eMC Puhdistusaineet

eMC-puhdistusaineet

EM (effective mikroorganisms) ovat joukko hyödyllisiä mikro-organismeja jotka toimivat parhaiten yhdessä. Probiootit hajottavat likaa ja rasvaa.

eMC ® Cleanereiden säännöllisellä käytöllä hyödylliset mikrobit lisääntyvät ja vievät haitallisilta bakteerikannoilta elintilaa. Likaa hajottamalla ne saavat aikaan loistavan puhdistustuloksen.
Biofilmit ovat mikrobisolupopulaatioita, joita löytyy kaikilta ympärillämme olevilta pinnoilta. Ne voidaan toistuvasti pestä pois voimakkailla ja desinfioivilla puhdistusaineilla, mutta samalla menetämme haitallisten bakteerien lisäksi myös hyödylliset bakteerit.
eMC® probioottiset puhdistusaineet toimivat probiootteina, jotka tarjoavat luonnollisen suojan ihollemme ja elinympäristöllemme. Puhdistetut pinnat peittyvät hyödyllisillä mikro-organismeilla, kun taas patogeenisten bakteerien määrä vähenee.
Siivouksen jälkeen eMC®-puhdistusaineiden mikrobit muodostavat suojaavan biofilmin tai -kalvon pinnoille ja jäävät ikään kuin lepotilaan odottamaan. Puhdistetut pinnat pysyvät siis pitempään puhtaina. Kun saamme pinnat siivottua ja viemme siivousliinan kuivumaan, ahkerat mikrobit jatkavat puhdistustyötään.

EMC ® Cleanerit sisältävät seuraavia EM-mikrobeja maitohappobakteerit Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, fototrofiset bakteerit Rhodopseudomonas palustris sekä hiivasieni Saccharomyces cerevisiae.

eMC Cleaner - luonto ja ekologisuus

 • Ei sisällä geenimuunneltua ainesosia
 • Sisältää luonnollisia ainesosia ja on erityisen ihoystävällinen ja sopii allergikoille
 • Eivät ole haitaksi lemmikkieläimille kemiallisilla jäämillä verrattuna tavanomaisiin puhdistusaineisiin
 • Pieni annostus, joten se on erittäin taloudellinen. Ei kuljeteta turhaan vettä kun tarvittava vesi saadaan omasta hanasta.
 • Vähemmän pakkausmateriaalia, mikä on taas vähentänyt käyttö- sekä valmistuskustannuksia.
 • Säästää vettä, koska ei ole kemiallisia jäämiä joita täytyy pestä pois pinnasta – mikrobiologisen puhdistuksen toimivuuden kannalta on siis parempi olla huuhtelematta.

 

eMC Cleaner ja puhdistus

 • Liuottaa likaa tehokkaasti ja on tehokas vastaan hajuja ja hometta
 • Lempeä materiaalia kohden ja tekee pinnasta kiiltävämmän
 • Parantaa antistaattista vaikutusta
 • Sopii myös kosteisiin ja märkiin materiaaliin, jotka tarvitsevat puhdistusta
 • Häätää punkit sekä estää allergeenien lisääntymistä
 • Luo positiivisen mikroilmaston huoneistoissa
 • Estää vesiputkia tukkeutumasta
 • Hidastaa lian muodostumista
 • Käytetyn puhdistusveden voi käyttää kukkien kasteluun
 • Kaikki eMC-pesuaineet ovat tiivisteitä ja laimennetaan hyvin ennen käyttöä.

 

Onko jotain materiaalia jonka ei saa puhdistaa eMC Cleanerilla?
Ei, jos eMC Cleaneria käytetään oikein laimennettuna (ks tarra tai ohje), sen voi jopa käyttää hyvin herkillä pinnoilla, kuten kivi, lasikuitu jne..

 

Onko neste vaarallista iholle?
Ei. Multikraftin eMC Cleanerit ovat testattuja riippumattomassa laboratoriossa (DermaServ) ja palkittiin leimalla "Erittäin hyvä - mieto iholle".

