Kolloidinen Hopea MSM ym

 

Kolloidinen hopea - Hopeavettä sisältäviä tuotteita, esim Hopeavesi, EMS-Voide ja salva, hammastahna sekä MSM ym..

Järjestys:
Näytä:
Näytä: Lista Ruudukko
 • Bioemsan Hammastahna 80ml, fluoriton
  Fluoriton hammastahna sisältää luonnollista klorofyllia ja hoitavia eteerisiä öljyjä. Biokosmeti hammastahna on tieteellisesti testattu ja hammaslääkärien suosittelema. Hammastahna puhdistaa hampaat tehokkaasti kalsiumkarbonaatin ansiosta (luonnossa es..
  Veroton: 13,71€ 17,00€
 • Kolloidinen hopea 1000ml Kolloidinen Hopea MSM ym
  Ionosil kolloidinen hopea 1 litra Ionosil kolloidihopea sisältää enemmän hopeaa, pienempiä partikkeleita ja sen partikkeleissa on suurempi lataus kuin aikaisemmissa kolloidisissa hopeaa sisältävissä tuotteissa. Pienempi partikkeleiden koko ja suurempi ..
  Veroton: 21,93€ 25,00€
 • Kolloidinen hopea 5000ml
  Ionosil kolloidinen hopea 1 litra Ionosil kolloidihopea sisältää enemmän hopeaa, pienempiä partikkeleita ja sen partikkeleissa on suurempi lataus kuin aikaisemmissa kolloidisissa hopeaa sisältävissä tuotteissa. Pienempi partikkeleiden koko ja suurempi ..
  Veroton: 78,95€ 90,00€
 • Lignisul MSM jauhe 200g Kolloidinen Hopea MSM ym
  Lignisul MSM-jauhe 200g Ravintolisä. Lignisul MSM sisältää 100% puhdasta MSM:ää jauheen muodossa. Yksi 200 gramman purkki riittää noin 1,5 - 2 kuukauteen (annoksena 1 tl päivässä). Käyttö Sekoita sellaisenaan veteen tai me..
  Veroton: 16,67€ 19,00€
 • Hammastahna Kolloidinen Hopea MSM ym
  pH-balans -hammastahna Loistavan suosion saaneen pH-balansin hammas"tahna". Enemmän kutsuisimme tätä jauheeksi. Ei sisällä kemikaaleja eikä lisäaineita, jotka vaahtoavat ja poistavat hampaan suojakerrokset. Sisältö 70% luo..
  Veroton: 8,68€ 9,90€
 • Silver Creme 50 ml
  Silver Creme 50ml Silver Creme 50 ml sisältää luomumanteliöljyä ja se on hajusteeton, vapaa parabeeneista eikä sitä ole testattu eläimillä. Silver Creme on kosteuttava ja ravitseva iholle. INCI Aqua (vesi) Prunus Amygdalus Sativa -ydinö..
  Veroton: 16,13€ 20,00€
 • Silver Deo 50ml (alumiiniton)
  Silver Deo on täydellinen deodorantti naisille ja miehille, jotka haluavat käyttää puhdasta ja luonnollista deodoranttia ilman hajusteita ja tarpeettomia lisäaineita. Silver Deo ei sisällä parabeeneja, alkoholia, alumiinia, hajuvettä / öljyjä tai v&a..
  Veroton: 10,40€ 12,90€
 • EMS Salva 50ml Kolloidinen Hopea MSM ym
  EMS-Salva 50 ml Se hieman erilainen luontaistuote!  Luonnollisesti antiseptista voidemaista EMS-salvaa on käytetty ikääntymistä vastaan sekä erilaisiin iho-ongelmiin kuten akne, psoriasis, ihottuma, allergia (nikkeli) ja nopeuttamaan haavojen paranemista. EMU-&ou..
  Veroton: 16,13€ 20,00€
 • Silverlotion 250ml Kolloidinen Hopea MSM ym
  Silverlotion 250 ml Silverlotion on kosteusemulsio joka sisältää EMU-öljyä, kolloidista hopeaa ja MSM. Sillä on pehmentävä vaikutus ja rauhoittaa kutinaa.     EMU-öljyä, kolloidista hopeaa ja MSM     Hevosille, ko..
  Veroton: 12,10€ 15,00€
 • Pipettipullo 50ml Lasinen Miron UV-lasi Kolloidinen Hopea MSM ym
  Tervetuloa Miron Violetglass-maailmaan! Nyt taas saatavilla huippulaadukkaita Mironin Violetglass-pulloja! Miron violetglass tekee huippulaadukkaita säilytyspurkkeja- sekä pulloja. Tämä mahtava lasipurkki erottuu massastaan ja tarjoaa tuotteillesi optimaalisen suojelun v..
  Veroton: 6,45€ 8,00€
 • Suihkepullo 30ml Kolloidinen Hopea MSM ym
  Suihkepullo, 30ml Erityisesti kolloidihopealle soveltuva pieni suihkepullo.   Vetoisuus 30ml   Materiaali Muovi       ..
  Veroton: 2,02€ 2,50€
 • Suihkepullo 30ml Nenäsumute Kolloidinen Hopea MSM ym
  Suihkepullo, 30ml  Nenäsumute Erityisesti kolloidihopealle soveltuva pieni suihkepullo.   Vetoisuus 30ml   Materiaali Muovi       ..
  Veroton: 2,02€ 2,50€
Kolloidinen hopea, hopeavesi