Natria - nopea rikkakasvien ja sammaleen poistaja 1L

Natria - nopea rikkakasvien ja sammaleen poistaja 1L

Tuotekoodi: NAT_rikkakasvihävite1L
Saatavuus:
Varastossa
Hinta: 10,00€ Veroton: 8,06€

Alkaen / Kuukausi (Lue lisää)

0 arvostelua  
0 arvostelua

Nopeasti vaikuttava rikkakasvien ja sammaleen torjunta-aine, jonka tehoaineet ovat täysin luonnonmukaisia rasvahappoja. Käytetään rikkakasvien ja sammalen torjuntaan ajoteillä, laatoitetuilla alueilla, viljelemättömiltä alueilla kuten käytävillä, rakennusten ja rakenteiden ympärillä sekä puiden ja pensaiden ympärillä.

"Keväällä ensimmäisten joukossa alkaa maasta nousta erilaisia rikkakasveja, jotka vievät elintilaa ja ravinteita esim. nurmikolta. Hyvin usein voikukkia ja muita yleisiä rikkakasveja kasvaa rehottaa myös sorapoluilla, laatoituksien väleissä ja ajoluiskilla. Rikkakasveja on hyvin työlästä poistaa käsin ja ne kasvavat nopesti uudestaan ihan pienestäkin, maahan jääneestä juurenpalasta."

Tässä on kuitenkin luonnonmukainen ratkaisu! Vältä myrkyt ja käytä "Natria -  nopea rikkakasvien ja sammaleen poistaja".

Puhtaasti luontoa ajatellen

 

Käyttö

Valmiste on kosketusvaikutteinen ja vaikuttaa vain kasvien vihreiden osien kautta. Suihkuta niin, että rikkaruohot ja sammaleet kostuvat.  Vaikutus näkyy jopa kolmessa tunnissa.

Käyttövalmis liuos.

Sisältö: Kapryylihappo 17,7 g/l, Kapriinihappo 12 g/l
Riittoisuus: 1 spraypullo (1 l) hetikäyttövalmista liuosta n. 10 m2:lle.

 

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.
Kirjoita arvostelu