Bokashi EM-mikrobit

Parasta multaa Tohtorin Bokashirouheella. 

Viidakkotohtorin tiimi on Suomessa primus motor kun puhutaan bokashista ja biojätteiden hapattamisesta.

Viidakkotohtori on erittäin suuren suosion saaneen bokashin sekä EM-tuotteiden ensimmäinen maahantuoja ja valmistaja Suomessa. Asiantuntemusta ja kokemusta löytyy, ollaanhan me jo tehty tätä useampi vuosi. Opiskelemme jatkuvasti saaden tietoa ja taitoa ja kehitämme itsemme jotta voimme inspiroida muita ottamaan askel kohti ekologisempaan elämäntapaan. Meiltä saat bokashissa tarvittavien tuotteiden lisäksi asiantunevaa neuvontaa ja vinkkejä bokashin käyttöön laajalla alueella, kodissa ja puutarhassa.

Tuotteidemme käyttövinkkejä voit lukea täältä: Bokashi Garden Finland

"Bokashi on täysin luonnollinen ja ekologinen valinta puutarhaasi. Ruoantähteet eivät mätäne vaan hajoavat ja pilkkoutuvat turvallisesti EM-mikrobien avulla. Proteiinit, vitamiinit, mineraalit ja ravinteet säilyvät prosessissa ja rikastuttavat maaperää, kun käytät bokashimultaa kukkapenkissä tai kasvimaalla. Bokashi on sekä luonnon että taloudellisuuden näkökulmasta katsottuna erittäin tehokas ja nopea tapa kompostoida biojätteet. Se mahdollistaa kompostoinnin vaikkapa kerrostalossa ja on helppo ottaa mukaan myös mökille tai venereissulle."

Tervetuloa Viidakkoputiikkiimme Loviisaan! Annamme vinkkejä ja neuvomme paikan päällä bokashikysymyksissä, viiden vuoden kokemuksella.
Vi betjänar Er även på svenska. Vår butik finns i Lovisa, välkommen på uppköp och få goda råd på köpet. We also serve You in english.

 

Viidakkotohtori on jo kymmenen vuotta toiminut hyvinvoinnin kauppana ja haluamme jatkossakin palvella Teitä mahdollisimman hyvin. Mikäli Teillä on kysymyksiä tai haluatte antaa palautetta, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse, [email protected]

Ostamalla Viidakkotohtorilta tuette pienen perheyrityksen toimintaa ja samalla myös muita suomalaisia pienyrittäjiä joiden kanssa tehdään yhteistyötä.

 

JÄLLEENMYYJÄMME

Karis Hälsokost Ab - Karjaan Luontaistuote Oy   KARJAA  Bangatan 65, 10300 Karis. Puh. +358 45 602 1702 http://www.vitaminen.fi (mikrobiliuokset)
Loviisan Kukka - Lovisa Blomster  LOVIISA Stolpenkatu 5, 07900 Loviisa. Puh: 044 2411510 www.loviisankukka.fi  [email protected] - www.facebook.com/ekukkafi
Eco tehdas   NURMIJÄRVI Valkojantie 42, 01900 Nurmijärvi  Puh.044 2654154   www.ecotehdas.fi -  www.facebook.com/ecotehdas
ITUA Kotiin ja puutarhaan TURKU  Facebookissa: Klikkaa tästä -->  ITUA-shop Logomo Konttori, Köydenpunojankatu 14, 20100 Turku [email protected]   Auki: keskiviikkoisin 13-17.
Mustila Puutarha ELIMÄKI Mustilan Puistotie 23, 47200 ELIMÄKI 05 377 6220 /  [email protected] Talvella suljettuna.
Turnipsi & Tuhatkauno   LAHTI   Kiiskilänkatu 13, 15340 Lahti  Luomupuutarhuri Saara Kuurne  puh. 040 152 9002 / [email protected]               www.facebook.com/TurnipsiTuhatkauno
Piha-Center   PORVOO Raivaajantie 1, 06450 Porvoo  Puh. 0400 455 299  [email protected]    www.piha-center.fi     Talvella suljettuna.
Heikkisen Kukkatarha   KUOPIO Jokipellontie 96,  70870 Hiltulanlahti  [email protected]  puh. 0173623215
Kukkaverstas Oy    JÄMSÄ   Kauhkialantie 111, 42100 Jämsä  puh. 040 5156 124  /  044 2140 266   www.facebook.com/Kukkaverstas-oy
Puutarha Auringontähti   JOENSUU Ylämyllyntie 46 B, 80400 Ylämylly  puh. 050 344 9291  www.auringontahti.com
Garden Flora Ab PIETARSAARI Täppogränd 7,  / Virtatie (Strömvägen)  68910 BENNÄS    www.facebook.com/GardenFlora    http://www.gardenflora.fi
Kestävän Kehityksen Keskus. OULU  Bokashi tuotteiden nouto: Sorvarintie18, 90530 Oulu. Katso myymälän aukiolo www.kestavankehityksenkeskus.net Satu Mörsäri p. 0440341320 [email protected]

____________________

Ryhdy jälleenmyyjäksi!

