Idätys ja versotus

Itse kasvattamalla saat luomulähiruokaa kotoasi.

 

Korkealaatuisia testattuja luomusiemeniä

Kaikki siemenemme ovat korkealaatuisia ja idätyskäyttöön varta vasten tarkoitettuja luomusiemeniä. Siemenvalikoimastamme löytyvä parsakaali, sinimailanen tai alfalfa ja puna-apila sopivat erinomaisesti versotukseen. Herne, linssi sekä rapsi soveltuvat puolestaan erinomaisesti itujen kasvatukseen. Versokaupastamme löydät design-toimiston suunnittelemia tyylikkäitä versotusastioita sekä pitkän tuotekehityksen läpikäyneitä fiksuja ja käytännöllisiä idätysastioita.

Järjestys:
Näytä:
Näytä: Lista Ruudukko
 • Alfalfa- Sinimailainen - Luomusiemen 150gr Idätys ja versotus
  SINIMAILANEN / ALFALFA – luomusiemen 150g Medicago sativa Vinkimme versotukseen Versotus kestää suunnilleen viikon. Helppo versotettava. Sinimailanen tunnetaan myös nimellä alfalfa (lausutaan al-fal-fa), joka on arabiaa ja tarkoittaa kaikkien ruokien isää. S..
  Veroton: 5,70€ 6,50€
 • Parsakaali - Luomusiemen 150gr Idätys ja versotus
  Parsakaali - luomusiemen Brassica oleracea botrytis cymosa   Parsakaalin historia ei ole kovin värikäs vaikka se onkin suunnitelmallisen jalostuksen tulos. Parsakaalin mielenkiintoisin vaihe historian kirjoissa on vasta vastikään alkanut kun tiedemaailma on pystynyt..
  Veroton: 7,46€ 8,50€
 • Sarviapila - luomusiemen 150gr Idätys ja versotus
  Sarviapila - luomusiemen Raikkaat ja ravinteikkaat alfalfan eli sinimailasen idut sopivat mainiosti sellaisenaan nautittavaksi mutta myös itämaisiin ruokiin, keittoihin, leipiin, mehuihin ja salaatteihin.   Luomusiementemme alkuperämaa on Intia.   ..
  Veroton: 3,95€ 4,50€
 • Vehnänjyvä - Luomusiemen 150gr Idätys ja versotus
  VEHNÄNJYVÄ – luomusiemen 150g Triticum aestivum Itämisaika 2-3 päivää. Liota kylmässä vedessä 12 tuntia. Huuhdo siivilässä puhtaalla vedellä. Levitä idätysastiaan. Kastele 2-3 kertaa päiväss&au..
  Veroton: 2,63€ 3,00€
 • Versotusastia Keraaminen Idätys ja versotus
  Versotusastia   Versotusastia on muotoiltu erittäin helppokäyttöiseksi versojen kasvatukseen. Se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi parsakaalin, sinimailasen, puna-apilan, retiisin, sipulin ja monen muun kasvin versottamiseen. Parasta versotusastiassa on ehdottomasti..
  Veroton: 28,15€ 34,90€
Groddis, idätys, versotus, siemeniä, luomu,