Luana's Organic - saippuat

Luana's Organic Products

 

"Alun perin kehitimme siskoni kanssa shampoota, kehosaippuoita ja voiteita vain omaan käyttöömme.
Olemme kummatkin herkkäihoisia, joten oli tosi vaikeaa löytää sopivia tuotteita markkinoilta. Luontoa arvostavina ihmisinä valmistimme luomutuotteita jotka toimivat meille. Toivomme että se sopii myös sinulle. / Luana "

 

 

Shampoopalat ovat tehty käsityönä. Saippuapohjaan on käytetty luomu-oliivi-, kookos- ja risiiniöljyä. Luomuöljyissä ei ole ihoa ärsyttäviä kasvintourjunta-aineita eikä kemikaaleja vaan ne ovat puhtaita ja myrkyttömiä. Öljyt hoitavat ja ravitsevat hiuspohjaa ja hiuksia. Tuoksuna käytetään luomu- eteerisiä öljyjä. Ne ovat erittäin tehokkaita hiuspohjan hoidossa.

 

Luana's Organic Products kaikki saippuat ja shampoopalat ovat käsin tehty huolella valittuja aineksista. Niihin ei ole lisätty vettä säilöntäaineiden käyttämisen välttämiseksi ja se tekee tuotteista riittoisampia. Käyttäjä voi itse lisätä haluamansa määrän kosteutta, eli vettä. Silloin tuotteesta saa sopivan vahvaa tai paksua riippuen silloisesta tarpeesta. Tuotteissa ei myöskään ole keinotekoisia hajusteita, väriaineita, sulfaatteja tai mineraaliöljyjä. Siitä ei jää muovipulloa jätteeksi joka on ekologisuuden kannalta hyvä.


Nyt sinulla on tuote käsissäsi, joka on tehty harkiten ja sydämellä.


Järjestys:
Näytä:
Näytä: Lista Ruudukko
 • Tervasaippua - Shampoopala hiuksille ja vartalolle Luana's Organic - saippuat
  Tervasaippua/ Shampoopala Saippuapalamme ovat tehty käsityönä vain ekologisista ainesosista. Saippuapohjaan on käytetty luomu-oliivi, kookos ja risiiniöljyjä. Öljyt kosteuttavat, hoitavat ja ravitsevat päänahkaa. Tervasaippua sisältää a..
  Veroton: 14,52€ 18,00€
 • Piparminttu shampoopala (normaali-kuiva hiuspohja) Luana's Organic - saippuat
  Piparminttu Shampoopala (Normaali - Kuiva hiuspohja) Saippuapalamme ovat tehty käsityönä ekologisista ainesosista. Saippuapohjaan on käytetty luomu-oliivi, -kookos ja -risiiniöljyjä. Öljyt kosteuttavat, hoitavat ja ravitsevat hiuspohjaa. Shampoopala Piparmint..
  Veroton: 14,52€ 18,00€
 • Piparminttu shampoopala (normaali-rasvoittuva hiuspohja) Luana's Organic - saippuat
  Piparminttu Shampoopala (Normaali - rasvoittuva hiuspohja) Saippuapalamme ovat tehty käsityönä ekologisista ainesosista. Saippuapohjaan on käytetty luomu-oliivi, -kookos ja -risiiniöljyjä. Öljyt kosteuttavat, hoitavat ja ravitsevat hiuspohjaa. Shampoopala Pip..
  Veroton: 14,52€ 18,00€
 • Omenaviinietikka Beutelsbacher 0.75 L
  Beutelsbacher 0,75 L Demeter omenaviiniietikka Tämä etikka on valmistettu biodynaamisesti viljellyistä omenista luonnollisella tavalla mahdollisimman vähillä käsittelyillä. Poimintatuoreista omenista on puristettu kirkastamaton omenamehu, jonka on annettu k&au..
  Veroton: 5,18€ 5,90€
Saippuapalat, shampoopalat, ekologiset saippuat, käsintehty