EM Probioottiset Puhdistusaineet

 

     Puhtaasti luontoa ajatellen

 

EM (effective mikroorganisms) ovat joukko hyödyllisiä mikro-organismeja jotka toimivat parhaiten yhdessä. Probiootit hajottavat likaa ja rasvaa.

EM mikrobien säännöllisellä käytöllä hyödylliset mikrobit lisääntyvät ja vievät haitallisilta bakteerikannoilta elintilaa. Likaa hajottamalla ne saavat aikaan loistavan puhdistustuloksen.
Biofilmit ovat mikrobisolupopulaatioita, joita löytyy kaikilta ympärillämme olevilta pinnoilta. Ne voidaan toistuvasti pestä pois voimakkailla ja desinfioivilla puhdistusaineilla, mutta samalla menetämme haitallisten bakteerien lisäksi myös hyödylliset bakteerit.
Tohtorin EM probioottiset puhdistusaineet toimivat probiootteina, jotka tarjoavat luonnollisen suojan ihollemme ja elinympäristöllemme. Puhdistetut pinnat peittyvät hyödyllisillä mikro-organismeilla, kun taas patogeenisten bakteerien määrä vähenee.
Siivouksen jälkeen EM-puhdistusaineiden mikrobit muodostavat suojaavan biofilmin tai -kalvon pinnoille ja jäävät ikään kuin lepotilaan odottamaan. Puhdistetut pinnat pysyvät siis pitempään puhtaina. Kun saamme pinnat siivottua ja viemme siivousliinan kuivumaan, ahkerat mikrobit jatkavat puhdistustyötään.

Tohtorin EM probioottiset puhdistusaineet sisältävät seuraavia EM-mikrobeja maitohappobakteerit Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, fototrofiset bakteerit Rhodopseudomonas palustris sekä hiivasieni Saccharomyces cerevisiae.

Luonto ja ekologisuus

 • Ei sisällä geenimuunneltua ainesosia
 • Sisältää luonnollisia ainesosia ja on erityisen ihoystävällinen ja sopii allergikoille
 • Eivät ole haitaksi lemmikkieläimille kemiallisilla jäämillä verrattuna tavanomaisiin puhdistusaineisiin
 • Pieni annostus, joten se on erittäin taloudellinen. Ei kuljeteta turhaan vettä kun tarvittava vesi saadaan omasta hanasta.
 • Vähemmän pakkausmateriaalia, mikä on taas vähentänyt käyttö- sekä valmistuskustannuksia.
 • Säästää vettä, koska ei ole kemiallisia jäämiä joita täytyy pestä pois pinnasta – mikrobiologisen puhdistuksen toimivuuden kannalta on siis parempi olla huuhtelematta.

 

Puhdistus

 • Liuottaa likaa tehokkaasti ja on tehokas vastaan hajuja ja hometta
 • Lempeä materiaalia kohden ja tekee pinnasta kiiltävämmän
 • Parantaa antistaattista vaikutusta
 • Sopii myös kosteisiin ja märkiin materiaaliin, jotka tarvitsevat puhdistusta
 • Häätää punkit sekä estää allergeenien lisääntymistä
 • Luo positiivisen mikroilmaston huoneistoissa
 • Estää vesiputkia tukkeutumasta
 • Hidastaa lian muodostumista
 • Käytetyn puhdistusveden voi käyttää kukkien kasteluun
 • Kaikki EM pesuaineet ovat tiivisteitä ja laimennetaan hyvin ennen käyttöä.

 

Onko jotain materiaalia jonka ei saa puhdistaa EM probioottisella puhdistusaineella?
Ei, jos ainetta käytetään oikein laimennettuna (ks tarra tai ohje), sen voi jopa käyttää hyvin herkillä pinnoilla, kuten kivi, lasikuitu jne..

 

Onko neste vaarallista iholle?
Ei.  Ne ovat testattuja riippumattomassa laboratoriossa (DermaServ) ja palkittu leimalla "Erittäin hyvä - mieto iholle".

