EM-Keraaminen jauhe 100gr

EM-Keraaminen jauhe 100gr

Valmistaja: EU.
Tuotekoodi: EM-K jauhe 100gr
Saatavuus:
In Stock
Hinta: 7,90€ Veroton: 6,37€

Alkaen / Kuukausi (Lue lisää)

0 arvostelua  
0 arvostelua

EM-Keraaminen jauhe 100gr

EM-Keraaminen jauhe on savi joka on ensin käsitelty Tehokkailla Mikro-organismilla ja sitten poltettu 1200-1300'C asteissa ja lopuksi jauhettu jauheeksi. Sitä voidaan käyttää maanparannusaineena, hajunpoistoaineena, kompostin aktivoimiseen ja tehostamaan maaperän fermentaatiota. EM-keraamisen jauheen käyttö yhdessä EM-Activen kansssa on erityisen hyvä hedelmäpuiden sienisairauksien tukahduttamisessa mutta myös vähentämään kompostin mahdolliset hajuhaitat.

EM-Keraaminen jauhe toimii optimaalisesti yhdessä EM-mikrobeja sisältävien tuotteiden kanssa, kuten EM-Active ja Terrafert. Esimerkiksi Bio-Bokashi rouhe sisältää fermentoituneiden ekologisten vehnäleseiden lisäksi myös EM keraamista jauhetta, jotka edistävät käymistä ja poistaa hajua.

 

Käyttö
EM-Keraaminen jauhe voidaan käyttää yhdessä basalttikivijauheen ja EM-Activen kanssa aktivoidakseen kompostin.

EM-Keraamista jauhetta voi käyttää oman bokashirouheen teossa. Se tukee mikrobien toimintaa bokashiämpärissä mutta myös myöhemmin maaperässä.

Siemenet voi säilyä pidempään, jos ripottelet EM-Keraamista jauhetta siemenpussiin tai purkissa jossa siemenet sijaitsevat. Kun kylvön aika koittaa, on hyvä jos jauhekin joutuu multaan siementen kanssa. Se lisää siementen mahdollisuuksia itää ja vahvistaa kasveja.

EM-Dangospallojen valmistuksessa suositellaan käyttää EM-keraamista jauhetta, EM-Activea ja ZeoBasia. Kalat ja muut vesieläimet viihtyvät vedessä joka puhdistuu pohjasta alkaen EM-Keramiikan avulla.

 

Pakkauskoko   100 gr

100gr EM-Keraamista jauhetta riittää isomman lammen puhdistamiseen kahteen kertaan. Reseptin mukaan noin 12 EM-Danogspallojen tekoon tarvitset 50gr EM-Keraamista jauhetta. Katso resepti kokonaisuudessaan täältä: www.bokashigarden.fi

Maahantuoja Viidakkotohtori

Valmistaja Multikraft
Kirjoita arvostelu