Elintarvike Hyvinvointi

Erikoistarjous: Alle 10kg:n Matkahuollon paketit (Lähellä/Bussipaketti) nyt vain 6,50€!

 

Tästä löydät keinoja fyysisen suorituskyvyn parantamiseen sekä yleiseen hyvinvointiin. Hyvinvointi merkitsee eri ihmisille eri asioita esimerkiksi elämänlaatua, terveyttä, hyvää elämää, turvallisuutta ja sosiaalista verkostoa. Terveys on täydellinen fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin tila eikä ainoastaan sairauden puuttumista (WHO).

Järjestys:
Näytä:
Näytä: Lista Ruudukko
 • Ghee Voi luomu Elintarvike Hyvinvointi
  Foodin Ghee 300 gr Gheemme on luomutuotettua kirkastettua voita, joka on tehty tuoreesta, luomusertifioiduilla laidunmailla kasvaneen lehmän maidosta. Ghee-voi sisältää A-, D-, E- ja K-vitamiineja ja seleeniä. Gheemme ei sisällä kaseiinia. Kirkastettu voi eli..
  Veroton: 9,61€ 10,95€
 • Karvassuola (Epsomsuola) 500 g Elintarvike Hyvinvointi
  Karvassuola 500 g Karvassuolaa eli magnesiumsulfaattia on käytetty moneen tarkoitukseen jo iät ja ajat. Kokokylpy karvassuolasta voidaan valmistaa liuottamalla 500 - 700 g suolaa ammeelliseen kuumaa vettä. Veden tulisi olla miellyttävän lämmintä, ja kylv..
  Veroton: 6,93€ 7,90€
 • Manju Merisuola Elintarvike Hyvinvointi
  Manju Suola on laadukas merisuola joka sisältää runsaasti mineraaleja. Sitä tuotetaan käyttäen prosessia joka perustuu EM teknologiaan lisäämällä Manju. Se on luonnosta peräisin ja täysin vailla kemiallisia lisäaineita. Käytetty m..
  Veroton: 30,61€ 34,90€
 • Merisuola, hieno Elintarvike Hyvinvointi
  Laadukas, hienorakeinen merisuolamme tulee luonnonsuojelualueelta Ria Formosasta. Luonnonsuojelualue sijaitsee Portugalin Algarven kauniissa maisemissa. Suola kerätään käsin ja annetaan kuivua auringossa. Ei koneellista tuotantoa. Käyttö: Käytetään s..
  Veroton: 5,18€ 5,90€
 • pH mittausliuska Elintarvike Hyvinvointi
  pH mittaustikku / mittausliuska Kehon pH-arvon mittaamiseen tarkoitettuja liuskoja. Aamuisin syljestä ja virtsasta otetaan pH-arvo, joka antaa suuntaa antavan tuloksen kehon pH-arvosta. Kehon pH-arvo pitäisi olla keskiarvoltaan hieman päälle 7 noin viikon pituiselta ..
  Veroton: 6,41€ 7,95€
  Perustuu 1 arvioon.
 • pH-mittausliuska 100kpl Elintarvike Hyvinvointi
  pH mittaustikku / mittausliuska Kehon pH-arvon mittaamiseen tarkoitettuja liuskoja. Aamuisin syljestä ja virtsasta otetaan pH-arvo, joka antaa suuntaa antavan tuloksen kehon pH-arvosta. Kehon pH-arvo pitäisi olla keskiarvoltaan hieman päälle 7 noin viikon pituiselta ..
  Veroton: 15,32€ 19,00€
 • Steenbergs sooda, alumiiniton
  Steenbergs Ruokasooda, 130gr, alumiiniton. Sooda, käyttö mm. leivonnassa ja ruuanlaitossa nostatusaineena. Steenbergs'in sooda on kätevässä lasipurkissa, jossa on suljettava kansi. Maitoproteiiniton, Sokeriton, Hiivaton, Laktoositon Ainesosat: 100% natriumbikar..
  Veroton: 3,07€ 3,50€
 • Emäsjauhe pH-kalkki Elintarvike Hyvinvointi
  pH-kalkki emäsjauhe Vuorokausiannos (1 tl) sisältää: 3000 mg karbonaattia, 1500 mg kalsiumia sekä 500 mg magnesiumia. Sokeriton, laktoositon ja gluteeniton.   Käyttö 1 kukkurallinen teelusikka lasilliseen vettä. Tarvittaessa reilumpi mä..
  Veroton: 17,46€ 19,90€
 • Mehiläisen siitepöly 100g Elintarvike Hyvinvointi
  Mehiläisen siitepöly Mehiläisten keräämä siitepöly luokitellaan ehkäpä meidän parhaaksi ravinnoksi. Mehiläispesän suulle asetattavan “suodattimen” avulla, jonka läpi pesään pyrkivien mehiläisten jaloista s..
  Veroton: 4,30€ 4,90€
 • Ruusunmarjajauhe 1 kg Elintarvike Hyvinvointi