Järjestys:
Näytä:
Näytä: Lista Ruudukko
 • Tiskiharja EcoCoconut
  Ecoconut tiskiharja on valmistettu muovin sijasta kookoksesta, teräksestä ja FSC-sertifioidusta puusta ja se soveltuu niin pannujen, kattiloiden, lasien, aterimien kuin lautasten tiskaamiseen. Harja on luonnollisesti antibakteerinen ja naarmuttamaton ja käytössä eritt&aum..
  Veroton: 4,84€ 6,00€
 • Viidakkotarhurin palasaippua
  Multaiset kädet puhdistuu hellävaraisesti mutta tehokkaasti kahvinpurujen ansiosta. Eukalyptus hoitaa. Saippuapalamme ovat Suomessa tehty käsityönä ekologisista ainesosista. Saippuapohjaan on käytetty luomu-oliivi, -kookos ja -risiiniöljyjä. Öljyt kost..
  Veroton: 12,90€ 16,00€
 • Marseille saippua Elintarvike Hyvinvointi
  Aito marseillesaippua - ihosi hyvinvointiin on oliiviöljystä valmistettu hellävarainen saippua joka sopii käyttää sekä vartalonpesuun, ihonhoitoon että pyykinpesuun. Tämä marseillesaippua on valmistettu Etelä-Ranskassa. Emma Noël o..
  Veroton: 3,95€ 4,90€
 • Aleppo nestesaippua Elintarvike Hyvinvointi
  Aleppo nestemäinen saippua - ihosi hyvinvointiin Aleppo ekologinen nestesaippua valmistetaan oliiviöljystä ja laakerinlehtiöljystä josta se myös saa tuoksunsa. Ecocert-sertifiointi takaa että tuotteet valmistetaan vähintään 95% kasvisperäi..
  Veroton: 8,47€ 10,50€
 • Tohtorin EM Clear 1L
  Tohtorin EM Clear 1L   Poistaa tehokkaasti hajuja ja vähentää homeen syntyä. Sitä voidaan myös käyttää tahranpoistoaineena ja pyykinpesuaineena. EM Clear sopii erityisesti niille, jotka ovat herkkiä hajusteille ja eteerisille öljyille..
  Veroton: 7,66€ 9,50€
 • Tohtorin EM Clear 250ml
  Tohtorin EM Clear 250ml Poistaa tehokkaasti hajuja ja vähentää homeen syntyä. Sitä voidaan myös käyttää tahranpoistoaineena ja pyykinpesuaineena. EM Clear sopii erityisesti niille, jotka ovat herkkiä hajusteille ja eteerisille öljyille, koska..
  Veroton: 4,84€ 6,00€
 • Tohtorin EM Clear Lemon 1L
  TILAPÄISESTI loppu varastosta! Kodin luonnollinen puhdistus. Pinnoista tulee säteilevän puhtaita ilman että puhdistusaineen jäämät jäävät pinnoille. Tehokkaat mikro-organismit jatkavat toimintaansa puhdistuksen jälkeenkin ja edistävä..
  Veroton: 9,68€ 12,00€
 • Tohtorin EM Clear Lemon 250ml
    Kodin luonnollinen puhdistus. Pinnoista tulee säteilevän puhtaita ilman että puhdistusaineen jäämät jäävät pinnoille. Tehokkaat mikro-organismit jatkavat toimintaansa puhdistuksen jälkeenkin ja edistävät ja kohottavat hyödyll..
  Veroton: 6,85€ 8,50€
 • Multi Fresh Sitruunaruoho 250ml
  Multi Fresh Sitruunaruoho Spray 250ml - huoneenraikastaja on hetivalmis käyttöön, kun haluat poistaa hajuja, puhdistaa tekstiilejä tai jopa häätää kärpäsiä ja muita ötököitä. Raikasta elinympäristöäsi tuo..
  Veroton: 12,10€ 15,00€
 • eMC 5-pack puhdistusaineet
  Setti sisältää seuraavia puhdistusaineita:  (5x100ml) eMC Citrus Cleaner  yleispuhdistusaine EM mikro-organismia; rasvaa ja selluloosaa hajottavia mikrobeja, ionittomat tensidit <5% (alkoholi), sitruuna- ja appelsiiniuute, sitruunahappo, eetteriset öljyt (sitru..
  Veroton: 20,16€ 25,00€ 32,00€
 • eM-C Citrus Cleaner Puhdistusaine 0,5L Bokashi EM-mikrobit
  eMC CITRUS CLEANER PUHDISTUSAINE 0,5L eMC Citrus Cleaner (eMC) on koko kodin puhdistusainetiiviste, jossa on sitrushedelmien raikas tuoksu. Sitä voi käyttää yhtä hyvin keittiössä, kylpyhuoneessa ja kaikissa kodin tiloissa. eM C Citrus on laimennettava vedell&au..
  Veroton: 10,89€ 13,50€
  Perustuu 1 arvioon.
