EM Kantaliuos 500ml PÄIVÄYSTUOTE!

EM Kantaliuos 500ml PÄIVÄYSTUOTE!

Valmistaja: Multikraft
Tuotekoodi: EM-C
Saatavuus:
Varastossa
Hinta: 24,00€ Veroton: 19,35€

Alkaen / Kuukausi (Lue lisää)

0 arvostelua  
0 arvostelua

HUOM! EM Kantaliuos nyt puoleen hintaan johtue lyhyestä päiväyksesta.

Pullon päiväys on 19.1.19 mutta koksa mikrobit ovat tässä nesteessä lepotilassa, ne säilyy hyvin luultavasti puolivuotta tai jopa vuodenkin, omien kokemukstemme mukaan. Hanki siis tästä edullinen pullo kevään fermentaatioihi, tällä EM Kantaliuoksella voit aktivoida omavalmisteinen aktivoitua EM-mikrobiliuosta tai tehdä itse rouhetta kotona. Muista myös tilata melassia.

Tätä kantaliousta käytetään kun haluaa tehdä itse aktivoitunutta EM-Aa. Kantaliuos on sekoitus hyödyllisiä ja luonnossa yleisesti esiintyviä mikro-organismeja. EM Kantaliuos on tummanruskea, hapan neste, jonka pH on 3,3-3,6.

EM Kantaliuos liouksesta tehdään siis aktivoitunutta EM-Aa ja/tai omatekoista bokashiin tarkoitettua rouhetta. Silloin tarvitset melassia, joka on tilattavissa täältä: http://www.viidakkotohtori.fi/bokashi-80/melassi-1-l.html


EM kantaliuos on lähtöaineena monille tuotteille, ja tässä kantaliuoksessa mikro-organismit ovat inaktiivisia eli levossa.
Oikein säilytettynä tuote siis säilyy pitkään. (viileässä ja valolta suojatttuna)

Ainesosat
Maitohappobakteereja, hiivaa, fotosynteesibakteereja, melassia ja vettä.

Käyttö
Kantaliousta täytyy aktivoida käymisprosessilla lisäämällä ruokosokerimelassia ja vettä. Sen jälkeen voidaan käyttää niin kuin EM-Activea. EM-Kantaliuospullon mukaan tulee ohje miten voit aktivoida sitä.

Säilyvyys
EM Kantaliuoksella on pitkä päiväys, eli se säilyy hyvänä kauan. (Noin vuosi pullottamisesta).

Vinkkejä
Katso blogista miten voit aktivoida EM Kantaliuosta jolloin saat omatekoista EMaa ja miten voit käyttää valmistamasi EM-Ata. http://www.bokashigarden.fi/

 

Maahantuoja: Viidakkotohtori

Valmistaja: Multikraft, Itävalta
Kirjoita arvostelu