Lignisul MSM jauhe 200g

Lignisul MSM jauhe 200g

Valmistaja: Ion Silver
Tuotekoodi: L_MSM200
Saatavuus:
Varastossa
Hinta: 19,00€ Veroton: 16,67€

Alkaen / Kuukausi (Lue lisää)

0 arvostelua  
0 arvostelua

Lignisul MSM-jauhe 200g

Ravintolisä.
Lignisul MSM sisältää 100% puhdasta MSM:ää jauheen muodossa.


Yksi 200 gramman purkki riittää noin 1,5 - 2 kuukauteen (annoksena 1 tl päivässä).

Käyttö
Sekoita sellaisenaan veteen tai mehuun. Parhaiten MSM toimii yhdessä C-vitamiinin kanssa, eli sekoita MSM-jauhetta veteen parhaassa tapauksessa esimerkiksi C-vitamiinipitoisten marjajauheiden tai tuoreen sitruunamehun kanssa.

Ainesosat
Metyylisulfonymetaani (orgaaninen typpi ja metyyli-ionit).

Annostus
Suosittelemme, että aloitat neljänneksellä teelusikallisella (vastaa 1 grammaa tai maustemitallista) päivässä, liuotettuna lasilliseen vettä.

Suositeltua annostusta ei saa ylittää.

Pakkauskoko
200g


Avainsanat: Lignisul, MSM, jauhe, 200g, Keho, Ion, Silver

MSM-jauhe

Se, kuinka nopeasti saat apua MSM.stä riippuu siitä, kuinka suuria annoksia otat ja kuinka nopeasti löydät oikean annostuksen.
Toiset ihmiset sietävät suuria annoksia hyvinkin äkkiä kun taas toiset kärsivät löysästä vatsasta jo parin gramman jälkeen.
Ollaksesi turvallisella puolella, suosittelemme, että aloitat neljänneksellä teelusikallisella (vastaa 1 grammaa tai maustemitallista) päivässä, liuotettuna lasilliseen vettä.
Viikon käytön jälkeen voit viikottain nostaa annosta neljänneksellä teelusikallisella siihen asti, että saavutat optimaalisen annostuksen, joka yleensä on 1/2 - 1 teelusikallinen päivässä (2-4 grammaa).
Voit halutessasi jakaa sen kahteen osaan päivän aikana. Jos haluat saada nopeampia tuloksia, voit myös nostaa annostusta nopeammin.
Älä näe yhtä teelusikallista ylärajana, monet saavat parhaita tuloksia MSM:stä paljon korkeammalla annoksella. Voit itse kokeilla rajojasi.
Monet voivat alussa tarvita 2-4 teelusikallista saadakseen täyden tehon. Jos huomaat, ettet koe suurempaa eroa otettuasi MSM:ää, nosta annostusta kunnes saavutat halutun tehon.
Säilytä tämä annos muutaman viikon ajan ja alenna annosta sitten yhteen teelusikalliseen ja asetu sille tasolle. Koita aina löytää alin annostaso joka antaa sinulle halutun tehon.
On olemassa henkilöitä, jotka ovat ottaneet 60-70 grammaa tuotetta (15-17 teelusikallista, lääkärin valvonnan alla) saadakseen apua ja palautuakseen vakavammista onnettomuuksista.

Jos saat löysän vatsan, alenna annosta tasolle, jonka vatsasi sietää. C-vitamiinia tarvitaan yhdessä MSM.n kanssa soluja luotaessa, joten suosittelemme C-vitamiinilisän nauttimista samaan aikaan kuin otat MSM:ää.


Kirjoita arvostelu