Suihkepullo 360, Ruskea 250ml

Suihkepullo 360, Ruskea 250ml

Valmistaja: Viidakkotohtori
Tuotekoodi: Spray360_250ml
Saatavuus:
In Stock
Hinta: 8,00€ Veroton: 6,45€

Alkaen / Kuukausi (Lue lisää)

0 arvostelua  
0 arvostelua

Korkealaatuinen suihkepullo, jota voidaan käyttää missä tahansa asennossa. Pystyssä, ylösalaisin, taikka sivuttain, ei väliä, koska tämä toimii mitenpäin vain. Kampaamon suosittelema!

Kaikkihan me tiedämme miten ärsyttävää on suihkuttaa pitäen suihkepulloa ylösalaisin, ja jossain vaiheessa suuttimesta tulee vain ilmaa. Tämä laadukas 360'-pullo on täydellinen ratkaisu tähän! Painon avulla suuttimen letku pysyy aina nesteen pinnan alla. Suihkutat sitten miten vaan: pään yli, vaakatasoon, 90° kulmassa, taaksepäin taikka olan yli.. Aina toimii.

Käytä siis tätä kampaamon suosittelema, laadukasta, käytännöllistä ja monipuolista suihkepulloa, jos haluat päästä helpommalla.

 

Materiaali: Muovi PP1, PET

Tilavuus: 250ml

Takuu: 6kk

 

OHJEET; JUMIUTUNUT SUIHKEPULLO:

Välillä saattaa pullo "jumiutua", kesken käytön tai esim kun vaihtaa siihen nestettä. Siinä voi olla jotain häikkää ilmanpaineen kanssa.

- 1. Ensimmäiseksi voisi irrottaa suihkepullon sumutinosaa pullosta ja laittaa sen taas takaisin. (Päästää paineen pullosta)
Kokeile nyt suihkuttaa useita kertoja, vaikka se suihkuttaakin tyhjää. Kokeile vähintään 30-40 kertaa tai kunnes alkaa toimimaan. (Muista lisätä pulloon vettä)
Tämä toimenpide on auttanut useimmissa tapauksissa kun pullo on yhtäkkiä lakannut toimimasta.

- 2. Jos ensimmäinen toimenpide ei kuitenkaan auta, voisi seuraavaksi tutkia letkua ja pestä osia.
Itse suutin-/sumutinosaa ei saa väkisin avata (eikä tarvitse), vaan painopalloa irrotetaan letkusta ja myös itse letku suutinosasta. Voit pestä letkua ja palloa jos ne ovat likaisia tai tahmaisia.
Kiinnitä osat taas paikoilleen ja kokeile uudestaan.

 

MIKSI PULLOON SAATTAA KERTYÄ SAKKAA/HIUTALEITA?
- Jos laimentaa mikrobiliuosta pulloon ja mukaan joutuu roska esim. veden mukana, mikrobipesuaineiden mikrobit saattavat reagoida roskaan.
Tällöin saattaa kehittyä hiutaleita pulloon jotka voivat tukkia painopalloa tai suuttimen.
Jos käyttää / vaihtaa laimennettua seosta parin viikon välein, (kuten mikrobipesuaineiden kanssa on toivottavaa tehdä, jotta teho olisi parhaimmillaan), niin sakkaa/hiutaleita ei ehdi muodostua. Mikäli näin kuitenkin pääsee käymään, pestään pulloa puhtaaksi ylläolevin ohjein.

 

 

 
Kirjoita arvostelu