Elintarvike Hyvinvointi

 

Tästä löydät keinoja fyysisen suorituskyvyn parantamiseen sekä yleiseen hyvinvointiin. Hyvinvointi merkitsee eri ihmisille eri asioita esimerkiksi elämänlaatua, terveyttä, hyvää elämää, turvallisuutta ja sosiaalista verkostoa. Terveys on täydellinen fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin tila eikä ainoastaan sairauden puuttumista (WHO).

Järjestys:
Näytä:
Näytä: Lista Ruudukko
 • LactoVitalis Pro Maitohappobakteerit
  LactoVitalis Pro on hyviä maitohappobakteereita pienessä kapselissa, jossa jokainen kapseli kuljettaa suoleen vähintään 6,5 miljardia hyvälaatuista maitohappobakteeria 12 eri kannasta. LactoVitalis Pro sisältää laajalti tutkitun bakteerin Lactobacillus r..
  Veroton: 25,44€ 29,00€
 • pH mittausliuska Elintarvike Hyvinvointi
  pH mittaustikku / mittausliuska Kehon pH-arvon mittaamiseen tarkoitettuja liuskoja. Aamuisin syljestä ja virtsasta otetaan pH-arvo, joka antaa suuntaa antavan tuloksen kehon pH-arvosta. Kehon pH-arvo pitäisi olla keskiarvoltaan hieman päälle 7 noin viikon pituiselta ..
  Veroton: 6,41€ 7,95€
  Perustuu 1 arvioon.
 • pH-mittausliuska 100kpl Elintarvike Hyvinvointi
  pH mittaustikku / mittausliuska Kehon pH-arvon mittaamiseen tarkoitettuja liuskoja. Aamuisin syljestä ja virtsasta otetaan pH-arvo, joka antaa suuntaa antavan tuloksen kehon pH-arvosta. Kehon pH-arvo pitäisi olla keskiarvoltaan hieman päälle 7 noin viikon pituiselta ..
  Veroton: 15,32€ 19,00€
 • Steenbergs sooda, alumiiniton
  Steenbergs Ruokasooda, 130gr, alumiiniton. Sooda, käyttö mm. leivonnassa ja ruuanlaitossa nostatusaineena. Steenbergs'in sooda on kätevässä lasipurkissa, jossa on suljettava kansi. Maitoproteiiniton, Sokeriton, Hiivaton, Laktoositon Ainesosat: 100% natriumbikar..
  Veroton: 3,07€ 3,50€
 • Suola & Luomu rosmariini
  Luomusarjan suosituin tuote. Makujen ja aromien juhlat. Perinteiseen suolaan on lisätty rosmariinia. Suola ja luomu rosmariini  110 gr Ainesosat Kuolleenmeren suola 95%, luomurosmariini 5%   Kuollutmeri on tunnettu lukuisista mineraaleista, joita ihmiskeho tarvitsee. N&..
  Veroton: 5,70€ 6,50€
 • Suola & Luomu tilli Elintarvike Hyvinvointi
  Tässä yhdistyvät Kuolleenmeren suolan syvät maut, sekä luomutillin hienovarainen mausteisuus. Suola ja luomu tilli  110 gr Ainesosat Kuolleenmeren suola 95%, luomutilli 5%   Kuollutmeri on tunnettu lukuisista mineraaleista, joita ihmiskeho tarvitsee...
  Veroton: 5,70€ 6,50€
 • Emäsjauhe pH-kalkki Elintarvike Hyvinvointi
  pH-kalkki emäsjauhe Vuorokausiannos (1 tl) sisältää: 3000 mg karbonaattia, 1500 mg kalsiumia sekä 500 mg magnesiumia. Sokeriton, laktoositon ja gluteeniton.   Käyttö 1 kukkurallinen teelusikka lasilliseen vettä. Tarvittaessa reilumpi mä..
  Veroton: 17,46€ 19,90€
 • Mehiläisen siitepöly 100g Luomu
  Mehiläisen siitepöly luomu Mehiläisten keräämä siitepöly luokitellaan ehkäpä meidän parhaaksi ravinnoksi. Mehiläispesän suulle asetattavan “suodattimen” avulla, jonka läpi pesään pyrkivien mehiläisten jalo..
  Veroton: 7,19€ 8,20€
 • MCT-öljy 250ml Luomu
  MCT-öljy koostuu keskipitkistä kasveista peräisin olevista rasvahapoista (MCT). Ne lisäävät energiaa ilman, että rasvaa kertyy. MCT on täten mainio energialisä urheilijoille, jotka tarvitsevat paljon energiaa. MCT:tä on pienissä määris..
  Veroton: 8,33€ 9,50€
 • MCT-öljy 500ml Luomu
  MCT-öljy koostuu keskipitkistä kasveista peräisin olevista rasvahapoista (MCT). Ne lisäävät energiaa ilman, että rasvaa kertyy. MCT on täten mainio energialisä urheilijoille, jotka tarvitsevat paljon energiaa. MCT:tä on pienissä määris..
