EM-a Tohtorin Mikrobiliuos 1Litra

EM-a Tohtorin Mikrobiliuos 1Litra

Valmistaja: Multikraft
Tuotekoodi: EM-A
Saatavuus:
In Stock
Hinta: 10,00€ Veroton: 8,06€

Alkaen / Kuukausi (Lue lisää)

0 arvostelua  
0 arvostelua

EMa 1 litra Nestemäinen mikrobiliuos

 

EMa Mikrobiliuos, tehokas valmisliuos kompostointiiin.

EMa Mikrobiliuos pohjautuu tehokkaisiin mikro-organismiin, jotka muodostavat käymisen aikana bioaktiivisia aineita.
Sisältää fotosynteesibakteereja, maitohappobakteereja ja hiivasieniä.

EMa Mikrobiliuos on täysin ekologinen ja luonnollinen tuote, jonka pH-arvo on alle 3,7.

 

Ainesosat
EMa Mikrobiliuos on sekoitus maitohappobakteereja (Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum), fotosynteesbiakteereja (Rhodopseudomonas palustris) ja hiivasieniä (Saccharomyces cerevisiae).
Ainoastaan pieni määrä sokeria on jäljellä valmiissa tuotteessa.


Käyttö
Laimenna EMa Mikrobiliuosta 1/200.

Kompostiin suoraan suhteessa 1/10.

Bokashiämpäriin laimentamatonta EMa Mikrobiliuosta.

Yleisesti sitä laimennetaan suhteessa 1/200. (Eli 5ml EMa laimennetaan 1 litraan vettä.) Tällä annostuksella voi kastella viikoittain. Voidaan myös suihkuttaa lehtiä, hedelmiä, marjoja ja vihanneksia. Torjuu myös kirvoja kun nuppuja suihkuttaa viikon välein.

Maanparannus
Kasvien kasvukauden aikana: 1/200. (Eli 5ml EMa laimennetaan 1 litraan vettä.)
Tällä annostuksella voi kastella viikoittain. Voidaan myös suihkuttaa lehtiä, hedelmiä, marjoja ja vihanneksia. Torjuu myös kirvoja kun nuppuja suihkuttaa viikon välein.
Maanparannukseen ilman kasvia, eli esim mullan tehohoito keväisin, niin voi kastella maaperän EMa laimennettuna 1/10, eli desilitra EM-Active 1 litraan kastelukannuun. Kastele kerrallaan ulos ja peitä esim olkilla tai lehdillä.

 

Puhdistus (sisällä ja ulkona)
Laimenna 1dl EM-Active / 1-10L vettä puhdistukseen ja hajunpoistoon.

 

Saatavuus
Voidaksemme taata että EM-A on mahdollisimman tuoretta ja hyvänlaadukasta, tilaamme varastoon vain pienempiä eriä kerrallaan. Tämä voi johtaa siihen että tuote loppuu varastosta. Voit silloin ennakkotilaa, jolloin lähetämme tuotteet heti niiden saavuttua meille. (Isommat määrät, yli 5kpl, vain ennakkotilaamalla, tai kysy meiltä tuotteen tämänhetkinen saatavuus)

Säilyvyys
EM-Active säilyy parhaiten viileässä (ei jääkaapissa) ja valolta suojattuna +8- +18'C lämpötiloissa, (huoneenlämmössä). Parasta ennen-merkintä koskee avaamatonta pulloa. Avattu pullo tulisi käyttää nopeasti, koska mikrobien toiminta hiipuu vähitellen ja näin voit siis varmistaa että mikrobien toiminta on mahdollisimman tehokas. Tuotteen päivämäärä on siis "Parasta ennen"-merkintä, joten tuote voidaan käyttää vaikka päivämäärä on mennyt. Tuotteen teho on kuitenkin voinut heikentyä, mutta voit helposti tarkistaa EM-An pH-arvoa.
EM-An pH arvon pitää olla 3.3 - 3.6 välillä. Jos pH-arvo ylittää 4, tuotetta tulisi käyttää mahdollisimman pian. Silloin voi kastella nesteen ulos puutarhaan mahdollisimman pian, tai vaihtoetoisesti viemäriin jossa se vaikuttaa puhdistusaineen tavoin.

BagInBox 5 litran hanapakkaus

EM-Active säilyy parhaiten viileässä (ei jääkaapissa) ja valolta suojattuna +8- +18'C lämpötiloissa, (huoneenlämmössä).
Bag in Box-pakkauksessa neste on pakattu ilmatiiviisti, joten ilma ei pääse pussiin mikrobien luo, joten tuote säilyy hyvänä vielä päiväysmerkinnän jälkeenkin. Tuotteen päivämäärä on siis "Parasta ennen"-merkintä, joten tuote voidaan käyttää vaikka päivämäärä olisikin mennyt. Neste säilyy aktiivisina (juurikin vakuumin ansiosta) - vähintään - kuusi kuukautta pakkaukseen merkityn päiväyksen jälkeen.

Voit tarkistaa nesteen toimivuutta tarkistamalla pH-arvoa.
EM-An pH arvon pitää olla 3.3 - 3.6 välillä. Jos pH-arvo ylittää 4, tietää että tuote on vanhenemassa ja silloin voi kastella nesteen ulos puutarhaan mahdollisimman pian, tai vaihtoetoisesti viemäriin jossa se vaikuttaa puhdistusaineen tavoin.

(pH-mittausliuskoja on erikseen tilattavissa täältä: http://www.viidakkotohtori.fi/bokashi-80/ph-mittausliuska-148.html).

 

Vinkkejä
Katso blogista miten voit käyttää EM-Activea: http://www.bokashigarden.fi/#!EMAn-eri-k%C3%A4ytt%C3%B6kohteet/cay8/562169e80cf2c6c64378cb55

Lisätietoja tuotteista:  http://www.bokashigarden.fi/

Valmistaja:  Itävalta

Maahantuoja: Viidakkotohtori
Kirjoita arvostelu

Katso myös