b..
  60,00€
  Veroton: 48,39€
 • EM-Keraaminen jauhe Bokashi EM-mikrobit
  EM-Keraaminen jauhe 100gr EM-Keraaminen jauhe on savi joka on ensin käsitelty Tehokkailla Mikro-organismilla ja sitten poltettu 1200-1300'C asteissa ja lopuksi jauhettu jauheeksi. Sitä voidaan käyttää maanparannusaineena, hajunpoistoaineena, kompostin aktivoimiseen ja..
  7,90€
  Veroton: 6,37€
 • ZeoBas Kivijauhe 2kg Bokashi EM-mikrobit
  ZeoBas sekoitus joka sisältää zeoliittia (vähintään 50%) ja basalttikivijauhetta. ZeoBas stabilisoi maaperän pH-arvoa, varastoi vettä sekä ravinteita, parantaa maaperän laatua ja vahvistaa kasvia. Zeoliittia ja kivijauhetta käytetä&a..
  9,50€
  Veroton: 7,66€
 • ZeoBas Ultrafine 600gr Sirotepurkki Bokashi EM-mikrobit
  ZeoBas Ultrafine Kivijauhe 600gr sirotepurkki sekoitus joka sisältää zeoliittia (vähintään 50%) ja basalttikivijauhoa. ZeoBas stabilisoi maaperän pH-arvoa, varastoi vettä sekä ravinteita, parantaa maaperän laatua ja vahvistaa kasvia. Zeoliitti..
  10,00€
  Veroton: 8,06€
 • EM-Keramiikkaputket Bokashi EM-mikrobit
  EM-Keramiikkaputkia EM-keramiikkaputket ovat tarkoitettu veden puhdistamiseen ja laadun parantamiseen. Voidaan käyttää esim vesikannussa, vesisäiliöissä, uima-altaissa, akvaarioissa jne. Nämä valkoiset keramiikkaputket valmistetaan savesta joka fermentoidaa..
  5,00€
  Veroton: 4,03€
 • Hana Bokashi EM-mikrobit
  Hana Vipumallinen hana joka soveltuu esimerkiksi omatekoisiin bokashiämpäriin, kun haluaa valuttaa biojätteen muodostumaa bokashimehua talteen. Mittaa tarkasti että saat juuri oikeankokoinen reikä hanalle. Sisältää hanan, kaksi tiivistettä ja kie..
  7,50€
  Veroton: 6,05€
 • Multi Fresh Sitruunaruoho 250ml
  Multi Fresh Sitruunaruoho Spray 250ml - huoneenraikastaja on hetivalmis käyttöön, kun haluat poistaa hajuja, puhdistaa tekstiilejä tai jopa häätää kärpäsiä ja muita ötököitä. Raikasta elinympäristöäsi tuo..
  15,00€
  Veroton: 12,10€
 • Keittiösetti - Citrus + Kitchen (2x100ml)
  Pieni erä yhteishintaan niin kauan kun varastoa riittää Tohtorin Citrus ja Kitchen - yleiseen ja keittiön tehokkaaseen siivoukseen Puhtautta verrataan usein mikro-organismien puuttumiseen ja tämä saatta vaikuttaa patogeenisten bakteerien sietokyvvyn muuttumiseen pes..
  10,00€
  Veroton: 8,06€
 • Kylpyhuonesetti - Kalk + Tekstiili (2x100ml)
  Pieni erä yhteishintaan niin kauan kun varastoa riittää Tohtorin Kalk  Kylpyhuoneeseen 100ml Tohtorin Kalk on ihanteellinen probioottinen kylpuhuoneen puhdistusaine joka poistaa kalkkisaostumia kylpyhuoneesta ja keittiöstä, ekologisesti mutta tehokkaasti ja pitk&a..
  10,00€
  Veroton: 8,06€
 • eM-C Citrus Cleaner Puhdistusaine 0,5L Bokashi EM-mikrobit
  eMC CITRUS CLEANER PUHDISTUSAINE 0,5L eMC Citrus Cleaner (eMC) on koko kodin puhdistusainetiiviste, jossa on sitrushedelmien raikas tuoksu. Sitä voi käyttää yhtä hyvin keittiössä, kylpyhuoneessa ja kaikissa kodin tiloissa. eM C Citrus on laimennettava vedell&au..
  13,50€
  Veroton: 10,89€
  Perustuu 1 arvioon.
 • eMC Citrus Cleaner Yleispuhdistusaine 1000ml
  eMC Citrus on koko kodin puhdistusainetiiviste, jossa on sitrushedelmien raikas tuoksu. Sitä voi käyttää yhtä hyvin keittiössä, kylpyhuoneessa ja kaikissa kodin tiloissa. eMC Citrus on laimennettava vedellä ennen käyttöä, siksi se on eritt&au..
  22,00€
  Veroton: 17,74€
 • eM-C Power Cleaner Puhdistusaine 0,5L Bokashi EM-mikrobit
  eMC Power Cleaner Puhdistusaine 0,5L Puhdistusainetiiviste eM-C Power Cleaner on tehokas puhdistusaine pinttyneeseenkin likaan. Myös ammattikkäyttöön; suurkeittiöt, päiväkodit, koulut ym käyttävät tätä tehokasta puhdistusainetiivistett&a..
  19,90€
  Veroton: 16,05€
 • eMC Power - Puhdistusaine 1000ml
  eMC Power - Tehopuhdistus 1000ml Puhdistusainetiiviste eMC Power Cleaner on tehokas puhdistusaine pinttyneeseenkin likaan. Myös ammattikkäyttöön; suurkeittiöt, päiväkodit, koulut ym käyttävät tätä tehokasta puhdistusainetiivistettä...
  30,00€
  Veroton: 24,19€
 • eM-C Cleaner Tekstiili 0,5L Bokashi EM-mikrobit
  eMC Tekstiili - pyykin pesuun Poistaa hajuja, puhdistaa ja hoitaa. Pesuaineen käyttö vähentyy tai ei käytetä ollenkaan. Pinttyneet tahrat voidaan poistaa liottamalla sen eMC Cleaner Tekstiilissä. Voidaan käyttää erinomaisesti pyykinpesussa, esim yhdess..
  25,00€
  Veroton: 20,16€
 • eMC Tekstiili Pyykille 1000ml
  eMC Tekstiili - pyykin pesuun Toimitetaan tilapäisesti 2 x 0.5L pulloissa. Eli kaksi puolen litran pulloa nyt 40€ hintaan. Poistaa hajuja, puhdistaa ja hoitaa. Pesuaineen käyttö vähentyy tai ei käytetä ollenkaan. Pinttyneet tahrat voidaan poistaa liottamalla..
  40,00€
  Veroton: 32,26€