  Veroton: 13,16€ 15,00€
 • Ruusunmarjajauhe 1 kg Elintarvike Hyvinvointi
  Ruusunmarjajauhe 1 kg (Rosa canina, villinä kasvanut) Ruusunmarjajauheessa on hyödynnetty koko marja; siemenet sekä marjanliha. Ei siällä muuta kuin ruusunmarjaa.   Viidakkotohtori suosittelee! Viidakkotohtori käyttää ruusunmarjajauhetta s..
  Veroton: 25,44€ 29,00€
  Perustuu 1 arvioon.
 • Ruusunmarjajauhe 500g Elintarvike Hyvinvointi
  Ruusunmarjajauhe 500g (Rosa canina, villinä kasvanut) Ruusunmarjajauheessa on hyödynnetty koko marja; siemenet sekä marjanliha. Ei sisällä muuta kuin ruusunmarjaa. Viidakkotohtori suosittelee! Viidakkotohtori käyttää ruusunmarjajauhetta sellaisena..
  Veroton: 17,46€ 19,90€
 • Mustikkaa kokonaisia marjoja 200g
  Mustikkaa kokonaisia marjoja 200g Ainesosat 100% kuivattua kokonaisia mustikkaa Käyttö Nauti jopa 1-2 rkl päivässä esim. smoothiessa Alkuperämaa Ruotsi Säilytys Kuivassa ja auringolta suojattuna Pakkauskoko 200g       ..
  Veroton: 21,93€ 25,00€
 • Mustikkajauhe 200g
  Mustikkajauhe Ainesosat 100% kuivattua mustikkaa Käyttö Nauti jopa 1-2 rkl päivässä esim. smoothiessa Alkuperämaa Ruotsi Säilytys Kuivassa ja auringolta suojattuna Pakkauskoko 200g       ..
  Veroton: 21,93€ 25,00€
 • Karvassuola (Epsomsuola) 500 g Elintarvike Hyvinvointi
  Karvassuola 500 g Karvassuolaa eli magnesiumsulfaattia on käytetty moneen tarkoitukseen jo iät ja ajat. Kokokylpy karvassuolasta voidaan valmistaa liuottamalla 500 - 700 g suolaa ammeelliseen kuumaa vettä. Veden tulisi olla miellyttävän lämmintä, ja kylv..
  Veroton: 6,93€ 7,90€
 • Manju Merisuola Elintarvike Hyvinvointi
  Manju Suola on laadukas merisuola joka sisältää runsaasti mineraaleja. Sitä tuotetaan käyttäen prosessia joka perustuu EM teknologiaan lisäämällä Manju. Se on luonnosta peräisin ja täysin vailla kemiallisia lisäaineita. Käytetty m..
  Veroton: 30,61€ 34,90€
 • Merisuola, hieno Elintarvike Hyvinvointi
  Laadukas, hienorakeinen merisuolamme tulee luonnonsuojelualueelta Ria Formosasta. Luonnonsuojelualue sijaitsee Portugalin Algarven kauniissa maisemissa. Suola kerätään käsin ja annetaan kuivua auringossa. Ei koneellista tuotantoa. Käyttö: Käytetään s..
  Veroton: 5,18€ 5,90€
 • Nokkosjauhe luomu 250 g Elintarvike Hyvinvointi
  Nokkosjauhe luomu Urtica dioica Nokkosta kuivatetaan huoneenlämmössä säilyttääkseen tärkeät aineet. Nokkosta on käytetty ravinto- ja rohdoskasvina jo vuosisatoja. Annostus Ripauta 1-3 teelusikallista nokkosjauhetta jogurttiin tai smoothiee..
  Veroton: 13,07€ 14,90€
  Perustuu 2 arvioon.
 • bioemsan Kosteusvoide 70ml
  Bioemsan Kosteusvoide 70ml - Normaalille ja rasvaiselle iholle. Bioemsan kosteusvoiteen sisältämät luomuainesosat yhdistettynä tuoreeseen aloe vera-mehuun tekevät ihosta pehmeän ja sammetinpehmeää. Bioemsan Kosteusvoide on ihanteellinen päivä- ja ..
  Veroton: 32,66€ 40,50€
 • Omenaviinietikka Beutelsbacher 0.75 L
  Beutelsbacher 0,75 L Demeter omenaviiniietikka Tämä etikka on valmistettu biodynaamisesti viljellyistä omenista luonnollisella tavalla mahdollisimman vähillä käsittelyillä. Poimintatuoreista omenista on puristettu kirkastamaton omenamehu, jonka on annettu k&au..
