eMC Puhdistusaineet

eMC-puhdistusaineet

 

 
eMC® probioottiset puhdistusaineet toimivat probiootteina jotka tarjoavat luonnollisen suojan ihollemme ja elinympäristöömme. Puhdistetut pinnat peittyy hyödyllisillä mikro-organismeilla, kun taas patogeenisien bakteerien määrä vähentyy. Niillä ei ole mahdollisuuksia selviytyä, koska hyvikset, eli tehokkaat mikro-organismit hallitsevat mikroilmastoa, eikä anna jalansijaa haitallisille bakteereille. Puhtautta verrataan usein mikro-organismien puuttumiseen ja tämä saattaa vaikuttaa patogeenisten bakteerien sietokyvyn muuttumiseen pesuaineille ja desinfiointiaineille.
 
Siivouksen jälkeen eMC puhdistusaineiden mikrobit muodostavat suojaavan biofilmin tai -kalvon pintaan, jäävät ns. lepotilaan odottamaan. Mikrobit uudelleenaktivoituvat välittömästi kun pinta alkaa likaantua ja varsinainen puhdistustoiminta alkaa.
Näin myös puhdistetut pinnat pysyvät pitempään puhtaana. Kun me olemme siivonnut pintoja ja nostaneet siivousliinan kuivumaan, ahkerat mikrobit jatkavat puhdistustyötänsä.
 

eMC Cleaner - luonto ja ekologisuus
Ei sisällä geenimuunneltua ainesosia
Sisältää luonnollisia ainesosia ja on erityisen ihoystävällinen ja sopii allergikoille
Eivät ole haitaksi lemmikkieläimille kemiallisilla jäämillä verrattuna tavanomaisiin puhdistusaineisiin
Pieni annostus, joten se on erittäin taloudellinen.
Vähemmän pakkausmateriaalia, mikä on taas vähentänyt käyttö- sekä valmistuskustannuksia.
Ei kuljeteta turhaan vettä kun tarvittava vesi saadaan omasta hanasta.
Säästää vettä, koska ei ole kemiallisia jäämiä joita täytyy pestä pois pinnasta
– mikrobiologisen puhdistuksen toimivuuden kannalta on siis parempi olla huuhtelematta pois puhdistusaineen


eMC Cleaner ja puhdistus
Liuottaa likaa tehokkaasti
Tehokas vastaan hajuja ja hometta
Lempeä materiaalia kohden ja tekee pinnasta kiiltävämmän
Parantaa antistaattista vaikutusta
Sopii myös kosteisiin ja märkiin materiaaliin, jotka tarvitsevat puhdistusta
Häätää punkit sekä estää allergeenien lisääntymistä
Luo positiivisen mikroilmaston huoneistoissa
Estää vesiputkia tukkeutumasta
Hidastaa lian muodostumista
Käytetyn puhdistusveden voi käyttää kukkien kasteluun

Kaikki eMC-pesuaineet ovat tiivisteitä ja laimennetaan hyvin ennen käyttöä.
Älä käytä muita kemiallisia puhdistusaineita samanaikaisesti.

 

Onko jotain materiaalia jonka ei saa puhdistaa eMC Cleanerilla?
Ei, jos eMC Cleaneria käytetään oikein laimennettuna (ks tarra tai ohje), sen voi jopa käyttää hyvin herkillä pinnoilla, kuten kivi, lasikuitu jne..

 

Onko neste vaarallista iholle?
Ei. Multikraftin eMC Cleanerit ovat testattuja riippumattomassa laboratoriossa (DermaServ) ja palkittiin leimalla "Erittäin hyvä - mieto iholle".

 

 

