Elintarvike Hyvinvointi

 

Tästä löydät keinoja fyysisen suorituskyvyn parantamiseen sekä yleiseen hyvinvointiin. Hyvinvointi merkitsee eri ihmisille eri asioita esimerkiksi elämänlaatua, terveyttä, hyvää elämää, turvallisuutta ja sosiaalista verkostoa. Terveys on täydellinen fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin tila eikä ainoastaan sairauden puuttumista (WHO).

Järjestys:
Näytä:
Näytä: Lista Ruudukko
 • Bambuhammasharja TruthBrush Medium
  Bambuhammasharja TruthBrush syntyi toiveesta löytää kaunis, ergonominen, luonnossa hajoava hammasharja. Pyöristetty ergonominen kahva on valmistettu kestävästä luonnonmukaisesta bambusta, joka on antibakteerinen materiaali. Truthbrushin käyttämä..
  Veroton: 5,56€ 6,90€
 • Bee's Wrap Large Mehiläisvahakääre
  Kääri leipä, juusto, kasvikset, tai käytä kulhon päällisenä! Pakkaus sisältää yhden (1) suuren (33 x 35 cm) kääreen esimerkiksi puolikkaan melonin, leivän tai suurehkon kulhon peitteeksi. Bee's Wrap on ympäristöys..
  Veroton: 7,66€ 9,50€
 • Bee's Wrap Medium Mehiläisvahakääre Elintarvike Hyvinvointi
  Kääri leipä, juusto, kasvikset, tai käytä kulhon päällisenä! Pakkaus sisältää yhden (1) keskikokoisen (25,40 cm x 27,94 cm) kääreen juuston, porkkanoiden ja yrttien käärimiseen, tai kulhon peitteeksi. Bee's Wrap on ymp..
  Veroton: 6,85€ 8,50€
 • LactoVitalis Pro Maitohappobakteerit
  LactoVitalis Pro on hyviä maitohappobakteereita pienessä kapselissa, jossa jokainen kapseli kuljettaa suoleen vähintään 6,5 miljardia hyvälaatuista maitohappobakteeria 12 eri kannasta. LactoVitalis Pro sisältää laajalti tutkitun bakteerin Lactobacillus r..
  Veroton: 25,44€ 29,00€
 • pH mittausliuska Elintarvike Hyvinvointi
  pH mittaustikku / mittausliuska Kehon pH-arvon mittaamiseen tarkoitettuja liuskoja. Aamuisin syljestä ja virtsasta otetaan pH-arvo, joka antaa suuntaa antavan tuloksen kehon pH-arvosta. Kehon pH-arvo pitäisi olla keskiarvoltaan hieman päälle 7 noin viikon pituiselta ..
  Veroton: 6,41€ 7,95€
  Perustuu 1 arvioon.
 • pH-mittausliuska 100kpl Elintarvike Hyvinvointi
  pH mittaustikku / mittausliuska Kehon pH-arvon mittaamiseen tarkoitettuja liuskoja. Aamuisin syljestä ja virtsasta otetaan pH-arvo, joka antaa suuntaa antavan tuloksen kehon pH-arvosta. Kehon pH-arvo pitäisi olla keskiarvoltaan hieman päälle 7 noin viikon pituiselta ..
  Veroton: 15,32€ 19,00€
 • Ruokopillit 10kpl + puhdistusharja
  Sutu ruokopillit ovat todellinen luonnon lähituote. Ne valmistetaan Saarenmaalla. Pillit ovat luonnollinen, orgaaninen ja uudelleen käytettävä vaihtoehto muovipilleille.   Pakkauksessa 10 kpl (20 cm) pillejä sekä puhdistusharja.   ..
  Veroton: 12,02€ 14,90€
 • Steenbergs sooda, alumiiniton
  Steenbergs Ruokasooda, 130gr, alumiiniton. Sooda, käyttö mm. leivonnassa ja ruuanlaitossa nostatusaineena. Steenbergs'in sooda on kätevässä lasipurkissa, jossa on suljettava kansi. Maitoproteiiniton, Sokeriton, Hiivaton, Laktoositon Ainesosat: 100% natriumbikar..
  Veroton: 3,07€ 3,50€
 • Emäsjauhe pH-kalkki Elintarvike Hyvinvointi
  pH-kalkki emäsjauhe Vuorokausiannos (1 tl) sisältää: 3000 mg karbonaattia, 1500 mg kalsiumia sekä 500 mg magnesiumia. Sokeriton, laktoositon ja gluteeniton.   Käyttö 1 kukkurallinen teelusikka lasilliseen vettä. Tarvittaessa reilumpi mä..
