EM Clear Active 1 L

EM Clear Active 1 L

Valmistaja: Itävalta
Tuotekoodi: EM Clear A
Saatavuus:
Varastossa
Hinta: 12,50€ Veroton: 10,08€

Alkaen / Kuukausi (Lue lisää)

0 arvostelua  
0 arvostelua

EM Clear

 

Poistaa tehokkaasti hajuja ja vähentää homeen syntyä. Sitä voidaan myös käyttää tahranpoistoaineena ja pyykinpesuaineena. EM Clear Active sopii erityisesti niille, jotka ovat herkkiä hajusteille ja eteerisille öljyille.

Ekologinen melassi, jota käytetään tuotteen aktivoinnissa,  on makean happaman tuoksuinen neste. Sen kullanruskea väri on vaaleampi verrattuna EM-Activeen, johon käytetään tummaa ruokosokerimelassia. EM Clear voidaan siis käyttää aivan kuten EM-Active, ainoana eroana ettei se värjää valkoisia kankaita ja vaaleita pintoja.

EM Clear ei sisällä geneettisesti muunnettuja organismeja. EM Clear Active voidaan myös suihkuttaa vihannesten ja hedelmien päälle, pidentämään säilyvyyttä. Tätä voidaan myös käyttää bokashiämpärissä, joko sellaisenaan tai yhdistettynä bokashirouheen kanssa.

EM Clear Active koostuu: 3% EM Clear Concentrate, 3% vaalea ekologinen ruokosokerimelassi ja vesi. Tuotteen pH-arvo on 2.8-3.3.

EM Clear Active voidaan käyttää luomuviljelyssä, (EG) 834/2007 AT-BIO-301 mukaan.
EM on sekoitus maitohappobakteereja (Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum), fotosynteesbiakteereja (Rhodopseudomonas palustris) ja hiivasieniä (Saccharomyces cerevisiae).  Luokitellaan 1-luokkaan mikro-organismeihin, eli ovat vaarattomia sekä ihmisille että eläimille.

Säilyvyys

eM Clear Active säilyy parhaiten huoneenlämmössä, valolta suojattuna (+8- +18'C lämpötiloissa). Parasta ennen-merkintä koskee avaamatonta pulloa.

Avaamattomana pullo säilyy hyvin, päiväyksen jälkeen mikrobit ovat vähintään kuusi kuukautta päiväyksen tehokkaita. Avattu pullo tulisi käyttää 2-3 kk sisään jolloin EM Clear Activen mikrobien toiminta on huipussaan. Sen jälkeen toiminta alkaa hiipua vähitellen ja jos olet epävarma tuotteen kunnosta, voit tarkistaa tuotteen pH-arvoa varmistaaksesi onko tuote vielä elinvoimainen. Jos tuotteen pH-arvo ylittää 4:ää, sitä ei tulisi käyttää enää.

 

Käyttöohjeita

Kodissa:  Laimenna 1:10 - 1:100. Suihkuta verhoihin, huonekaluihin, mattoihin, hedelmien ja vihannesten päälle tai kissanvessaan poistaaksesi hajuja.
Puutarhassa: Laimenna 1:1000 (0,1%).      Käytä kaikissa kasteluissa.
Laimenna 1:200 istutettaessa kasveja ruukkuihin tai penkkeihin.

Laimennettu seos tulee käyttää vuorokauden sisään, jolloin mikrobit ovat aktiivisimmallaan.

EM Clear Activeilla on samat käyttötarkoitukset ja annostusohjeet kuin EM-Active.


Tärkeää terveyteen liittyvää tietoa:

Vältä aineen joutumista silmiin ja limakalvoille.
Tuotteen hengittäminen vahingossa on vaaratonta eikä vaadi erityistoimenpiteitä.
Pidä poissa lasten ja lemmikkieläinten ulottuvilta.

 


Lisätietoja tuotteista:   Bokashi Garden Finland
Valmistaja:  Itävalta
Maahantuoja: Viidakkotohtori

 
Kirjoita arvostelu