Biokosmetik Hammastahna 80ml, fluoriton

Biokosmetik Hammastahna 80ml, fluoriton

Valmistaja: EU.
Tuotekoodi: ko:nai_homeop
Saatavuus:
Varastossa
Hinta: 17,00€ Veroton: 13,71€

Alkaen / Kuukausi (Lue lisää)

0 arvostelua  
0 arvostelua

Fluoriton hammastahna

sisältää luonnollista klorofyllia ja hoitavia eteerisiä öljyjä. Biokosmeti hammastahna on tieteellisesti testattu ja hammaslääkärien suosittelema. Hammastahna puhdistaa hampaat tehokkaasti kalsiumkarbonaatin ansiosta (luonnossa esiintyvä liitu) kuitenkin vahingoittamatta hampaan emalia.

Ko:nai (Japania, tarkoittaa 'suu')

Hammastahna sisältää rohtokasveja, esim. ratanhia-kasvin juurta, neem-puun kuorta ja propolista mehiläisyhdyskunnista. Terveellinen ja hoitava stevia yhdessä eteeristen öljyjen kanssa antavat hammastahnalle sen raikkaan maun.

Hammastahna ei sisällä fluoria, synteettisiä tensidejä, tai synteettisiä maku-, väri- tai säilöntäaineita. Bioemsan hammastahna ei ole testattu eläimillä.
Hammastahna on on pH-arvoltaan emäksinen ja erityisen sopiva homeopaattiseen hoitoon.

 

Sisällysluettelo
CHALK (liitu), SORBITOL (sorbitoli), AQUA (vitalisoitu vesi ja Manju), GLYCERIN* (kasviperäistä glyseriiniä), ALCOHOL (luonnonmukaisesti tuotettua etanolia), ILLITE (keraaminen jauhe), RICINUS COMMUNIS SEED OIL (risiiniöljy), XANTHAN GUM (ksantaanikumi ), ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE (aloe vera mehu), COCO-GLUCOSIDE (kokosglukosid), MARIS SAL (Manju merisuola), STEVIA REBAUDIANA LEAF/STEM EXTRACT (stevia), CI 75810 (luonnonmukainen klorofylli), yrttiuutteet: COMMIPHORA MYRRHA EXTRACT* (mirhamia), AZADIRACHTA INDICA BARK EXTRACT (neemkuorta), KRAMERIA TRIANDRA ROOT EXTRACT (ratanhiajuurta), PROPOLIS CERA EXTRACT (propolis), SALVIA OFFICINALIS LEAF EXTRACT (salvia), AROMA (eteeristen öljyjen seos *), LIMONENE (limoneeni)**, EUGENOL**.
* kontrolloidusta luomutuotannosta, ekologinenviljely
** luonnollisista eteerisistä öljyistä


- valmistetaan Itävallassa ja ovat luomusertifioituja.
- Luokitellaan Biokosmetiikka-tuotteisiin.
- Ei testattu eläimillä.

Raaka-aineiden ja yrttien vaikutusta on tehostettu EM-mikro-organismeilla, jolla on probioottinen vaikutus. Manju, Manju merisuolaa, EM keraaminen jauhe ja kalkkiutunut merilevä tarjoavat lisää hapettumista estävää vaikutusta.

 

Käyttö
Levitä pieni määrä hammastahnaa hammasharjalle ja harjaa hampaat perusteellisesti. Mitä pitemmän aikaa annat hammastahna vaikuttaa suussasi, sitä parempi vaikutus.

 

 
Kirjoita arvostelu