Etsimme kivijalkakauppiaita jälleenmyyjiksi koko Suomen alueelta. Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää! ([email protected] tai puh. 044-566 2745)

 

Djungeldoktorn har redan funnits i tio år och vi vill gärna fortsätta att betjäna Er så bra som möjligt.
Om Ni har frågor eller vill ge oss feedback, vänligen kontakta oss via e-post, [email protected]
Genom att handla från oss stöder du ett litet lokalt familjeföretag, samt även andra finländska småföretagare vi samarbetar med.

Järjestys:
Näytä:
Näytä: Lista Ruudukko
 • Tohtorin Bokashirouhe - Kotimainen kuivarouhe 1kg
  Parasta multaa ekologisesti kotimaisella bokashirouheella Tohtorin Bokashirouhe - kuiva bokashirouhe joka fermentoi biojätteet nopeasti ja täysin ekologisesti. Ei turhia kuljetuksia, nyt saatavilla bokashirouhe jonka raakaineet ovat peräisin lähitiloilta. Tohtorin Bokashiro..
  Veroton: 9,68€ 12,00€
 • Tohtorin Bokashirouhe - Kotimainen kuivarouhe 2kg
  Parasta multaa ekologisesti kotimaisella bokashirouheella Tohtorin Bokashirouhe - kuiva bokashirouhe joka fermentoi biojätteet nopeasti ja täysin ekologisesti. Ei turhia kuljetuksia, nyt saatavilla bokashirouhe jonka raakaineet ovat peräisin lähitiloilta. Tohtorin Bokashiro..
  Veroton: 16,13€ 20,00€
 • Tohtorin Bokashirouhe - Kotimainen kuivarouhe 5kg
  Parasta multaa ekologisesti kotimaisella bokashirouheella Tohtorin Bokashirouhe - kuiva bokashirouhe joka fermentoi biojätteet nopeasti ja täysin ekologisesti. Ei turhia kuljetuksia, nyt saatavilla bokashirouhe jonka raakaineet ovat peräisin lähitiloilta. Tohtorin Bokashiro..
  Veroton: 36,29€ 45,00€
 • Tohtorin SankoSetti + kotimainen rouhe 1kg
  Bokashin vuoden 2019 tuoteperheen uusin tulokas tänä vuonna on Tohtorin suunnittelema kokoonpano, edulliseen ja helppoon tutustumiseen bokashin maailmaan. Tohtorin SankoSetti on näppärä bokashin aloitussetti pieneenkiin keittiöön ja on tarkoitettu esimerkiksi ..
  Veroton: 22,58€ 28,00€
 • Bokashi Aloituspakkaus Bokashi EM-mikrobit
  Parasta multaa Tohtorin Bokashirouheella. Näin käytät Bokashiämpäriä Alimmaiseksi laitat talouspaperin, sen päälle puoli ruokalusikallista bokashirouhetta. Nyt voit alkaa laittaa keräämiäsi ruokajätteit&au..
  Veroton: 76,61€ 95,00€
 • Bokashi Kompostointiämpäri (1 kpl) Bokashi EM-mikrobit
  Bokashiämpäri (1 kpl) HUOM. Bio Bokashirouheet ovat tilattavissa erikseen. Tämä tuote on yksittäinen ämpäri ilman tarvikkeita.   Pakkauksen sisältö 1 kpl   Bokashiämpä..
  Veroton: 36,29€ 45,00€
 • Bokashiastia 9.6L+ suodatinkangas
  Tyylikäs Bokashin esihapatusastia, paketin mukaan tulee pohjalle laitettavaa pestävä suodatinkangaspala. Bokashi Organko 2 on muutakin kuin vain toinen keittiöväline muiden joukossa. Hillitynvärinen, upeasti muotoiltu bokashin esihapatusastia sopii monenlaisen keitt..
  Veroton: 79,84€ 99,00€
 • Viidakkotarhurin palasaippua
  Multaiset kädet puhdistuu hellävaraisesti mutta tehokkaasti kahvinpurujen ansiosta. Eukalyptus hoitaa. Pitkä naru helpottaa kiinnittämistä, laita vaikka roikkumaan ovenkahvaan tiskialtaan yllä. Saippuapalamme ovat Suomessa tehty käsityönä ekologisis..
