testMultikraft

Multikraft
Näytä: Lista / Ruudukko
Järjestä:
Näytä:
 • Bioemsan Hammastahna 80ml, fluoriton
  Bioemsan homeopaattinen hammastahna sisältää luonnollista klorofyllia ja hoitavia eteerisiä öljyjä. Bioemsan hammastahna on tieteellisesti testattu ja Itävallan hammaslääkäri Dr. Gerhard Schneider suosittelema. Hammastahna puhdistaa hampaat tehokk..
  17,50€
  Veroton: 14,11€
 • Bokashi Aloituspakkaus Bokashi EM-mikrobit
  Parasta multaa Bio Bokashirouheella. Marraskuun ajan ostaessasi aloituspakkauksem saat mukaan  + 2x100ml eMC puhdistusainetta! Aloituspakkaus-setti sisältää myös kuivan bokashirouheen (600gr) jotta voit heti alkaa kompostoida. ..
  105,00€
  Veroton: 84,68€
 • Bokashi Iso Aloituspakkaus
  Parasta multaa Bio Bokashirouheella.   Iso Aloituspakkaus-setti sisältää myös kuivan bokashirouheen (2kg) jotta voit heti alkaa kompostoida.   Ämpärit, bokashirouhe ja muut pientarvikkeet, kätevä..
  120,00€
  Veroton: 96,77€
 • Bokashiämpärit (2 kpl)
  Bokashiämpärit, 2 kpl. Setti ilman bokashirouheita. HUOMAATHAN että rouheet ovat tilattavissa erikseen. Tämä tuote sisältää vain kaksi kappaletta bokashiämpäreitä sekä pientarvikkeet, kuten ..
  99,00€
  Veroton: 79,84€
 • Bio Bokashirouhe 600 g Bokashi EM-mikrobit
  Parasta multaa Bio Bokashirouheella. Kuiva bokashirouhe joka fermentoi biojätteet nopeasti ja täysin ekologisesti.   Bokashirouheen kulutus Kuivan bokashirouheen on erittäin riittoisaa ja arvioitu kulutus on noin 2kg / vuosi, riippuen perheen koosta. 600gr pussi kest&..
  10,00€
  Veroton: 8,06€
 • bioemsan Kosteusvoide 70ml
  Bioemsan Kosteusvoide 70ml - Normaalille ja rasvaiselle iholle. Bioemsan kosteusvoiteen sisältämät luomuainesosat yhdistettynä tuoreeseen aloe vera-mehuun tekevät ihosta pehmeän ja sammetinpehmeää. Bioemsan Kosteusvoide on ihanteellinen päivä- ja ..
  40,50€
  Veroton: 32,66€
 • Bio Bokashi Rouhe 1 kg Bokashi EM-mikrobit
  Parasta multaa Bio Bokashirouheella. Kuiva bokashirouhe joka fermentoi biojätteet nopeasti ja täysin ekologisesti. Käyttö   Tuore biojäte kaadetaan ämpäriin pilkottuna pieniin paloihin. Vältä ämpärin aukaisemista enemmän..
  15,00€
  Veroton: 12,10€
 • Bio Bokashi Rouhe 2 kg Bokashi EM-mikrobit
  Parasta multaa Bio Bokashirouheella. Kuiva bokashirouhe joka fermentoi biojätteet nopeasti ja täysin ekologisesti. Käyttö Tuore biojäte kaadetaan ämpäriin pilkottuna pieniin paloihin. Vältä ämpärin aukaisemista enemmän kuin 1-2 ..
  26,00€
  Veroton: 20,97€
 • bioemsan Balsamvoide 70ml
  Bioemsan Balsamvoide 70ml - Kuivalle ja herkälle iholle. on erityisen hoitava kuivalle ja herkälle iholle, mutta sopii kaikille ihotyypeille. Tämä pehmentävä balsamvoide sisältää yhdistelmän luonnollisia aktiivisia ainesosia, kuten roomalainen kam..
  45,50€
  Veroton: 36,69€
 • bioemsan Rosmariini shampoo 200ml
  bioemsan Rosmariini shampoo 200 ml   bioemsan Rosmariini shampoo on huolellisesti kehitetty tuote jonka fokus on suunnattu elvytettyyn veteen, rosmariiniin, nokkoseen, salviaan, ginkgoon, takiaisen juureen, sitruunaruohoon ja peltokortteeseen, sekä Manjuun että arvokkaaseen Man..
