EM-Active Mikrobiliuos 5 L

EM-Active Mikrobiliuos 5 L

Valmistaja: Multikraft
Tuotekoodi: EM-A 5L
Saatavuus:
Varastossa
Hinta: 30,00€ Veroton: 24,19€

Alkaen / Kuukausi (Lue lisää)

0 arvostelua  
0 arvostelua

EM-Active 5 litra Nestemäinen Mikrobiliuos

 

EM-Active, tehokas valmisliuos kompostointiiin.

EM-A pohjautuu tehokkaisiin mikro-organismiin, jotka muodostavat käymisen aikana bioaktiivisia aineita.
Sisältää fotosynteesibakteereja, maitohappobakteereja ja hiivasieniä.

EM-Active on täysin ekologinen ja luonnollinen tuote, jonka pH-arvo on alle 3,7.

 

Ainesosat
EM-A on sekoitus maitohappobakteereja (Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum), fotosynteesbiakteereja (Rhodopseudomonas palustris) ja hiivasieniä (Saccharomyces cerevisiae).
Ainoastaan pieni määrä sokeria on jäljellä valmiissa tuotteessa.


Käyttö
Laimenna EM-Active 1/200.

Kompostiin suoraan suhteessa 1/10.

Bokashiämpäriin laimentamatonta EM-Activea.

Yleisesti sitä laimennetaan suhteessa 1/200. (Eli 5ml EM-A laimennetaan 1 litraan vettä.) Tällä annostuksella voi kastella viikoittain. Voidaan myös suihkuttaa lehtiä, hedelmiä, marjoja ja vihanneksia. Torjuu myös kirvoja kun nuppuja suihkuttaa viikon välein.

Maanparannus
Kasvien kasvukauden aikana: 1/200. (Eli 5ml EM-A laimennetaan 1 litraan vettä.)
Tällä annostuksella voi kastella viikoittain. Voidaan myös suihkuttaa lehtiä, hedelmiä, marjoja ja vihanneksia. Torjuu myös kirvoja kun nuppuja suihkuttaa viikon välein.
Maanparannukseen ilman kasvia, eli esim mullan tehohoito keväisin, niin voi kastella maaperän EM-Active laimennettuna 1/10, eli desilitra EM-Active 1 litraan kastelukannuun. Kastele kerrallaan ulos ja peitä esim olkilla tai lehdillä.

 

Puhdistus (sisällä ja ulkona)
Laimenna 1dl EM-Active / 1-10L vettä puhdistukseen ja hajunpoistoon.

Kodin pintojen puhdistukseen ja hajunpoistoon.
10-50 ml EM-Active sekoitetaan 1/2 litraan vettä. Suihkuta ja anna vaikuttaa hetken. Lika pestään tai huuhdellaan sitten pois.
Sumuta, anna vaikuttaa hetken ja pyyhi lika pois.
WC:n puhdistus: Kaada laimentamatonta EM-Activea pönttöön. Estää tukkeutumista ja eliminoi hajuja.
Verkkokaupassa löytyy tosin juuri siivoikseen soveltuvia ja tarkoitettua tuotteita, eM-C Cleaner perheeseen kuuluvia tuotteita.

Saatavuus
Voidaksemme taata että EM-A on mahdollisimman tuoretta ja hyvänlaadukasta, tilaamme varastoon vain pienempiä eriä kerrallaan. Tämä voi johtaa siihen että tuote loppuu varastosta. Voit silloin ennakkotilaa, jolloin lähetämme tuotteet heti niiden saavuttua meille. (Isommat määrät, yli 5kpl, vain ennakkotilaamalla, tai kysy meiltä tuotteen tämänhetkinen saatavuus)

Säilyvyys

EM-Active säilyy parhaiten viileässä (ei jääkaapissa) ja valolta suojattuna +8- +18'C lämpötiloissa, (huoneenlämmössä).
Bag in Box-pakkauksessa neste on pakattu ilmatiiviisti, joten ilma ei pääse pussiin mikrobien luo, joten tuote säilyy hyvänä vielä päiväysmerkinnän jälkeenkin.
 Tuotteen päivämäärä on siis "Parasta ennen"-merkintä, joten tuote voidaan käyttää vaikka päivämäärä olisikin mennyt. Neste säilyy aktiivisina (juurikin vakuumin ansiosta) - vähintään - kuusi kuukautta pakkaukseen merkityn päiväyksen jälkeen.

Voit tarkistaa nesteen toimivuutta tarkistamalla pH-arvoa.
EM-An pH arvon pitää olla 3.3 - 3.6 välillä. Jos pH-arvo ylittää 4, tietää että tuote on vanhenemassa ja silloin voi kastella nesteen ulos puutarhaan mahdollisimman pian, tai vaihtoetoisesti viemäriin jossa se vaikuttaa puhdistusaineen tavoin.

(pH-mittausliuskoja on erikseen tilattavissa täältä: http://www.viidakkotohtori.fi/bokashi-80/ph-mittausliuska-148.html).

 

Vinkkejä
Katso blogista miten voit käyttää EM-Activea: http://www.bokashigarden.fi/#!EMAn-eri-k%C3%A4ytt%C3%B6kohteet/cay8/562169e80cf2c6c64378cb55

Lisätietoja tuotteista:  http://www.bokashigarden.fi/

Valmistaja: Multikraft, Itävalta

Maahantuoja: Viidakkotohtori

 
Kirjoita arvostelu