Järjestys:
Näytä:
Näytä: Lista Ruudukko
 • EM Clear Active 1 L Bokashi EM-mikrobit
  EM Clear   Poistaa tehokkaasti hajuja ja vähentää homeen syntyä. Sitä voidaan myös käyttää tahranpoistoaineena ja pyykinpesuaineena. EM Clear Active sopii erityisesti niille, jotka ovat herkkiä hajusteille ja eteerisille öljyille. ..
  Veroton: 10,08€ 12,50€
 • EM Kalkki Spray 500ml
  EM Kalkki Spray 500ml - suihkuhuoneeseen Hetivalmis käytettäväksi ja todella monipuolinen käytössä! EM Kalkki Spray puhdistaa kalkkia ja puhdistaa probioottisten mikro-organismien ja sitruunahapon avulla. Hyödyllisiä mikro-organismeja puhdistaa pintoja l..
  Veroton: 12,10€ 15,00€
 • Multi Fresh Sitruunaruoho 250ml
  Multi Fresh Sitruunaruoho Spray 250ml - huoneenraikastaja on hetivalmis käyttöön, kun haluat poistaa hajuja, puhdistaa tekstiilejä tai jopa häätää kärpäsiä ja muita ötököitä. Raikasta elinympäristöäsi tuo..
  Veroton: 12,10€ 15,00€
 • eMC 5-pack puhdistusaineet
  Setti sisältää seuraavia puhdistusaineita:  (5x100ml) TILAPÄISESTI LOPPU, saamme uutta ensi viikon alussa.(vko 52) Tuotteen voi ennakkotilata jolloin lähetämme tilauksen kun 5-pack on saapunut meille. eMC Citrus Cleaner  yleispuhdistusaine EM mikro-or..
  Veroton: 25,81€ 32,00€
 • eM-C Citrus Cleaner Puhdistusaine 0,5L Bokashi EM-mikrobit
  eMC CITRUS CLEANER PUHDISTUSAINE 0,5L eMC Citrus Cleaner (eMC) on koko kodin puhdistusainetiiviste, jossa on sitrushedelmien raikas tuoksu. Sitä voi käyttää yhtä hyvin keittiössä, kylpyhuoneessa ja kaikissa kodin tiloissa. eM C Citrus on laimennettava vedell&au..
  Veroton: 10,89€ 13,50€
  Perustuu 1 arvioon.
 • eMC Lavendel Cleaner Yleispuhdistusaine 0,5L Bokashi EM-mikrobit
  eMC Lavendel Cleaner Yleispuhdistusaine 0,5L eMC Lavendel Cleaner on ihanteellinen probioottinen yleispuhdistusaine joka puhdistaa kodin kaikki pinnat ekologisesti ja pitkävaikutteisesti.   Puhtautta verrataan usein mikro-organismien puuttumiseen. Tämän seurauksena bakt..
  Veroton: 10,89€ 13,50€
 • eM-C Kitchen Cleaner Puhdistusaine 0,5L
  eMC Kitchen Cleaner eMC Kitchen Cleaner on keittiön puhdistusainetiiviste. Sitä voi käyttää yhtä hyvin keittiössä, kuin muuallakin kodin pinnoilla. Puhdistaa tehokkaasti mutta hellävaraisesti rasva keittiön pinnoista. Uunit ja jääkaapit ..
  Veroton: 16,05€ 19,90€
 • eMC Power - Puhdistusaine 1000ml
  eMC Power - Tehopuhdistus 1000ml Puhdistusainetiiviste eMC Power Cleaner on tehokas puhdistusaine pinttyneeseenkin likaan. Myös ammattikkäyttöön; suurkeittiöt, päiväkodit, koulut ym käyttävät tätä tehokasta puhdistusainetiivistettä...
  Veroton: 24,19€ 30,00€
 • eM-C Power Cleaner Puhdistusaine 0,5L Bokashi EM-mikrobit
  eM-C Power Cleaner Puhdistusaine 0,5L Puhdistusainetiiviste eM-C Power Cleaner on tehokas puhdistusaine pinttyneeseenkin likaan. Myös ammattikkäyttöön; suurkeittiöt, päiväkodit, koulut ym käyttävät tätä tehokasta puhdistusainetiivistett&..