  22,00€
  Veroton: 17,74€
 • Bio Bokashi Rouhe 5 kg Bokashi EM-mikrobit
  Parasta multaa Bio Bokashirouheella. Kuiva bokashirouhe joka fermentoi biojätteet nopeasti ja täysin ekologisesti. Käyttö Tuore biojäte kaadetaan ämpäriin pilkottuna pieniin paloihin. Vältä ämpärin aukaisemista enemmän kuin 1-2 ..
  50,00€
  Veroton: 40,32€
 • Bio Bokashi K - 600gr Käymälärouhe
  BIO BOKASHI K - huussirouhe käsittelee tehokkaasti rasvaa ja selluloosaa Bio Bokashi K on suunniteltu erityisesti rasvanerottimiin, yksittäisiin viemärikaivoihin ja  kompostikäymälöille. Bio Bokashi K sisältää ekologisia vehnäleseitä s..
  12,00€
  Veroton: 9,68€
 • bioemsan Rose Kasvoöljy 50ml
  bioemsan Rose Kasvoöljy 50ml   on todellinen ihonhoito ihme. Lämpötilojen laskiessa ulkona ja pakkanen kiristyy, tarvitset antaa ihollesi hyvää ja hellävarista hoitoa. Rauhoittava, ruusuntuoksuinen kasvoöljy auttaa säätelemään ihon om..
  30,00€
  Veroton: 24,19€
 • Bio Bokashi K - 2 kg Bokashi EM-mikrobit
  BIO BOKASHI K - huussirouhe käsittelee tehokkaasti rasvaa ja selluloosaa Bio Bokashi K on suunniteltu erityisesti rasvanerottimiin, yksittäisiin viemärikaivoihin ja  kompostikäymälöille. Bio Bokashi K sisältää ekologisia vehnäleseitä..
  32,00€
  Veroton: 25,81€
 • Bio Bokashi Terra Bokashi EM-mikrobit
  Bio Bokashi Terra on erinomainen maanparannusrouhe joka lisää maaperän mikrobien toimintaa. Mitä aktiivisempia mikrobeja maaperässä on, sitä paremmin kasvien ravinteiden imeytymiskyky on,  joten lannoittamistarve vähenee. Bio Bokashi Terraa käytet&a..
  65,00€
  Veroton: 52,42€
 • eMB Active Bokashi EM-mikrobit
  eMB Active viemäriin ja kompostiin eMB Active edistää vaikeasti kompostoitavien aineiden hajoamisprosessia tehokkaasti. EMB-Active käytetään viemäreissä ja putkistoissa mutta se myös nopeuttaa sellaisen kompostin multaantumisessa, joka sisältä..
  12,00€
  Veroton: 9,68€
 • bioemsan Deodorantti 100ml, alumiiniton
  Bioemsan Deodorantti 100ml - alumiiniton. Antaa ihollesi luonnollisen ja raikkaan tunteen. Hiki on ihon luonnollinen ja tärkeä ominaisuus, joka reagoi kehon lämmönnousua vastaan. Siksi deodorantit eivät saisi estää hikoilua, vaan ainoastaan vaimentavaa epäm..
  30,00€
  Veroton: 24,19€
 • EM-Active Mikrobiliuos 1 L Bokashi EM-mikrobit
  EM-Active 1 litra Nestemäinen mikrobiliuos   EM-Active, tehokas valmisliuos kompostointiiin. EM-A pohjautuu tehokkaisiin mikro-organismiin, jotka muodostavat käymisen aikana bioaktiivisia aineita. Sisältää fotosynteesibakteereja, maitohappobakteereja ja hiivas..
  11,00€
  Veroton: 8,87€
 • bioemsan Green Tea Peel - Kuorintavoide 70ml
  Bioemsan Green Tea Peel – vihreä tee- kuorintavoide 70 ml   bioemsan kuorintavoide vihreällä teellä, on lempeä puhdistusaine joka vahvistaa ja puhdistaa ihoa. Matcha, eli vihreää teetä, on erittäin hienoa jauhetta joka stimuloi ihoa antae..
  30,00€
  Veroton: 24,19€
 • EM-Active Mikrobiliuos 5 L Bokashi EM-mikrobit
  EM-Active 5 litra Nestemäinen Mikrobiliuos   EM-Active, tehokas valmisliuos kompostointiiin. EM-A pohjautuu tehokkaisiin mikro-organismiin, jotka muodostavat käymisen aikana bioaktiivisia aineita. Sisältää fotosynteesibakteereja, maitohappobakteereja ja hiivas..
  35,00€
  Veroton: 28,23€
 • MK 5 Kasvia vahvistava aine  Bokashi EM-mikrobit
  MK 5 on kasvia vahvistava aine ja koostuu mm valkosipulista, chilistä ja fermentoituneesta etikasta. Näiden kombinaatio toimii yhdessä EM-mikro-organismien kanssa ja vahvistavat kasvia samalla kun torjuu tuholaisia. Näin tuholaishyökkäykset vähenevät samall..