  Ruusunmarjajauhe 1 kg (Rosa canina, villinä kasvanut) Ruusunmarjajauheessa on hyödynnetty koko marja; siemenet sekä marjanliha.   Viidakkotohtori suosittelee! Viidakkotohtori käyttää ruusunmarjajauhetta sellaisenaan jugurtin kanssa. Toisinaan hän ..
  Veroton: 25,44€ 29,00€
 • Ruusunmarjajauhe 500g Elintarvike Hyvinvointi
  Ruusunmarjajauhe 500g (Rosa canina, villinä kasvanut) Ruusunmarjajauheessa on hyödynnetty koko marja; siemenet sekä marjanliha.   Viidakkotohtori suosittelee! Viidakkotohtori käyttää ruusunmarjajauhetta sellaisenaan jugurtin kanssa. Toisinaan hän ..
  Veroton: 17,46€ 19,90€
 • Mustikkajauhe 500g Elintarvike Hyvinvointi
  Mustikkajauhe Pakkauskoko 500g   ..
  Veroton: 25,44€ 29,00€
 • Nokkosjauhe luomu 250 g Elintarvike Hyvinvointi
  Nokkosjauhe luomu Urtica dioica Nokkosta kuivatetaan huoneenlämmössä säilyttääkseen tärkeät aineet. Nokkosta on käytetty ravinto- ja rohdoskasvina jo vuosisatoja. Annostus Ripauta 1-3 teelusikallista nokkosjauhetta jogurttiin tai smoothiee..
  Veroton: 13,07€ 14,90€
 • Omenaviinietikka Beutelsbacher 0.75 L
  Beutelsbacher 0,75 L Demeter omenaviiniietikka Tämä etikka on valmistettu biodynaamisesti viljellyistä omenista luonnollisella tavalla mahdollisimman vähillä käsittelyillä. Poimintatuoreista omenista on puristettu kirkastamaton omenamehu, jonka on annettu k&au..
  Veroton: 5,18€ 5,90€
 • Holistic koivuntuhka 150g Elintarvike Hyvinvointi
  Holistic Koivuntuhka 150 g Koivuntuhka on tuote, jolla on vanhat perinteet Suomessa. Koivuntuhka valmistetaan suomalaisista koivuista, jotka ovat kasvaneet mineraalirikkaassa suomalaisessa metsämaassa. Koivu on poltettu erittäin korkeassa lämpötilassa, jolloin tuhkassa on j&au..
  Veroton: 22,72€ 25,90€
 • Holistic koivuntuhkauute 1000ml Elintarvike Hyvinvointi
  Holistic Koivuntuhkauute 1000 ml Koivuntuhka on tuote, jolla on vanhat perinteet Suomessa. Koivuntuhka valmistetaan suomalaisista koivuista, jotka ovat kasvaneet mineraalirikkaassa suomalaisessa metsämaassa. Koivu on poltettu erittäin korkeassa lämpötilassa, jolloin tuhkassa o..
  Veroton: 22,72€ 25,90€
 • Holistic magnesiumsuihke 60ml (Vain ulkoiseen käyttöön) Elintarvike Hyvinvointi
  Holistic magnesiumsuihke 60ml (ulkoisesti) Maailmaa valloittanut ulkoisesti levitettävä magnesium-suihke nyt myös Viidakkotohtorin kaupasta. Imeytyy suoraan kudoksiin ja auttaa ylläpitämään kehon magnesiumvarastoja. Magnesiumsuihkeet ovat löytäneet..
  Veroton: 14,44€ 17,90€
 • Vetyperoksidi 3% Elintarvike Hyvinvointi
  Vetyperoksidi 3 % Ainesosat Vetyperoksidi sisältää h2o2, eli vetyperoksidia ja käänteisosmoosivettä. Stabilointiaineena on käytetty fosforihapon johdannaista. Muut valmistajat saattavat käyttää fenasetiinia mikä on herättänyt ..
  Veroton: 7,89€ 9,00€
  Perustuu 1 arvioon.
 • Kylpyjauhe - happamuuden poistoon Elintarvike Hyvinvointi
  Kylpyjauhe Meidän pH-kylpyjauheemme sisältää soodaa ja kalsium / magnesiumkarbonaattia. Se auttaa vähentämään kehon happamuutta, rentoutessasi kylpyammeessa tai kun hoidat jalkojasi jalkakylvyssä.   Tuotteen ominaisuudet Koska kylpyjauhe teke..
  Veroton: 10,40€ 12,90€
 • Organica - Superruokaa maasta lautaselle
  Organica - Superruokaa maasta lautaselle   Vuoden 2017 hyvinvointiruokakirja, joka tekee Sinusta kolmen tähden kotikokin! Villimpää ja puhtaampaa luomua kotimaisista raaka-aineista. Janoatko uusia makuja? Helppoja, herkullisia ja toimivia reseptejä? Kiinnostaako ter..
  Veroton: 22,94€ 25,00€
Karpalojauhe, Ruusunmarjajauhe, Tyrnijauhe, pH-mittaus, Koivuntuhka, mustikkajauhe