  Veroton: 16,05€ 19,90€
 • eMC Kalk Cleaner Kalkinpoistoon 500ml
  eMC Kalk Cleaner Kylpyhuoneen Puhdistusaine 500ml on ihanteellinen probioottinen puhdistusaine joka poistaa tehokkaasti myös kalkkisaostumia kylpyhuoneesta ja keittiöstä, ekologisesti mutta tehokkaasti ja pitkävaikutteisesti. eMC-puhdistusaineet toimivat probioottina: pinna..
  Veroton: 21,77€ 27,00€
 • eM-C Cleaner Tekstiili 0,5L Bokashi EM-mikrobit
  eMC Tekstiili - pyykin pesuun Poistaa hajuja, puhdistaa ja hoitaa. Pesuaineen käyttö vähentyy tai ei käytetä ollenkaan. Pinttyneet tahrat voidaan poistaa liottamalla sen eMC Cleaner Tekstiilissä. Voidaan käyttää erinomaisesti pyykinpesussa, esim yhdess..
  Veroton: 20,16€ 25,00€
 • eMC Carpet Mattopesu 500ml
  eMC Carpet - Mattopesu   Puhdistusainetiiviste eMC® Carpet Mattopesu on tehokas matonpuhdistusaine, jossa on appelsiinin raikas tuoksu. Se puhdistaa syvälle ja poistaa tehokkaasti hajuja. EM-mikrobit ja sitrusöljyt toimivat tehokkaasti yhdessä. Pesuvedet voi huoletta..
  Veroton: 19,35€ 24,00€
 • Bambupyyhe
  Pehmeä bambupyyheliina siivoukseen. Bambupyyhe on valmistettu 80% bambusta sekä mikrokuidusta. Tämä siivouspyyhe on erityisen sopiva herkille ja kiiltäville pinnoille. Bambukuitu on antistaattinen ja sillä on antibakteerinen vaikutus. Ekoloogisuuden kannalta bambupyyhe..
  Veroton: 8,06€ 10,00€
 • Suihkepullo 360, Ruskea 250ml Bokashi EM-mikrobit
  Korkealaatuinen suihkepullo, jota voidaan käyttää missä tahansa asennossa. Pystyssä, ylösalaisin, taikka sivuttain, ei väliä, koska tämä toimii mitenpäin vain. Kampaamon suosittelema! Kaikkihan me tiedämme miten ärsyttävä&..
  Veroton: 6,45€ 8,00€
 • Suihkepullo, Foxy Plus 500ml Bokashi EM-mikrobit
  Suihkepullo, jota voidaan käyttää missä tahansa asennossa. Ylösalaisin taikka sivuttain, ei väliä, koska tämä toimii mitenpäin vain. Kaikkihan me tiedämme miten ärsyttävää on suihkuttaa kasveja pitäen suihkepulloa yl&..
  Veroton: 9,68€ 12,00€
 • Suihkepullo, 500ml, tyhjä Bokashi EM-mikrobit
  Suihkepullo, 500ml Tyhjä suihkepullo. Kuvasta poiketen suihkepullon suutinosa on valkoinen, ei punainen.   ..
  Veroton: 3,63€ 4,50€
 • Pipettipullo 50ml Lasinen Miron UV-lasi Kolloidinen Hopea MSM ym
  Tervetuloa Miron Violetglass-maailmaan! Nyt taas saatavilla huippulaadukkaita Mironin Violetglass-pulloja! Miron violetglass tekee huippulaadukkaita säilytyspurkkeja- sekä pulloja. Tämä mahtava lasipurkki erottuu massastaan ja tarjoaa tuotteillesi optimaalisen suojelun v..
  Veroton: 6,45€ 8,00€
 • Suihkepullo 30ml Kolloidinen Hopea MSM ym
  Suihkepullo, 30ml Erityisesti kolloidihopealle soveltuva pieni suihkepullo.   Vetoisuus 30ml   Materiaali Muovi       ..
  Veroton: 2,02€ 2,50€
eMC, Puhdistusaineet