  10,00€
  Veroton: 8,06€
 • FPE Fermented Plant Extract
  FPE Fermented Plant Extract - vahvistaa kasvia ja tukee immuunijärjestelmää lehtien kautta. FPE on lyhenne "Käynyt kasviuute". Tehokkaat mikro-organismit fermentoi vihreää ruohoa ja valittuja vihreitä yrttejä jotka sisältävät run..
  10,00€
  Veroton: 8,06€
 • Terrafert Maa 0.5L Bokashi EM-mikrobit
  Terrafert Soil, eli Terrafert Maa Terrafert Maa Terrafert Maa edistää kasvin kehitystä ja vahvistaa juuristoa. Terrafert Maa sisältää mikro-organismeja, jotka kiinnittävät typen ja hiilen ilmasta. Sitä kastellaan maaperään veteen l..
  20,00€
  Veroton: 16,13€
 • Terrafert Lehti 0.5L Bokashi EM-mikrobit
  Terrafert Foliar, 0.5L - Terrafert Lehti Terrafert Lehti edistää kasvuston kehitystä ja vahvistaa lehdistöä. Terrafert Lehti sisältää mikro-organismeja, jotka kiinnittävät typen ja hiilen ilmasta. Sitä suihkutellaan lehtien päälle, ..
  20,00€
  Veroton: 16,13€
 • Mest Best - orgaaninen lannoite 7kg
  Mest Best orgaaninen lannoite sisältää 62% orgaanista NPK:ta suhteessa 5-4-2, ja sopii erittäin hyvin viljelypenkeissä ja ruukkukasveille. Mest best parantaa mullan rakennetta ja varmistaa että kosteus ja ravinteet säilyvät maaperässä ja mullassa...
  25,00€
  Veroton: 20,16€
 • EM Kantaliuos 500ml
  EM Kantaliuos 500ml Tätä kantaliousta käytetään kun haluaa tehdä itse aktivoitunutta EM-Aa. Kantaliuos on sekoitus hyödyllisiä ja luonnossa yleisesti esiintyviä mikro-organismeja. EM Kantaliuos on tummanruskea, hapan neste, jonka pH on 3,3-3,6. EM K..
  24,00€
  Veroton: 19,35€
 • EM Kantaliuos 500ml
  HUOM! EM Kantaliuos nyt puoleen hintaan johtue lyhyestä päiväyksesta. Pullon päiväys on 19.1.19 mutta koksa mikrobit ovat tässä nesteessä lepotilassa, ne säilyy hyvin luultavasti puolivuotta tai jopa vuodenkin, omien kokemukstemme mukaan. Hanki siis t&..
  24,00€
  Veroton: 19,35€
 • Melassi, ekologinen ruokosokerimelassi 0,5 L Bokashi EM-mikrobit
  Bio Melasse, ekologinen Ekologinen ruokosokerimelassi on koostumukseltaan hunajamaisen paksuaa nestettä. Se valmistetaan hellävaraisesti ja saadaan sivutuotteena ekologisesta raakasokerintuotannosta. Se koostuu vähintään 46% sokerista ja sisältää myös..
  10,90€
  Veroton: 9,56€
 • Melassi, ruokosokerimelassi 1 L Bokashi EM-mikrobit
  Ruokosokerimelassi Ruokosokerimelassi on koostumukseltaan paksua ruskeaa nestettä, niin kuin hunajaa. Se koostuu vähintään 46% sokerista (sakkaroosia, glukoosia, fruktoosia) ja sisältää mineraalia, vitamiineja, hivenaineita, orgaanisia happoja ja raakatuhkaa. T&..
  10,00€
  Veroton: 8,77€
 • Biohiili (EM-aktivoitu) Bokashi EM-mikrobit
  EM-mikrobeilla aktivoitu Biohiili Biohiiltä käytetään orgaanisen jätteen kompostoinnissa tai suoraan maahan maanparannusaineena. Biohiili on poltettu 400-600'C lämpötiloissa ja koostuu EM-Mikro-organismeista ja hienoksi jauhatuista basalttikivistä jotka..
  7,90€
  Veroton: 6,37€
 • EM-Keraaminen jauhe Bokashi EM-mikrobit
  EM-Keraaminen jauhe 100gr EM-Keraaminen jauhe on savi joka on ensin käsitelty Tehokkailla Mikro-organismilla ja sitten poltettu 1200-1300'C asteissa ja lopuksi jauhettu jauheeksi. Sitä voidaan käyttää maanparannusaineena, hajunpoistoaineena, kompostin aktivoimiseen ja..
