Mehiläisen siitepöly 100g Luomu

Mehiläisen siitepöly 100g Luomu

Valmistaja: Foodin
Tuotekoodi: Siitepöly_mehil100gr
Saatavuus:
Varastossa
Hinta: 8,20€ Veroton: 7,19€

Alkaen / Kuukausi (Lue lisää)

0 arvostelua  
0 arvostelua

Mehiläisen siitepöly luomu

Mehiläisten keräämä siitepöly luokitellaan ehkäpä meidän parhaaksi ravinnoksi. Mehiläispesän suulle asetattavan “suodattimen” avulla, jonka läpi pesään pyrkivien mehiläisten jaloista siitepöly tippuu talteen pesä ulkopuolelle. Suodatin kerää 10-50% mehiläisten siitepölystä, jättäen riittävän määrän ruokaa myös mehiläisten omaan käyttöön.

Mehiläisen siitepölystä syntyy uusi elämä ja se onkin ravinteikas sisältäen proteiinia, rautaa, magnesiumia ja C-vitamiinia sekä B1-, B2- ja B3-vitamiinia. Mehiläisen siitepöly onkin todellista luonnon superruokaa ollen monipuolinen ja hyvin imeytyvä kokonaisuus.

Mehiläisen siitepöly on kotoisin Espanjasta, josta maailman laadukkaimmat mehiläisen siitepölyt tulevat. Käytä mehiläisen siitepölyä sellaisenaan haluamasi aterian joukossa tai koristele sillä pirteästi leivokset ja jälkiruoat.

Annostus
Aloita käyttö yhdellä ruokalusikallisella päivässä (yli 5-vuotiaat lapset ja aikuiset). Voit liottaa siitepölyä vedessä 12 h, jolloin sen sisältämät ravinteet imeytyvät entistä paremmin.

 

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Luomutuotettu mehiläisen siitepöly

 

Ravintosisältö

Energiaa: 381 kcal
Rasvaa: 6,1 g
– joista tyydyttyneitä: 2,3 g
Hiilihydraatteja: 62,1 g
– josta sokereita: 45,1 g
Ravintokuitua: 8,4 g
Proteiinia: 25 g
Suola: < 0.1 g
Rautaa 4,3 mg
Magnesiumia 47 mg
C-vitamiinia 28 mg
B1-vitamiinia 0,8 mg
B2-vitamiinia 0,5 mg
B3-vitamiinia 8,9 mg
  

Gluteeniton, Luomu, Maidoton, Raaka

Pakkauskoko
100 g

Alkuperämaa
EspanjaHyötyjä
Siitepöly sisältää mm. B9-vitamiinia (kaikki B-rymän vitamiinit paitsi B12), C-D- ja E-vitamiinia, kaikki 22 aminohappoa, 12 ruoansulatuksellemme keskeistä entsyymiä ja jopa 60 eri mineraalia (mm. barium, boori, kalsium, kupari, kulta, jodi, rauta, mangaani, fosfori, kalium, seleeni, pii, rikki, natrium ja sinkkiä). 

Lisäksi siitepöly sisältää karotenoideista mm. beetakaroteenia ja ksantofylliä, runsaasti lesitiinä, koliinia, 31 eri rasvahappoa sekä nukleenihappoja DNA:ta ja RNA:ta. Siitepölyä pidetään yhtenä maailman parhaista proteiinin lähteistä ja se sisältää jopa 25% proteiinia.

Kliinisten testien mukaan suun kautta nautitun siitepölyn ravinteet imeytyvät nopeasti suoraan vatsasta verenkiertoomme (näkyvät kahden tunnin päästä veressämme ja virtsassamme).
Siitepöly on potenttiaalinen afrodiitti, joka saattaa parantaa eturauhasen- ja sukupuolielinten toimintaa. Siitepöly lisää energisyyttä, suorituskykyä ja nopeutta sekä parantaa palautumista urheilusuorituksesta. 

Siitepölyn erinomainen aminohappokoostumus tukee tehokkasti lihaskasvua ja mm. Suomen yleisurheilujoukkueen valmentaja Antti Lanamäki totesi vuoden 1972 Olympialaisten aikaan lähes koko joukkueen käyttävän siitepölyä, koska sen todettiin parantavan selkeästi suorituskykyä ilman mitään haittavaikutuksia.


Kirjoita arvostelu