Bulletproof kookoshiili 45 g

Bulletproof kookoshiili 45 g

Valmistaja: Bulletproof
Tuotekoodi: BPCC45
Saatavuus:
Loppu varastosta
Hinta: 21,90€ Veroton: 19,21€

Alkaen / Kuukausi (Lue lisää)

0 arvostelua  
0 arvostelua

Bulletproof Upgraded Kookoshiili 90 kaps.

500 mg / kapseli

Tiedetään, että aktiivihiili on erittäin imukykyinen aine. Siinä on miljoonia pieniä huokosia, jotka voivat vangita, sitoa sekä poistaa jopa 100 kertaa hiilen oman painon verran myrkkyjä. Huokoisessa pinnassa on negatiivinen sähkölataus, joka vetää puoleensa positiivisesti latautuneita, ei-toivottuja myrkkyjä ja kaasuja. Näin ne voivat helposti poistua kehosta. Näin siis sanotaan, mutta me emme tätä voi sanoa koska sääntösuomi.

Myrkyt, jotka ovat peräisin huonolaatuisesta, käsitellystä ruuasta sekä ympäristön saasteista, ovat ongelma tänäpäivänä. On meidän mielestämme tärkeää auttaa kehoasi hankkiutumaan niistä eroon, ruoansulatusjärjestelmän ja aivojen terveyden edistämiseksi. 


Aktiivihiili
Aktiivihiili voi sitoa mahalaukussa pintaansa muun muassa aineita, jotka aiheuttavat ripulia ja myrkytyksiä. Hiili ja sen pintaan sitoutuneet aineet eivät imeydy ruoansulatuskanavasta, vaan poistuvat ulosteen mukana.

Ainesosat
Poltetusta kookoksesta aktivoitunutta hiiltä, kasviselluloosa (kapseli).

Käyttö
Kaksi kapselia, kun et ole täysin varma ruoan laadusta tai esimerkiksi kun nautit alkoholia.

Suositeltu päivittäinen annos ei saa ylittää.

Pakkauskoko
90 kapselia

Muuta huomioitavaa
Hiili imeytyy hyvin ja voi heikentää lääkkeiden imeytymistä sekä heikentää näiden vaikutusta. Jos käytät lääkkeitä tai olet raskaana tai imetät, tai muuten sairas, keskustele lääkärisi kanssa ennen käyttöä. Ehkä muutenkin kannattaisi keskustella lääkärin kanssa. Hiili voi aiheuttaa ulosteen tummumista. Liiallinen käyttö voi aiheuttaa ummetusta.

 

Me voimme suositella tätä tuotetta vain ja ainostaan muuhun käyttöön, esim. deodoranttina loistava vaihtoehto.
Kirjoita arvostelu