Järjestys:
Näytä:
Näytä: Lista Ruudukko
 • EM Clear Active 1 L Bokashi EM-mikrobit
  EM Clear Active Pieni erä saatavilla. Poistaa tehokkaasti hajuja ja vähentää homeen syntyä. Sitä voidaan myös käyttää tahranpoistoaineena ja pyykinpesuaineena. EM Clear Active sopii erityisesti niille, jotka ovat herkkiä hajusteille ja ete..
  Veroton: 10,08€ 12,50€
 • Multi Fresh EM Clear Spray
  EM Clear Spray Hetivalmis käytettäväksi ja todella monipuolinen käytössä! • Käytä suoraan tekstiileihin (kuten eläinpetiin). • Suihkuta EM Clear Spray eläimen turkkiin saadakseen freessin tuoksun ja  hienon kiillon. • S&au..
  Veroton: 13,31€ 16,50€
 • Multi Fresh Sitruunaruoho 250ml
  Multi Fresh Sitruunaruoho Spray 250ml - huoneenraikastaja on hetivalmis käyttöön, kun haluat poistaa hajuja, puhdistaa tekstiilejä tai jopa häätää kärpäsiä ja muita ötököitä. Raikasta elinympäristöäsi tuo..
  Veroton: 12,10€ 15,00€
 • eMC 5-pack puhdistusaineet
  Setti sisältää seuraavia puhdistusaineita:  (5x100ml)   eMC Citrus Cleaner  yleispuhdistusaine EM mikro-organismia; rasvaa ja selluloosaa hajottavia mikrobeja, ionittomat tensidit <5% (alkoholi), sitruuna- ja appelsiiniuute, sitruunahappo, eetteriset öl..
  Veroton: 25,81€ 32,00€
 • Lahjapakkaus eMC-siivousaineet ja tarvikkeet
  Lahjapakkaus sisältäen eMC Citrus, eMC Laventeli sekä eMC Kitchen puhdistusaineet (á 100ml), bambuinen siivousliina sekä Spraypullo 360'-toiminnolla.   Kitchen Cleaner Sisältö EM mikro-organismia (rasvaisen ja öljyisen lian poistoon), ioni..
  Veroton: 30,40€ 37,70€
 • eM-C Citrus Cleaner Puhdistusaine 1dl Bokashi EM-mikrobit
  eMC Citrus Cleaner Puhdistusaine 1dl Puhdistusainetiiviste eM-C Citrus Cleaner on koko kodin yleispuhdistusaine jossa on sitrushedelmien raikas tuoksu. Sitä voi käyttää yhtä hyvin keittiössä kun kylpyhuoneessakin. Citrus Cleaner on siis tiiviste ja se on laimen..
  Veroton: 5,24€ 6,50€
 • eM-C Citrus Cleaner Puhdistusaine 0,5L Bokashi EM-mikrobit
  eMC CITRUS CLEANER PUHDISTUSAINE 0,5L eMC Citrus Cleaner (eMC) on koko kodin puhdistusainetiiviste, jossa on sitrushedelmien raikas tuoksu. Sitä voi käyttää yhtä hyvin keittiössä, kylpyhuoneessa ja kaikissa kodin tiloissa. eM C Citrus on laimennettava vedell&au..
  Veroton: 10,89€ 13,50€
  Perustuu 1 arvioon.
 • eMC Lavendel Cleaner Yleispuhdistusaine 100ml
  eMC Lavendel Cleaner Yleispuhdistusaine 100ml eMC Lavendel Cleaner on ihanteellinen probioottinen yleispuhdistusaine joka puhdistaa kodin kaikki pinnat ekologisesti ja pitkävaikutteisesti.   Puhtautta verrataan usein mikro-organismien puuttumiseen. Tämän seurauksena bak..
  Veroton: 5,24€ 6,50€
 • eMC Lavendel Cleaner Yleispuhdistusaine 0,5L Bokashi EM-mikrobit
  eMC Lavendel Cleaner Yleispuhdistusaine 0,5L eMC Lavendel Cleaner on ihanteellinen probioottinen yleispuhdistusaine joka puhdistaa kodin kaikki pinnat ekologisesti ja pitkävaikutteisesti.   Puhtautta verrataan usein mikro-organismien puuttumiseen. Tämän seurauksena bakt..
  Veroton: 10,89€ 13,50€
 • eM-C Kitchen Cleaner Puhdistusaine 100ml
  eM-C Kitchen Cleaner eM-C Kitchen Cleaner on keittiön puhdistusainetiiviste. Sitä voi käyttää yhtä hyvin keittiössä, kuin muuallakin kodin pinnoilla. Puhdistaa tehokkaasti mutta hellävaraisesti rasva keittiön pinnoista. Uunit ja jääkaapi..
  Veroton: 7,18€ 8,90€
 • eM-C Kitchen Cleaner Puhdistusaine 0,5L
  eMC Kitchen Cleaner eMC Kitchen Cleaner on keittiön puhdistusainetiiviste. Sitä voi käyttää yhtä hyvin keittiössä, kuin muuallakin kodin pinnoilla. Puhdistaa tehokkaasti mutta hellävaraisesti rasva keittiön pinnoista. Uunit ja jääkaapit ..
  Veroton: 16,05€ 19,90€
 • eM-C Power Cleaner Puhdistusaine 1dl Bokashi EM-mikrobit
  eMC Power Cleaner Puhdistusaine 100ml Puhdistusainetiiviste eMC Power Cleaner on tehokas puhdistusaine pinttyneeseenkin likaan. Myös ammattikkäyttöön; suurkeittiöt, päiväkodit, koulut ym käyttävät tätä tehokasta puhdistusainetiivistett&a..
  Veroton: 7,18€ 8,90€
 • eM-C Power Cleaner Puhdistusaine 0,5L Bokashi EM-mikrobit
