testEU.

Viidakkotohtori on erittäin suuren suosion saaneen bokashin sekä EM-tuotteiden ensimmäinen maahantuoja ja valmistaja Suomessa. Asiantuntemusta ja kokemusta löytyy, ollaanhan me jo tehty tätä useampi vuosi. Opiskelemme jatkuvasti saaden tietoa ja taitoa ja kehitämme itsemme jotta voimme inspiroida muita ottamaan askel kohti ekologisempaan elämäntapaan. Meiltä saat bokashissa tarvittavien tuotteiden lisäksi asiantunevaa neuvontaa ja vinkkejä bokashin käyttöön laajalla alueella, kodissa ja puutarhassa.

Viidakkotohtorin tiimi on edelläkävijä Suomessa kun puhutaan bokashista ja biojätteiden hapattamisesta.

Näytä: Lista / Ruudukko
Järjestä:
Näytä:
 • Bioemsan Hammastahna 80ml, fluoriton
  Fluoriton hammastahna sisältää luonnollista klorofyllia ja hoitavia eteerisiä öljyjä. Biokosmeti hammastahna on tieteellisesti testattu ja hammaslääkärien suosittelema. Hammastahna puhdistaa hampaat tehokkaasti kalsiumkarbonaatin ansiosta (luonnossa es..
  17,00€
  Veroton: 13,71€
 • Bio Bokashi Rouhe 5 kg Bokashi EM-mikrobit
  Bokashirouhe spelttiakanoilla - kuiva bokashirouhe joka fermentoi biojätteet nopeasti ja täysin ekologisesti. Bokashirouhe – kuivan rouheen kulutus Kuivan bokashirouheen on erittäin riittoisaa ja arvioitu kulutus on noin 2kg / vuosi, riippuen perheen koosta.   Kui..
  50,00€
  Veroton: 40,32€
 • Bokashi K - 2 kg Huussirouhe kuiva
  Huussi-Bokashi,  Kuiva huussirouhe käsittelee tehokkaasti rasvaa ja selluloosaa Huussi-Bokashi on suunniteltu erityisesti rasvanerottimiin, yksittäisiin viemärikaivoihin ja  kompostikäymälöille. Huussi-Bokashi sisältää ekologisia vehnäl..
  32,00€
  Veroton: 25,81€
 • MK 5
  Mikrobiliuos Kasvia Vahvistava  (MKV) on mikrobiliuos joka koostuu mm valkosipulista, chilistä ja fermentoituneesta etikasta. Näiden kombinaatio toimii yhdessä EM-mikro-organismien kanssa ja vahvistavat kasvia samalla kun torjuu tuholaisia. Ötökät karttaa chilin..
  9,00€
  Veroton: 7,26€
 • Tohtorin EM Maa 500ml
  Tohtorin EM Maa & Juuristo   Tohtorin EM Maa edistää kasvin kehitystä ja vahvistaa juuristoa. Tohtorin EM Maa sisältää mikro-organismeja, jotka kiinnittävät typen ja hiilen ilmasta. Sitä kastellaan maaperään veteen laimenn..
  20,00€
  Veroton: 16,13€
 • Tohtorin EM Lehti 250ml
    Tohtorin EM Lehti edistää kasvuston kehitystä ja vahvistaa lehdistöä. Tohtorin EM Lehti 250ml sisältää mikro-organismeja, jotka kiinnittävät typen ja hiilen ilmasta. Sitä suihkutellaan lehtien päälle, laimennettuna vedell&aum..
  10,00€
  Veroton: 8,06€
 • EM Kantaliuos 250ml
  Tohtorin EM Kantaliuos 250ml Tätä kantaliousta käytetään kun haluaa tehdä itse aktivoitunutta EMaa. EM Kantaliuos on sekoitus hyödyllisiä ja luonnossa yleisesti esiintyviä mikro-organismeja. EM Kantaliuos on tummanruskea, hapan neste, jonka pH on 3,3-3..
  10,00€
  Veroton: 8,06€
 • Melassi, ekologinen ruokosokerimelassi 0,5 L Bokashi EM-mikrobit
  Bio Melassi, ekologinen Ekologinen ruokosokerimelassi on koostumukseltaan hunajamaisen paksuaa nestettä. Se valmistetaan hellävaraisesti ja saadaan sivutuotteena ekologisesta raakasokerintuotannosta. Se koostuu vähintään 46% sokerista ja sisältää myös..
  10,00€
  Veroton: 8,77€
 • Melassi, ekologinen ruokosokerimelassi 1L
  Bio Melassi, ekologinen ruokosokerimelassi on koostumukseltaan hunajamaisen paksuaa nestettä. Se valmistetaan hellävaraisesti ja saadaan sivutuotteena ekologisesta raakasokerintuotannosta. Se koostuu vähintään 46% sokerista ja sisältää myös tärke..
  15,00€
  Veroton: 13,16€
 • Melassi, ruokosokerimelassi 1 L Bokashi EM-mikrobit