  10,00€
  Veroton: 8,06€
 • EM-Keraaminen jauhe Bokashi EM-mikrobit
  EM-Keraaminen jauhe 1 kg EM-Keraaminen jauhe on savi joka on ensin käsitelty Tehokkailla Mikro-organismilla ja sitten poltettu 1200-1300'C asteissa ja lopuksi jauhettu jauheeksi. Sitä voidaan käyttää maanparannusaineena, hajunpoistoaineena, kompostin aktivoimiseen ja ..
  55,00€
  Veroton: 44,35€
 • ZeoBas Kivijauhe 2kg Bokashi EM-mikrobit
  ZeoBas sekoitus joka sisältää zeoliittia (vähintään 50%) ja basalttikivijauhetta. ZeoBas stabilisoi maaperän pH-arvoa, varastoi vettä sekä ravinteita, parantaa maaperän laatua ja vahvistaa kasvia. Zeoliittia ja kivijauhetta käytetä&a..
  9,50€
  Veroton: 7,66€
 • ZeoBas Ultrafine 600gr Sirotepurkki Bokashi EM-mikrobit
  ZeoBas Ultrafine Kivijauhe 600gr sirotepurkki sekoitus joka sisältää zeoliittia (vähintään 50%) ja basalttikivijauhoa. ZeoBas stabilisoi maaperän pH-arvoa, varastoi vettä sekä ravinteita, parantaa maaperän laatua ja vahvistaa kasvia. Zeoliitti..
  10,00€
  Veroton: 8,06€
 • ZeoBas Kivijauhe 10kg säkki Bokashi EM-mikrobit
  ZeoBas sekoitus joka sisältää zeoliittia (vähintään 50%) ja basalttikivijauhoa. ZeoBas stabilisoi maaperän pH-arvoa, varastoi vettä sekä ravinteita, parantaa maaperän laatua ja vahvistaa kasvia. Zeoliittia ja kivijauhetta käytetä&aum..
  32,90€
  Veroton: 26,53€
 • EM-Keramiikkaputket Bokashi EM-mikrobit
  EM-Keramiikkaputkia EM-keramiikkaputket ovat tarkoitettu veden puhdistamiseen ja laadun parantamiseen. Voidaan käyttää esim vesikannussa, vesisäiliöissä, uima-altaissa, akvaarioissa jne. Nämä valkoiset keramiikkaputket valmistetaan savesta joka fermentoidaa..
  5,00€
  Veroton: 4,03€
 • Hana Bokashi EM-mikrobit
  Hana Vipumallinen hana joka soveltuu esimerkiksi omatekoisiin bokashiämpäriin, kun haluaa valuttaa biojätteen muodostumaa bokashimehua talteen. Mittaa tarkasti että saat juuri oikeankokoinen reikä hanalle. Sisältää hanan, kaksi tiivistettä ja kie..
  7,90€
  Veroton: 6,37€
 • EM Clear Active 1 L Bokashi EM-mikrobit
  EM Clear Active     Poistaa tehokkaasti hajuja ja vähentää homeen syntyä. Sitä voidaan myös käyttää tahranpoistoaineena ja pyykinpesuaineena. EM Clear Active sopii erityisesti niille, jotka ovat herkkiä hajusteille ja eteerisille &..
  12,50€
  Veroton: 10,08€
 • Multi Fresh EM Clear Spray
  EM Clear Spray Hetivalmis käytettäväksi ja todella monipuolinen käytössä! • Käytä suoraan tekstiileihin (kuten eläinpetiin). • Suihkuta EM Clear Spray eläimen turkkiin saadakseen freessin tuoksun ja  hienon kiillon. • S&au..
  16,50€
  Veroton: 13,31€
 • Multi Fresh Sitruunaruoho 250ml
  Multi Fresh Sitruunaruoho Spray 250ml - huoneenraikastaja on hetivalmis käyttöön, kun haluat poistaa hajuja, puhdistaa tekstiilejä tai jopa häätää kärpäsiä ja muita ötököitä. Raikasta elinympäristöäsi tuo..
  15,00€
  Veroton: 12,10€
 • Lahjapakkaus eMC-siivousaineet ja tarvikkeet
  Lahjapakkaus sisältäen eMC Citrus, eMC Laventeli sekä eMC Kalk puhdistusaineet (á 100ml), bambuinen siivousliina sekä Spraypullo 360'-toiminnolla.   Kylpyhuoneen puhdistus KALK EM mikro-organismeja, rasvaa- ja selluloosaa hajottavia bakteereja, ionittoma..