  eM-C Power Cleaner Puhdistusaine 0,5L Puhdistusainetiiviste eM-C Power Cleaner on tehokas puhdistusaine pinttyneeseenkin likaan. Myös ammattikkäyttöön; suurkeittiöt, päiväkodit, koulut ym käyttävät tätä tehokasta puhdistusainetiivistett&..
  Veroton: 16,05€ 19,90€
 • eMC Kalk Cleaner Kalkinpoistoon 100ml
  eMC Kalk Cleaner Kalkkisaostumien Puhdistusaine 100L eMC Kalk Cleaner on ihanteellinen probioottinen puhdistusaine joka poistaa kalkkisaostumia kylpyhuoneesta ja keittiöstä, ekologisesti mutta tehokkaasti ja pitkävaikutteisesti. Puhtautta verrataan usein mikro-organismien pu..
  Veroton: 8,06€ 10,00€
 • eMC Kalk Cleaner Kalkinpoistoon 500ml
  eMC Kalk Cleaner Kalkkisaostumien Puhdistusaine 500ml on ihanteellinen probioottinen puhdistusaine joka poistaa kalkkisaostumia kylpyhuoneesta ja keittiöstä, ekologisesti mutta tehokkaasti ja pitkävaikutteisesti. Puhtautta verrataan usein mikro-organismien puuttumiseen ja t&..
  Veroton: 21,77€ 27,00€
 • eMC Tekstiili Cleaner Pyykille 100ml
  eMC Tekstiili - pyykin pesuun Poistaa hajuja, puhdistaa ja hoitaa. Pesuaineen käyttö vähentyy tai ei käytetä ollenkaan. Pinttyneet tahrat voidaan poistaa liottamalla sen eMC Cleaner Tekstiilissä. Voidaan käyttää erinomaisesti pyykinpesussa, esim yhdess..
  Veroton: 6,85€ 8,50€
 • eM-C Cleaner Tekstiili 0,5L Bokashi EM-mikrobit
  eMC Tekstiili - pyykin pesuun Poistaa hajuja, puhdistaa ja hoitaa. Pesuaineen käyttö vähentyy tai ei käytetä ollenkaan. Pinttyneet tahrat voidaan poistaa liottamalla sen eMC Cleaner Tekstiilissä. Voidaan käyttää erinomaisesti pyykinpesussa, esim yhdess..
  Veroton: 20,16€ 25,00€
 • eMC Carpet Mattopesu 500ml
  eMC Carpet - Mattopesu   Puhdistusainetiiviste eMC® Carpet Mattopesu on tehokas matonpuhdistusaine, jossa on appelsiinin raikas tuoksu. Se puhdistaa syvälle ja poistaa tehokkaasti hajuja. EM-mikrobit ja sitrusöljyt toimivat tehokkaasti yhdessä. Pesuvedet voi huoletta..
  Veroton: 19,35€ 24,00€
 • Bambupyyhe
  Pehmeä bambupyyheliina siivoukseen. Bambupyyhe on valmistettu 80% bambusta sekä mikrokuidusta. Tämä siivouspyyhe on erityisen sopiva herkille ja kiiltäville pinnoille. Bambukuitu on antistaattinen ja sillä on antibakteerinen vaikutus. Ekoloogisuuden kannalta bambupyyhe..
  Veroton: 8,06€ 10,00€
 • Suihkepullo 360, Ruskea 250ml Bokashi EM-mikrobit
  Korkealaatuinen suihkepullo, jota voidaan käyttää missä tahansa asennossa. Pystyssä, ylösalaisin, taikka sivuttain, ei väliä, koska tämä toimii mitenpäin vain. Kampaamon suosittelema! Kaikkihan me tiedämme miten ärsyttävä&..
  Veroton: 6,45€ 8,00€
 • Suihkepullo, Foxy Plus 500ml Bokashi EM-mikrobit
  Suihkepullo, jota voidaan käyttää missä tahansa asennossa. Ylösalaisin taikka sivuttain, ei väliä, koska tämä toimii mitenpäin vain. Kaikkihan me tiedämme miten ärsyttävää on suihkuttaa kasveja pitäen suihkepulloa yl&..
  Veroton: 9,68€ 12,00€
 • Suihkepullo, 500ml, tyhjä Bokashi EM-mikrobit
  Suihkepullo, 500ml Tyhjä suihkepullo. Kuvasta poiketen suihkepullon suutinosa on valkoinen, ei punainen.   ..
  Veroton: 3,63€ 4,50€
 • Pipettipullo 50ml Lasinen Miron UV-lasi Kolloidinen Hopea MSM ym
  Tervetuloa Miron Violetglass-maailmaan! Nyt taas saatavilla huippulaadukkaita Mironin Violetglass-pulloja! Miron violetglass tekee huippulaadukkaita säilytyspurkkeja- sekä pulloja. Tämä mahtava lasipurkki erottuu massastaan ja tarjoaa tuotteillesi optimaalisen suojelun v..
  Veroton: 6,45€ 8,00€
 • Suihkepullo 30ml Kolloidinen Hopea MSM ym
  Suihkepullo, 30ml Erityisesti kolloidihopealle soveltuva pieni suihkepullo.   Vetoisuus 30ml   Materiaali Muovi       ..
  Veroton: 2,02€ 2,50€
 • BioWashBall Bokashi EM-mikrobit
  BioWashBall Pyykkipallo alkaa toimia jo 30°C lämpötilassa. Vain vähän likaista pyykkiä voidaan pestä jopa ilman pesuainetta. Vihreä pallo on täytetty EM-Keraamisilla nappuloilla ja on täydellinen lisä eM-C Tekstiili-puhdistusaineelle. - Pes..
  Veroton: 39,52€ 49,00€
eMC, Puhdistusaineet