  Veroton: 5,18€ 5,90€
 • bioemsan Balsamvoide 70ml
  Bioemsan Balsamvoide 70ml - Kuivalle ja herkälle iholle. on erityisen hoitava kuivalle ja herkälle iholle, mutta sopii kaikille ihotyypeille. Tämä pehmentävä balsamvoide sisältää yhdistelmän luonnollisia aktiivisia ainesosia, kuten roomalainen kam..
  Veroton: 36,69€ 45,50€
 • bioemsan Deodorantti 100ml, alumiiniton
  Bioemsan Deodorantti 100ml - alumiiniton. Antaa ihollesi luonnollisen ja raikkaan tunteen. Hiki on ihon luonnollinen ja tärkeä ominaisuus, joka reagoi kehon lämmönnousua vastaan. Siksi deodorantit eivät saisi estää hikoilua, vaan ainoastaan vaimentavaa epäm..
  Veroton: 22,58€ 28,00€
 • Holistic koivuntuhka 150g Elintarvike Hyvinvointi
  Holistic Koivuntuhka 150 g Koivuntuhka on tuote, jolla on vanhat perinteet Suomessa. Koivuntuhka valmistetaan suomalaisista koivuista, jotka ovat kasvaneet mineraalirikkaassa suomalaisessa metsämaassa. Koivu on poltettu erittäin korkeassa lämpötilassa, jolloin tuhkassa on j&au..
  Veroton: 22,72€ 25,90€
 • Holistic koivuntuhkauute 1000ml Elintarvike Hyvinvointi
  Holistic Koivuntuhkauute 1000 ml Koivuntuhka on tuote, jolla on vanhat perinteet Suomessa. Koivuntuhka valmistetaan suomalaisista koivuista, jotka ovat kasvaneet mineraalirikkaassa suomalaisessa metsämaassa. Koivu on poltettu erittäin korkeassa lämpötilassa, jolloin tuhkassa o..
  Veroton: 22,72€ 25,90€
 • Holistic magnesiumsuihke 60ml (Vain ulkoiseen käyttöön) Elintarvike Hyvinvointi
  Holistic magnesiumsuihke 60ml (ulkoisesti) Maailmaa valloittanut ulkoisesti levitettävä magnesium-suihke nyt myös Viidakkotohtorin kaupasta. Imeytyy suoraan kudoksiin ja auttaa ylläpitämään kehon magnesiumvarastoja. Magnesiumsuihkeet ovat löytäneet..
  Veroton: 14,44€ 17,90€
 • Vetyperoksidi 3% Elintarvike Hyvinvointi
  Vetyperoksidi 3 % Ainesosat Vetyperoksidi sisältää h2o2, eli vetyperoksidia ja käänteisosmoosivettä.. Stabilointiaineena on käytetty  J05AD Fosfonihapon johdokset. Fosfonsyraderivat. . Muut valmistajat saattavat käyttää fenasetiinia m..
  Veroton: 7,89€ 9,00€
  Perustuu 1 arvioon.
 • Vetyperoksidi 3% Elintarvike Hyvinvointi
  Vetyperoksidi 3 % Ainesosat Vetyperoksidi sisältää h2o2, eli vetyperoksidia ja käänteisosmoosivettä. . Stabilointiaineena on käytetty  J05AD Fosfonihapon johdokset. Fosfonsyraderivat. . Muut valmistajat saattavat käyttää fenasetiinia ..
  Veroton: 10,96€ 12,50€
 • Kylpyjauhe - happamuuden poistoon Elintarvike Hyvinvointi
  Kylpyjauhe Meidän pH-kylpyjauheemme sisältää soodaa ja kalsium / magnesiumkarbonaattia. Se auttaa vähentämään kehon happamuutta, rentoutessasi kylpyammeessa tai kun hoidat jalkojasi jalkakylvyssä.   Tuotteen ominaisuudet Koska kylpyjauhe teke..
  Veroton: 10,40€ 12,90€
 • Marseille saippua Elintarvike Hyvinvointi
  Aito marseillesaippua - ihosi hyvinvointiin on oliiviöljystä valmistettu hellävarainen saippua joka sopii käyttää sekä vartalonpesuun, ihonhoitoon että pyykinpesuun. Tämä marseillesaippua on valmistettu Etelä-Ranskassa. Emma Noël o..
  Veroton: 3,95€ 4,90€
 • Aleppo nestesaippua Elintarvike Hyvinvointi
  Aleppo nestemäinen saippua - ihosi hyvinvointiin Aleppo ekologinen nestesaippua valmistetaan oliiviöljystä ja laakerinlehtiöljystä josta se myös saa tuoksunsa. Ecocert-sertifiointi takaa että tuotteet valmistetaan vähintään 95% kasvisperäi..
  Veroton: 8,47€ 10,50€
Karpalojauhe, Ruusunmarjajauhe, Tyrnijauhe, pH-mittaus, Koivuntuhka, mustikkajauhe