Bulletproof Blendtec

Erikoistarjous: Alle 10kg:n Matkahuollon paketit (Lähellä/Bussipaketti) nyt vain 6,50€!

Bulletproof kahvi. 

Dave Asprey keksi kahvin idean maistellessaan voi-teetä (butter tee) Tiibetissä munkkien kanssa, siellä voin lisääminen teehen on ikivanha tapa. Näin syntyi Bulletproof kahvi®, jonka Dave kehitti aivan uudelle tasolle lisäämällä kahviin MCT-öljyä. "Home ja mykotoksiinit kahvissa on erittäin suuri ja tunnettu ongelma maailmalla. Suomessa Evira on asettanut raja-arvot mykotoksiineille elintarvikkeissa ja sanoo valvovansa niitä." 

"Dave Aspreyn mukaan normaaleissa kahveissa on vaarallista homemyrkkyä (mykotoksiinit), joka laskee suorituskykyä, heikentää ja väsyttää – Why Bad Coffee Makes You Weak. Tämän vuoksi Asprey kehitti ”päivitetyn kahvin”, jossa näitä homemyrkkyjä ja torjunta-aineita ei ole."

Blendtec

Tiesitkö, että Blendtec on maailman johtava tehosekoitinvalmistaja? Ja, että me olemme ensimmäinen virallinen Blendtec-maahantuoja Suomessa? Näin on. Viidakkotohtorin kautta voi nyt hankkia huippulaadukkaat tehosekoittimet nopeasti ja vaivattomasti. Kauttamme hankitun tuotteen käyttöönotto ei siis vaadi sähkömuutoksia, hinnan päälle ei tule toimituskuluja, eikä tullimaksuja

