Idätys ja versotus

Itse kasvattamalla saat luomulähiruokaa kotoasi.

 

Korkealaatuisia testattuja luomusiemeniä

Kaikki siemenemme ovat korkealaatuisia ja idätyskäyttöön varta vasten tarkoitettuja luomusiemeniä. Siemenvalikoimastamme löytyvä parsakaali, sinimailanen tai alfalfa ja puna-apila sopivat erinomaisesti versotukseen. 

Järjestys:
Näytä:
Näytä: Lista Ruudukko
 • Alfalfa- Sinimailainen - Luomusiemen 150gr Idätys ja versotus
  SINIMAILANEN / ALFALFA – luomusiemen 150g Medicago sativa Vinkimme versotukseen Versotus kestää suunnilleen viikon. Helppo versotettava. Sinimailanen tunnetaan myös nimellä alfalfa (lausutaan al-fal-fa), joka on arabiaa ja tarkoittaa kaikkien ruokien isää. S..
  Veroton: 5,70€ 6,50€
 • Parsakaali - Luomusiemen 150gr Idätys ja versotus
  Parsakaali - luomusiemen Brassica oleracea botrytis cymosa   Parsakaalin historia ei ole kovin värikäs vaikka se onkin suunnitelmallisen jalostuksen tulos. Parsakaalin mielenkiintoisin vaihe historian kirjoissa on vasta vastikään alkanut kun tiedemaailma on pystynyt..
  Veroton: 7,46€ 8,50€
 • Punakaali - Luomusiemen 150gr
  Punakaali - luomusiemen Brassica oleracea capitata rubra   Vinkit versotukseen:   Liota ensin 4-6 tuntia. Versotus kestää suunnilleen 4-6 päivää.  Älä anna siementen lillua liikaa vedessä, sillä ne voivat homehtua! Luom..
  Veroton: 7,46€ 8,50€
 • Sarviapila - luomusiemen 150gr Idätys ja versotus
  Sarviapila - luomusiemen Kirpeä sarviapila idätykseen. Idutsopivat salaatteihin, hummukseen, voileipiin tai vihannesten sekaan.  . Käyttö:  Liota siemeniä kylmässä vedessä 6-8 tuntia tai yön yli. Huuhdo siivilässä puh..
  Veroton: 3,95€ 4,50€
 • Vehnänjyvä - Luomusiemen 150gr Idätys ja versotus
  VEHNÄNJYVÄ – luomusiemen 150g Triticum aestivum Itämisaika 2-3 päivää. Liota kylmässä vedessä 12 tuntia. Huuhdo siivilässä puhtaalla vedellä. Levitä idätysastiaan. Kastele 2-3 kertaa päiväss&au..
  Veroton: 2,63€ 3,00€
, idätys, versotus, siemeniä, luomu,