  Veroton: 17,46€ 19,90€
 • Mehiläisen siitepöly 100g Luomu
  Mehiläisen siitepöly luomu Mehiläisten keräämä siitepöly luokitellaan ehkäpä meidän parhaaksi ravinnoksi. Mehiläispesän suulle asetattavan “suodattimen” avulla, jonka läpi pesään pyrkivien mehiläisten jalo..
  Veroton: 7,19€ 8,20€
 • MCT-öljy 250ml Luomu
  MCT-öljy koostuu keskipitkistä kasveista peräisin olevista rasvahapoista (MCT). Ne lisäävät energiaa ilman, että rasvaa kertyy. MCT on täten mainio energialisä urheilijoille, jotka tarvitsevat paljon energiaa. MCT:tä on pienissä määris..
  Veroton: 8,33€ 9,50€
 • MCT-öljy 500ml Luomu
  MCT-öljy koostuu keskipitkistä kasveista peräisin olevista rasvahapoista (MCT). Ne lisäävät energiaa ilman, että rasvaa kertyy. MCT on täten mainio energialisä urheilijoille, jotka tarvitsevat paljon energiaa. MCT:tä on pienissä määris..
  Veroton: 13,16€ 15,00€
 • Ruusunmarjajauhe 1 kg Elintarvike Hyvinvointi
  Ruusunmarjajauhe 1 kg (Rosa canina, villinä kasvanut) Ruusunmarjajauheessa on hyödynnetty koko marja; siemenet sekä marjanliha. Ei siällä muuta kuin ruusunmarjaa.   Viidakkotohtori suosittelee! Viidakkotohtori käyttää ruusunmarjajauhetta s..
  Veroton: 25,44€ 29,00€
  Perustuu 1 arvioon.
 • Ruusunmarjajauhe 500g Elintarvike Hyvinvointi
  Ruusunmarjajauhe 500g (Rosa canina, villinä kasvanut) Ruusunmarjajauheessa on hyödynnetty koko marja; siemenet sekä marjanliha. Ei sisällä muuta kuin ruusunmarjaa. Viidakkotohtori suosittelee! Viidakkotohtori käyttää ruusunmarjajauhetta sellaisena..
  Veroton: 17,46€ 19,90€
 • Mustikkajauhe 200g
  Mustikkajauhe Ainesosat 100% kuivattua mustikkaa Käyttö Nauti jopa 1-2 rkl päivässä esim. smoothiessa Alkuperämaa Ruotsi Säilytys Kuivassa ja auringolta suojattuna Pakkauskoko 200g       ..
  Veroton: 21,93€ 25,00€
 • Karvassuola (Epsomsuola) 500 g Elintarvike Hyvinvointi
  Karvassuola 500 g Karvassuolaa eli magnesiumsulfaattia on käytetty moneen tarkoitukseen jo iät ja ajat. Kokokylpy karvassuolasta voidaan valmistaa liuottamalla 500 - 700 g suolaa ammeelliseen kuumaa vettä. Veden tulisi olla miellyttävän lämmintä, ja kylv..
  Veroton: 6,93€ 7,90€
 • Erytritoli, luomu 200g, Foodin
  Erytritoli (luomu) on kaloriton sokerialkoholi, joka valmistetaan rypälesokerista luontaisen käymisprosessin avulla. Erytritolin glykeeminen indeksi on nolla, eli siinä ei ole imeytyviä hiilihydraatteja eikä se nosta verensokeria. Erytritoli soveltuu kaikkeen makeutukseen ..
  Veroton: 4,30€ 4,90€
 • Merisuola, hieno, 400gr
  Hieno merisuola valmistetaan perinteisin Kelttiläisin menetelmin Ranskassa karkeasta merisuolasta, joka on kuivattu ja murskattu. Hienoa merisuolaa ei ole prosessoitu, valkaistu tai raffinoitu, mikä säilyttää aidon suolan aromaattisuuden. Merisuola on luonnollisesti harmaata..
  Veroton: 2,63€ 3,00€
 • Nokkosjauhe luomu 250 g Elintarvike Hyvinvointi
  Nokkosjauhe luomu Urtica dioica Nokkosta kuivatetaan huoneenlämmössä säilyttääkseen tärkeät aineet. Nokkosta on käytetty ravinto- ja rohdoskasvina jo vuosisatoja. Annostus Ripauta 1-3 teelusikallista nokkosjauhetta jogurttiin tai smoothiee..
