Luonnonkosmetiikka ja saippuat

Tämän otsikon alla tarjoamme Teille vaihtoehtoja muovituotteille.

Valitsemalla esim puusta tehdyn hammasharjan muovisen sijaan, voi tehdä pieniä muutoksia kohti parempaan ja muovittomaan arkielämään, tietysti luonnon hyvinvointia ajatellen. Myös oman hyvinvointia ajetellen on hyvä suosia tuotteita joitka eivät sisällä liian vahvoja kemikaaleja. Valitaan sen sijaan esim Viidakkotarhurin Palasaippua, joka on käsityönä ja luomuaineksista valmistettua palasaippuaa.
 

Viidakkotarhurin saippuapala

 
Viidakkotarhurin saippuapalat ovat Suomessa tehty käsityönä ekologisista ainesosista.  Tuote on rekisteröity kosmeettisten valmisteiden tietokantaan CPNP ( cosmetic product notification portal)
Testiemme mukaan tämä saippua pesi puhtaaksi hiiliteräspannun pieleen menneen rasvanpolton, ja siihen ei tavallinen ekopuhdistusaine enää pystynyt.

 

biokosmetiikan

tuotteet ovat luomusertifioituja ja kuuluvat biokosmetiikka kategoriaan. Käytettyjen raaka-aineiden ja yrttien ominaisuuksia tehostetaan tehokkailla mikro-organismeilla joilla on probioootinen vaikutus. EM keraamisella jauheella ja merileväkalkilla on antioksidanttisia vaikutuksia ja tekevät tuotteista todella ainutlaatuisia.

 

Marseille Saippuapala

Marseille saippua on valmistettu perinteiseen tapaan kasviöljyistä. Se on monikäyttöinen ja hellävarainen puhdistaja niin iholle kuin kodinhoitoon.

Aito luonnontuote, ei sisällä kemiallisia lisä- tai väriaineita.
Oliiviöljypitoisuus 72%.   -   Ei sisällä palmuöljyä.   -   Saippuan vihreä väri tulee oliiviöljystä.  
Ei testattu eläimillä.   -   Sopii vegaaneille.   -   Ei sisällä GMO.

 

Järjestys:
Näytä:
Näytä: Lista Ruudukko
 • Bambuhammasharja TruthBrush Medium
  Bambuhammasharja TruthBrush syntyi toiveesta löytää kaunis, ergonominen, luonnossa hajoava hammasharja. Pyöristetty ergonominen kahva on valmistettu kestävästä luonnonmukaisesta bambusta, joka on antibakteerinen materiaali. Truthbrushin käyttämä..
  Veroton: 5,56€ 6,90€
 • Bee's Wrap Large Mehiläisvahakääre
  Kääri leipä, juusto, kasvikset, tai käytä kulhon päällisenä! Pakkaus sisältää yhden (1) suuren (33 x 35 cm) kääreen esimerkiksi puolikkaan melonin, leivän tai suurehkon kulhon peitteeksi. Bee's Wrap on ympäristöys..
  Veroton: 7,66€ 9,50€
 • Bee's Wrap Medium Mehiläisvahakääre Elintarvike Hyvinvointi
  Kääri leipä, juusto, kasvikset, tai käytä kulhon päällisenä! Pakkaus sisältää yhden (1) keskikokoisen (25,40 cm x 27,94 cm) kääreen juuston, porkkanoiden ja yrttien käärimiseen, tai kulhon peitteeksi. Bee's Wrap on ymp..
  Veroton: 6,85€ 8,50€
 • Bioemsan Hammastahna 80ml, fluoriton
  Fluoriton hammastahna sisältää luonnollista klorofyllia ja hoitavia eteerisiä öljyjä. Biokosmeti hammastahna on tieteellisesti testattu ja hammaslääkärien suosittelema. Hammastahna puhdistaa hampaat tehokkaasti kalsiumkarbonaatin ansiosta (luonnossa es..
  Veroton: 13,71€ 17,00€
 • Ruokopillit 10kpl + puhdistusharja
  Sutu ruokopillit ovat todellinen luonnon lähituote. Ne valmistetaan Saarenmaalla. Pillit ovat luonnollinen, orgaaninen ja uudelleen käytettävä vaihtoehto muovipilleille.   Pakkauksessa 10 kpl (20 cm) pillejä sekä puhdistusharja.   ..
  Veroton: 12,02€ 14,90€
 • Tiskiharja EcoCoconut
  Ecoconut tiskiharja on valmistettu muovin sijasta kookoksesta, teräksestä ja FSC-sertifioidusta puusta ja se soveltuu niin pannujen, kattiloiden, lasien, aterimien kuin lautasten tiskaamiseen. Harja on luonnollisesti antibakteerinen ja naarmuttamaton ja käytössä eritt&aum..
  Veroton: 4,84€ 6,00€
 • Pulloharja EcoCoconut
  Ecoconut pulloharjalla peset niin juomapullot, viinilasit kuin tuttipullotkin. Harja on valmistettu muovin sijasta kookoksesta, teräksestä ja FSC-sertifioidusta puusta. Harja on luonnollisesti antibakteerinen ja useimmilla pinnoilla naarmuttamaton. Suosittelemme kuitenkin testamaan erityis..
  Veroton: 4,84€ 6,00€
 • Viidakkotarhurin palasaippua
  Multaiset kädet puhdistuu hellävaraisesti mutta tehokkaasti kahvinpurujen ansiosta. Eukalyptus hoitaa. Pitkä naru helpottaa kiinnittämistä, laita vaikka roikkumaan ovenkahvaan tiskialtaan yllä. Saippuapalamme ovat Suomessa tehty käsityönä ekologisis..
  Veroton: 11,29€ 14,00€
 • Marseille saippua Elintarvike Hyvinvointi
  Aito marseillesaippua - ihosi hyvinvointiin on oliiviöljystä valmistettu hellävarainen saippua joka sopii käyttää sekä vartalonpesuun, ihonhoitoon että pyykinpesuun. Tämä marseillesaippua on valmistettu Etelä-Ranskassa. Emma Noël o..
  Veroton: 3,95€ 4,90€
bioemsan, biokosmetiikka, luonnonkosmetiikka, ekologinen, luomusertifioitu, luomukosmetiikka, EM-mikrobit,