Järjestys:
Näytä:
Näytä: Lista Ruudukko
 • Blendtec Twister jar ,bulletproof blendtec
  Blendtec Twister Jar -kannu Blendtec'in uusin innovaatio; Twister Jar -kannu, on suunniteltu toteuttamaan paksuimmatkin reseptit kuten: pähkinälevitteet, hummus, lastenruoat, dipit, paksut pirtelöt, kastikkeet ja enemmän! Mikä parasta, se on yhteensopiva kaikkien Blen..
  Veroton: 112,10€ 139,00€
 • Bulletproof kahvi 250 gr Bulletproof Blendtec
    Bulletproof Upgraded kahvipapu 250 g Nyt se on täällä! Päivitetty kahvi. Ainesosat 100% single estate Arabica kahvipapuja   Pakkauskoko 250 g kokonaisina papuina. Aromit ja muutenkin säilyy paremmin kun ei jauhettu . Alkuperämaa Guat..
  Veroton: 13,07€ 14,90€
  Perustuu 2 arvioon.
 • Blendtec Designer 625 tehosekoitin Bulletproof Blendtec
  Blendtec Designer 625 -tehosekoitin Tiesitkö, että Blendtec on maailman johtava tehosekoitinvalmistaja? Ja, että me olemme ensimmäinen virallinen Blendtec-maahantuoja Suomessa? Näin on. Viidakkotohtorin kautta voi nyt hankkia huippulaadukkaat tehosekoittimet nopeasti..
  Veroton: 563,71€ 699,00€
 • Bulletproof XCT-öljy 946ml Bulletproof Blendtec
  Bulletproofin XCT-öljy koostuu keskipitkistä kasveista peräisin olevista rasvahapoista (MCT). Ne lisäävät energiaa ilman, että rasvaa kertyy. XCT on täten mainio energialisä urheilijoille, jotka tarvitsevat paljon energiaa. MCT:tä on pienissä m&..
  Veroton: 31,54€ 35,95€
 • Bulletproof Upgraded Octane 473ml Bulletproof Blendtec
  Bulletproof Uppgraded Octane öljy ravintolisä Octane-öljy sisältää kookoksen MCT-öljyä ja niistä tarkemmin kapryylihappoa.  Octane-öljy muuttuu nopeasti energiaksi MCT:N ansiosta.  Octane prosessoituu aineenvaihduntaprosessissa samaan ta..
  Veroton: 21,89€ 24,95€
 • Bulletproof Upgraded Octane 946ml Bulletproof Blendtec
  Bulletproof Uppgraded Octane öljy ravintolisä Octane-öljy sisältää kookoksen MCT-öljyä ja niistä tarkemmin kapryylihappoa.  Octane-öljy muuttuu nopeasti energiaksi MCT:N ansiosta.  Octane prosessoituu aineenvaihduntaprosessissa samaan ta..
  Veroton: 41,18€ 46,95€
 • Bulletproof kookoshiili 45 g Bulletproof Blendtec
  Bulletproof Upgraded Kookoshiili 90 kaps. 500 mg / kapseli Tiedetään, että aktiivihiili on erittäin imukykyinen aine. Siinä on miljoonia pieniä huokosia, jotka voivat vangita, sitoa sekä poistaa jopa 100 kertaa hiilen oman painon verran myrkkyjä. Huokois..
  Veroton: 19,21€ 21,90€
 • Bulletproof Kollageeni 454g Bulletproof Blendtec
  Bulletproof Upgraded Collagen proteiini 454 g Kollageenin lähde Niittylehmistä (pasture raised) Annostus Lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeen mukaan. Käytä ravintolisänä lisäämällä 1 rkl ruokavalioosi päivittäin. ..
  Veroton: 35,04€ 39,95€
 • Bulletproof kaakaojauhe 454g Bulletproof Blendtec
  Bulletproof Upgraded kaakaojauhe 454 g Villi, raaka, käsinpoimittu - Bulletproof standarin mukainen.  Käyttö Tavallisen kaakaovoin tapaan kahviin, leivontaan ym. vaikkapa lämpimän smoothien joukkoon. Ainesosat 100% raaka, villi, kaakaopapujauhe Bull..
  Veroton: 25,35€ 28,90€
 • Bulletproof kaakaovoi 454g Bulletproof Blendtec
  Bulletproof Upgraded kaakaovoi 454 g Bulletproof Upgraded kaakaovoi on 100%:sti kaakaopapujen siemenistä uutettu rasva ilman lisäaineita. Kaakaovoi valmistetaan käyttämällä kylmäpuristusmenetelmää, jolloin luonnolliset ravintoaineet säilyv&au..
  Veroton: 25,35€ 28,90€
 • Bulletproof vaniljajauhe 56g Bulletproof Blendtec
  Bulletproof-vaniljajauhe 56 g Olet varmasti huumaantunut vaniljan tuoksuun ja makuun. Upgraded™ vanilja tulee Madagaskarin vaniljapavuista ja on käsitelty hellästi ja varoen, jotta mykotoksiinin mahdollisuus on minimissään. Vaniljapavut on poimittu käsin ja ne..
  Veroton: 25,35€ 28,90€
 • Bulletproof termosmuki Bulletproof Blendtec
  Bulletproof-termosmuki Nyt voit hifistellä ja tunnustaa juovasi vain parasta kahvia! Bulletproof-termosmuki ja aitoa oikeaa päivitettyä kahvia. Tässä termosmukissa kahvisi pysyy kuumana 4 tuntia tai kylmänä 12 tuntia, mainio kun olet tien pää..
  Veroton: 25,81€ 32,00€
 • Bulletproof Airscape säilytyspurkki Bulletproof Blendtec
  Bulletproof Airscape säilytyspurkki Loistava Bulletproofin säilytyspurkki taatusti ilmatiiviiseen säilytykseen. 1.9 litran Airscape säilytyspurkki, ilmatiiviillä venttiilillä 12cm halkaisija, 17.8cm korkea johon mahtuu n. 450 grammaa kahvipapuja, heraa, jauheita ..
  Veroton: 25,81€ 32,00€
  Perustuu 2 arvioon.
 • Bulletproof sleep induction piikkimatto Bulletproof Blendtec
  Bulletproof Sleep Induction mat Bulletproof Sleep Induction mat on työkalu, joka auttaa sinua nukahtamaan nopeammin, heräämään virkeänä, ja parantamaan energiatasosi. Matto on näppärän kokoinen, ja voidaan kääriä vaikka matkalle m..
  Veroton: 39,52€ 49,00€
 • Blendtec Fourside kannu Bulletproof Blendtec
  Blendtec Fourside Jar -kannu Terveyden perikuva; ainutlaatuinen neliönmuotoinen kannu suunniteltu sekoittamaan!  BPA-vapaa 1,8 litran kannu helposti avattavalla kannella sisältää kaikki ainutlaatuiset Blendtec edut! Neliönmuotoinen kannu ja patentoitu terä..
  Veroton: 104,03€ 129,00€
 • Blendtec Wildside+ kannu Bulletproof Blendtec
  Blendtec Wildside+ Jar -kannu Terveyden perikuva; tämä ainutlaatuinen 5-kylkinen kannu on suunniteltu sekoittamaan! BPA-vapaa 2,8 litran kannu helposti avattavalla kannella sisältää kaikki ainutlaatuiset Blendtec edut! 5-kylkinen kannu ja patentoitu ter&aum..
  Veroton: 112,10€ 139,00€
 • Blendtec Rapid Rinser Bulletproof Blendtec
  Blendtec Rapid Rinser Viisastele kaikkia puhdistustehtäviä ja puhdistusaineita käyttäen yksi kolmasosa vedestä sekä kaksi kolmasosaa ajasta. Blendtec Rapid Rinser -kannupesukone sekä -huuhteluasema tarjoaa matalan profiilin muotoilun, jotta sinulle jäisi e..
  Veroton: 302,42€ 375,00€
 • Blendtec Rapid Rinser Bulletproof Blendtec
  Blendtec Rapid Rinser Viisastele kaikkia puhdistustehtäviä ja puhdistusaineita käyttäen yksi kolmasosa vedestä sekä kaksi kolmasosaa ajasta. Blendtec Rapid Rinser -kannupesukone sekä -huuhteluasema tarjoaa matalan profiilin muotoilun, jotta sinulle jäisi e..
  Veroton: 200,00€ 248,00€
 • Blendtec Stealth Connoisseur 825 nyt tarjouksessa Bulletproof Blendtec
  Blendtec Stealth  825 Connoisseur -tehosekoitin upotettava malli professional Tiesitkö, että Blendtec on maailman johtava tehosekoitinvalmistaja Viidakkotohtorin kautta voi nyt hankkia huippulaadukkaat tehosekoittimet nopeasti ja vaivattomasti. Kauttamme hankitun tuotteen käyt..
  Veroton: 967,74€ 1 200,00€
Kahvi, Öljy