 • eMC Citrus Cleaner Yleispuhdistusaine 1000ml
  eMC Citrus on koko kodin puhdistusainetiiviste, jossa on sitrushedelmien raikas tuoksu. Sitä voi käyttää yhtä hyvin keittiössä, kylpyhuoneessa ja kaikissa kodin tiloissa. eMC Citrus on laimennettava vedellä ennen käyttöä, siksi se on eritt&au..
  Veroton: 17,74€ 22,00€
 • eM-C Power Cleaner Puhdistusaine 0,5L Bokashi EM-mikrobit
  eMC Power Cleaner Puhdistusaine 0,5L Puhdistusainetiiviste eM-C Power Cleaner on tehokas puhdistusaine pinttyneeseenkin likaan. Myös ammattikkäyttöön; suurkeittiöt, päiväkodit, koulut ym käyttävät tätä tehokasta puhdistusainetiivistett&a..
  Veroton: 16,05€ 19,90€
 • eMC Power - Puhdistusaine 1000ml
  eMC Power - Tehopuhdistus 1000ml Puhdistusainetiiviste eMC Power Cleaner on tehokas puhdistusaine pinttyneeseenkin likaan. Myös ammattikkäyttöön; suurkeittiöt, päiväkodit, koulut ym käyttävät tätä tehokasta puhdistusainetiivistettä...
  Veroton: 24,19€ 30,00€
 • eM-C Cleaner Tekstiili 0,5L Bokashi EM-mikrobit
  eMC Tekstiili - pyykin pesuun Poistaa hajuja, puhdistaa ja hoitaa. Pesuaineen käyttö vähentyy tai ei käytetä ollenkaan. Pinttyneet tahrat voidaan poistaa liottamalla sen eMC Cleaner Tekstiilissä. Voidaan käyttää erinomaisesti pyykinpesussa, esim yhdess..
  Veroton: 20,16€ 25,00€
 • eMC Tekstiili Pyykille 1000ml
  eMC Tekstiili - pyykin pesuun Poistaa hajuja, puhdistaa ja hoitaa. Pesuaineen käyttö vähentyy tai ei käytetä ollenkaan. Pinttyneet tahrat voidaan poistaa liottamalla sen eMC Cleaner Tekstiilissä. Voidaan käyttää erinomaisesti pyykinpesussa, esim yhdess..
  Veroton: 32,26€ 40,00€
 • Bambupyyhe
  Pehmeä bambupyyheliina siivoukseen. Bambupyyhe on valmistettu 80% bambusta sekä mikrokuidusta. Tämä siivouspyyhe on erityisen sopiva herkille ja kiiltäville pinnoille. Bambukuitu on antistaattinen ja sillä on antibakteerinen vaikutus. Ekoloogisuuden kannalta bambupyyhe..
  Veroton: 6,85€ 8,50€
 • Suihkepullo 360, Ruskea 250ml Bokashi EM-mikrobit
  Korkealaatuinen suihkepullo, jota voidaan käyttää missä tahansa asennossa. Pystyssä, ylösalaisin, taikka sivuttain, ei väliä, koska tämä toimii mitenpäin vain. Kampaamon suosittelema! Kaikkihan me tiedämme miten ärsyttävä&..
  Veroton: 6,45€ 8,00€
 • Suihkepullo, Foxy Plus 500ml Bokashi EM-mikrobit
  Suihkepullo, jota voidaan käyttää missä tahansa asennossa. Ylösalaisin taikka sivuttain, ei väliä, koska tämä toimii mitenpäin vain. Kaikkihan me tiedämme miten ärsyttävää on suihkuttaa kasveja pitäen suihkepulloa yl&..
  Veroton: 9,68€ 12,00€
 • Pipettipullo 50ml Lasinen Miron UV-lasi Kolloidinen Hopea MSM ym
  Tervetuloa Miron Violetglass-maailmaan! Nyt taas saatavilla huippulaadukkaita Mironin Violetglass-pulloja! Miron violetglass tekee huippulaadukkaita säilytyspurkkeja- sekä pulloja. Tämä mahtava lasipurkki erottuu massastaan ja tarjoaa tuotteillesi optimaalisen suojelun v..
  Veroton: 6,45€ 8,00€
 • Suihkepullo 30ml Kolloidinen Hopea MSM ym
  Suihkepullo, 30ml Erityisesti kolloidihopealle soveltuva pieni suihkepullo.   Vetoisuus 30ml   Materiaali Muovi       ..
  Veroton: 2,02€ 2,50€
 • BioWashBall Bokashi EM-mikrobit
  BioWashBall Pyykkipallo alkaa toimia jo 30°C lämpötilassa. Vain vähän likaista pyykkiä voidaan pestä jopa ilman pesuainetta. Vihreä pallo on täytetty EM-Keraamisilla nappuloilla ja on täydellinen lisä eM-C Tekstiili-puhdistusaineelle. - Pes..
  Veroton: 39,52€ 49,00€
eMC, EM, probioottiset, puhdistusaineet, probioottinen