  Veroton: 13,07€ 14,90€
  Perustuu 2 arvioon.
 • Viidakkotarhurin palasaippua
  Multaiset kädet puhdistuu hellävaraisesti mutta tehokkaasti kahvinpurujen ansiosta. Eukalyptus hoitaa. Pitkä naru helpottaa kiinnittämistä, laita vaikka roikkumaan ovenkahvaan tiskialtaan yllä. Saippuapalamme ovat Suomessa tehty käsityönä ekologisis..
  Veroton: 11,29€ 14,00€
 • Omenaviinietikka Beutelsbacher 0.75 L
  Beutelsbacher 0,75 L Demeter omenaviiniietikka Tämä etikka on valmistettu biodynaamisesti viljellyistä omenista luonnollisella tavalla mahdollisimman vähillä käsittelyillä. Poimintatuoreista omenista on puristettu kirkastamaton omenamehu, jonka on annettu k&au..
  Veroton: 5,18€ 5,90€
 • Holistic koivuntuhka 150g Elintarvike Hyvinvointi
  Holistic Koivuntuhka 150 g Koivuntuhka on tuote, jolla on vanhat perinteet Suomessa. Koivuntuhka valmistetaan suomalaisista koivuista, jotka ovat kasvaneet mineraalirikkaassa suomalaisessa metsämaassa. Koivu on poltettu erittäin korkeassa lämpötilassa, jolloin tuhkassa on j&au..
  Veroton: 22,72€ 25,90€
 • Holistic koivuntuhkauute 1000ml Elintarvike Hyvinvointi
  Holistic Koivuntuhkauute 1000 ml Koivuntuhka on tuote, jolla on vanhat perinteet Suomessa. Koivuntuhka valmistetaan suomalaisista koivuista, jotka ovat kasvaneet mineraalirikkaassa suomalaisessa metsämaassa. Koivu on poltettu erittäin korkeassa lämpötilassa, jolloin tuhkassa o..
  Veroton: 22,72€ 25,90€
 • Holistic magnesiumsuihke 60ml (Vain ulkoiseen käyttöön) Elintarvike Hyvinvointi
  Holistic magnesiumsuihke 60ml (ulkoisesti) Maailmaa valloittanut ulkoisesti levitettävä magnesium-suihke nyt myös Viidakkotohtorin kaupasta. Imeytyy suoraan kudoksiin ja auttaa ylläpitämään kehon magnesiumvarastoja. Magnesiumsuihkeet ovat löytäneet..
  Veroton: 14,44€ 17,90€
 • Vetyperoksidi 3% Elintarvike Hyvinvointi
  Vetyperoksidi 3 % Ainesosat Vetyperoksidi sisältää h2o2, eli vetyperoksidia ja käänteisosmoosivettä.. Stabilointiaineena on käytetty  J05AD Fosfonihapon johdokset. Fosfonsyraderivat. . Muut valmistajat saattavat käyttää fenasetiinia m..
  Veroton: 7,89€ 9,00€
  Perustuu 1 arvioon.
 • Vetyperoksidi 3% Elintarvike Hyvinvointi
  Vetyperoksidi 3 % Ainesosat Vetyperoksidi sisältää h2o2, eli vetyperoksidia ja käänteisosmoosivettä. . Stabilointiaineena on käytetty  J05AD Fosfonihapon johdokset. Fosfonsyraderivat. . Muut valmistajat saattavat käyttää fenasetiinia ..
  Veroton: 10,96€ 12,50€
 • Kylpyjauhe - happamuuden poistoon Elintarvike Hyvinvointi
  Kylpyjauhe Meidän pH-kylpyjauheemme sisältää soodaa ja kalsium / magnesiumkarbonaattia. Se auttaa vähentämään kehon happamuutta, rentoutessasi kylpyammeessa tai kun hoidat jalkojasi jalkakylvyssä.   Tuotteen ominaisuudet Koska kylpyjauhe teke..
  Veroton: 10,40€ 12,90€
 • Marseille saippua Elintarvike Hyvinvointi
  Aito marseillesaippua - ihosi hyvinvointiin on oliiviöljystä valmistettu hellävarainen saippua joka sopii käyttää sekä vartalonpesuun, ihonhoitoon että pyykinpesuun. Tämä marseillesaippua on valmistettu Etelä-Ranskassa. Emma Noël o..
  Veroton: 3,95€ 4,90€
Karpalojauhe, Ruusunmarjajauhe, Tyrnijauhe, pH-mittaus, Koivuntuhka, mustikkajauhe