  Ruokosokerimelassi Ruokosokerimelassi on koostumukseltaan paksua ruskeaa nestettä, niin kuin hunajaa. Se koostuu vähintään 46% sokerista (sakkaroosia, glukoosia, fruktoosia) ja sisältää mineraalia, vitamiineja, hivenaineita, orgaanisia happoja ja raakatuhkaa. T&..
  10,00€
  Veroton: 8,77€
 • Biohiili (EM-aktivoitu) 45L
  EM-mikrobeilla aktivoitu Biohiili Black Bokashi® hapattaa myös biojätteet Black Bokashi® käytetään orgaanisen jätteen kompostoinnissa tai suoraan maahan maanparannusaineena. Biohiili on poltettu 400-600'C lämpötiloissa ja koostuu EM-Mikro-o..
  60,00€
  Veroton: 48,39€
 • EM-Keraaminen jauhe Bokashi EM-mikrobit
  EM-Keraaminen jauhe 100gr EM-Keraaminen jauhe on savi joka on ensin käsitelty Tehokkailla Mikro-organismilla ja sitten poltettu 1200-1300'C asteissa ja lopuksi jauhettu jauheeksi. Sitä voidaan käyttää maanparannusaineena, hajunpoistoaineena, kompostin aktivoimiseen ja..
  7,90€
  Veroton: 6,37€
 • ZeoBas Kivijauhe 2kg Bokashi EM-mikrobit
  Kivijauhe Z/B on sekoitus joka sisältää zeoliittia (vähintään 50%) ja basalttikivijauhetta. Kivijauhe stabilisoi maaperän pH-arvoa, varastoi vettä sekä ravinteita, parantaa maaperän laatua ja vahvistaa kasvia. Zeoliittia ja kivijauhetta kä..
  9,50€
  Veroton: 7,66€
 • EM-Keramiikkaputket Bokashi EM-mikrobit
  EM-Keramiikkaputkia EM-keramiikkaputket ovat tarkoitettu veden puhdistamiseen ja laadun parantamiseen. Voidaan käyttää esim vesikannussa, vesisäiliöissä, uima-altaissa, akvaarioissa jne. Nämä valkoiset keramiikkaputket valmistetaan savesta joka fermentoidaa..
  5,00€
  Veroton: 4,03€
 • Hana Bokashi EM-mikrobit
  Hana Vipumallinen hana joka soveltuu esimerkiksi omatekoisiin bokashiämpäriin, kun haluaa valuttaa biojätteen muodostumaa bokashimehua talteen. Mittaa tarkasti että saat juuri oikeankokoinen reikä hanalle. Sisältää hanan, kaksi tiivistettä ja kie..
  7,50€
  Veroton: 6,05€
 • Sitruunaruoho 250ml
  Sitruunaruohospray - huoneenraikastaja on hetivalmis käyttöön, kun haluat poistaa hajuja, puhdistaa tekstiilejä tai jopa häätää kärpäsiä ja muita ötököitä. Raikasta elinympäristöäsi tuoreella sitruunaruoh..
  15,00€
  Veroton: 12,10€
 • eM-C Citrus Cleaner Puhdistusaine 0,5L Bokashi EM-mikrobit
  Tohtorin EM - Citrus on koko kodin puhdistusainetiiviste, jossa on sitrushedelmien raikas tuoksu. Sitä voi käyttää yhtä hyvin keittiössä, kylpyhuoneessa ja kaikissa kodin tiloissa. Citrus on laimennettava vedellä ennen käyttöä, siksi se on e..
  13,50€
  Veroton: 10,89€
  Perustuu 1 arvioon.
 • eMC Citrus Cleaner Yleispuhdistusaine 1000ml
  Tohtorin EM - Citrus on koko kodin puhdistusainetiiviste, jossa on sitrushedelmien raikas tuoksu. Sitä voi käyttää yhtä hyvin keittiössä, kylpyhuoneessa ja kaikissa kodin tiloissa. Citrus on laimennettava vedellä ennen käyttöä, siksi se on e..
  22,00€
  Veroton: 17,74€
 • eM-C Power Cleaner Puhdistusaine 0,5L Bokashi EM-mikrobit
  Tohtorin EM -Power- Tehopuhdistus 500ml Puhdistusainetiiviste Tohtorin Power on tehokas puhdistusaine pinttyneeseenkin likaan. Myös ammattikkäyttöön; suurkeittiöt, päiväkodit, koulut ym käyttävät tätä tehokasta puhdistusainetiivistett&au..
  19,90€
  Veroton: 16,05€
 • eM-C Cleaner Tekstiili 0,5L Bokashi EM-mikrobit
  Tohtorin EM -Tekstiili- pyykin pesuun Poistaa hajuja, puhdistaa ja hoitaa. Pesuaineen käyttö vähentyy tai ei käytetä ollenkaan. Pinttyneet tahrat voidaan poistaa liottamalla sen Tekstiilissä. Voidaan käyttää erinomaisesti pyykinpesussa, esim yhdess&aum..
  25,00€
  Veroton: 20,16€
 • Pesupallo EM keramiikka nappuloilla
  Pesupallo EM keramiikka nappuloilla Pyykkipallo alkaa toimia jo 30°C lämpötilassa. Vain vähän likaista pyykkiä voidaan pestä jopa ilman pesuainetta. Vihreä pallo on täytetty EM-Keraamisilla nappuloilla ja on täydellinen lisä EM Tekstiili-puh..
  44,00€
  Veroton: 35,48€