  39,90€
  Veroton: 32,18€
 • eMC Yleispuhdistussetti Citrus + Power (2x100ml)
  Yhteis-settinä kodin yleispuhdistusaineet, raikas sitruuna sekä tehokas Power. eMC Citrus Cleaner Puhdistusaine 100ml Puhdistusainetiiviste eMC Citrus Cleaner on koko kodin yleispuhdistusaine jossa on sitrushedelmien raikas tuoksu. Sitä voi käyttää yhtä hyvin..
  13,00€
  Veroton: 10,48€
 • eMC 5-pack puhdistusaineet
  Setti sisältää seuraavia puhdistusaineita:  (5x100ml) TILAPÄISESTI LOPPU, saamme uutta ensi viikon alussa.(vko 52) Tuotteen voi ennakkotilata jolloin lähetämme tilauksen kun 5-pack on saapunut meille. eMC Citrus Cleaner  yleispuhdistusaine EM mikro-or..
  32,00€
  Veroton: 25,81€
 • eM-C Citrus Cleaner Puhdistusaine 0,5L Bokashi EM-mikrobit
  eMC CITRUS CLEANER PUHDISTUSAINE 0,5L eMC Citrus Cleaner (eMC) on koko kodin puhdistusainetiiviste, jossa on sitrushedelmien raikas tuoksu. Sitä voi käyttää yhtä hyvin keittiössä, kylpyhuoneessa ja kaikissa kodin tiloissa. eM C Citrus on laimennettava vedell&au..
  13,50€
  Veroton: 10,89€
  Perustuu 1 arvioon.
 • eMC Lavendel Cleaner Yleispuhdistusaine 0,5L Bokashi EM-mikrobit
  eMC Lavendel Cleaner Yleispuhdistusaine 0,5L eMC Lavendel Cleaner on ihanteellinen probioottinen yleispuhdistusaine joka puhdistaa kodin kaikki pinnat ekologisesti ja pitkävaikutteisesti.   Puhtautta verrataan usein mikro-organismien puuttumiseen. Tämän seurauksena bakt..
  13,50€
  Veroton: 10,89€
 • eM-C Kitchen Cleaner Puhdistusaine 0,5L
  eMC Kitchen Cleaner eMC Kitchen Cleaner on keittiön puhdistusainetiiviste. Sitä voi käyttää yhtä hyvin keittiössä, kuin muuallakin kodin pinnoilla. Puhdistaa tehokkaasti mutta hellävaraisesti rasva keittiön pinnoista. Uunit ja jääkaapit ..
  19,90€
  Veroton: 16,05€
 • eM-C Power Cleaner Puhdistusaine 0,5L Bokashi EM-mikrobit
  eM-C Power Cleaner Puhdistusaine 0,5L Puhdistusainetiiviste eM-C Power Cleaner on tehokas puhdistusaine pinttyneeseenkin likaan. Myös ammattikkäyttöön; suurkeittiöt, päiväkodit, koulut ym käyttävät tätä tehokasta puhdistusainetiivistett&..
  19,90€
  Veroton: 16,05€
 • eMC Kalk Cleaner Kalkinpoistoon 500ml
  eMC Kalk Cleaner Kylpyhuoneen Puhdistusaine 500ml on ihanteellinen probioottinen puhdistusaine joka poistaa tehokkaasti myös kalkkisaostumia kylpyhuoneesta ja keittiöstä, ekologisesti mutta tehokkaasti ja pitkävaikutteisesti. eMC-puhdistusaineet toimivat probioottina: pinna..
  27,00€
  Veroton: 21,77€
 • eM-C Cleaner Tekstiili 0,5L Bokashi EM-mikrobit
  eMC Tekstiili - pyykin pesuun Poistaa hajuja, puhdistaa ja hoitaa. Pesuaineen käyttö vähentyy tai ei käytetä ollenkaan. Pinttyneet tahrat voidaan poistaa liottamalla sen eMC Cleaner Tekstiilissä. Voidaan käyttää erinomaisesti pyykinpesussa, esim yhdess..
  25,00€
  Veroton: 20,16€
 • eMC Carpet Mattopesu 500ml
  eMC Carpet - Mattopesu   Puhdistusainetiiviste eMC® Carpet Mattopesu on tehokas matonpuhdistusaine, jossa on appelsiinin raikas tuoksu. Se puhdistaa syvälle ja poistaa tehokkaasti hajuja. EM-mikrobit ja sitrusöljyt toimivat tehokkaasti yhdessä. Pesuvedet voi huoletta..
  24,00€
  Veroton: 19,35€