  Veroton: 11,29€ 14,00€
 • Kastelumittari - Seramis 16cm Bokashi EM-mikrobit
  Kastelumittari näyttää kastelun tarpeen väriä muuttamalla. Aseta kastelumittarin kärki keskelle juuripaakkua, niin että ylempi näyttökenttä on edelleen selvästi näkyvissä. (kts. kuva) Älä sijoita mittaria niin että s..
  Veroton: 6,05€ 7,50€
 • Bio Bokashi Rouhe 2 kg Bokashi EM-mikrobit
  Bokashirouhe spelttiakanoilla - kuiva bokashirouhe joka fermentoi biojätteet nopeasti ja täysin ekologisesti. Bokashirouhe – kuivan rouheen kulutus Kuivan bokashirouheen on erittäin riittoisaa ja arvioitu kulutus on noin 2kg / vuosi, riippuen perheen koosta.   K..
  Veroton: 20,16€ 25,00€
 • Bio Bokashi Rouhe 5 kg Bokashi EM-mikrobit
  Bokashirouhe spelttiakanoilla - kuiva bokashirouhe joka fermentoi biojätteet nopeasti ja täysin ekologisesti. Bokashirouhe – kuivan rouheen kulutus Kuivan bokashirouheen on erittäin riittoisaa ja arvioitu kulutus on noin 2kg / vuosi, riippuen perheen koosta.   Kui..
  Veroton: 40,32€ 50,00€
 • Bokashi K - 2 kg Huussirouhe kuiva
  Huussi-Bokashi,  Kuiva huussirouhe käsittelee tehokkaasti rasvaa ja selluloosaa Huussi-Bokashi on suunniteltu erityisesti rasvanerottimiin, yksittäisiin viemärikaivoihin ja  kompostikäymälöille. Huussi-Bokashi sisältää ekologisia vehnäl..
  Veroton: 25,81€ 32,00€
 • EMa Tohtorin Mikrobiliuos 5Litra
  Tohtorin EMa - kotimainen mikrobiliuos Kasvien, kasvisten, nurmikon ym. kasteluun ja hoitoon. Säännöllinen käyttö varmistaa paremman sadon ja terveemmät kasvit kustannustehokkaasti. Huomaathan että tämä tuote on vastaava kuin EM Active mikrobiliuos...
  Veroton: 24,19€ 30,00€
 • EMa Tohtorin Mikrobiliuos 5Litra
  Tohtorin EMa - kotimainen mikrobiliuos Kasvien, kasvisten, nurmikon ym. kasteluun ja hoitoon. Säännöllinen käyttö varmistaa paremman sadon ja terveemmät kasvit kustannustehokkaasti. Huomaathan että tämä tuote on vastaava kuin EM Active mikrobiliuos...
  Veroton: 24,19€ 30,00€
 • EMa Tohtorin Mikrobiliuos 2x5L Hanapakkaus
  Kotimaista Tohtorin EMaa,  2 x 5 L kasvien, kasvisten, nurmikon ym. kasteluun ja hoitoon. Säännöllinen käyttö varmistaa paremman sadon ja terveemmät kasvit kustannustehokkaasti. Huomaathan että tämä tuote on vastaava kuin EM Active mikrobiliuos..
  Veroton: 40,32€ 50,00€
 • EMa Tohtorin Mikrobiliuos 1Litra
  Tohtorin EMa - kotimainen mikrobiliuos Kasvien, kasvisten, nurmikon ym. kasteluun ja hoitoon. Säännöllinen käyttö varmistaa paremman sadon ja terveemmät kasvit kustannustehokkaasti. Annostelu: 1 litra 10-200 litraan vettä (1:10- 1:200) Aine on tiiviste ja l..
  Veroton: 8,06€ 10,00€
 • MK 5
  Kasvia vahvistava mikrobiliuos joka koostuu mm valkosipulista, chilistä ja fermentoituneesta etikasta. Näiden kombinaatio toimii yhdessä EM-mikro-organismien kanssa ja vahvistavat kasvia samalla kun torjuu tuholaisia. Ötökät karttaa chilin ja valkosipulin tuoksua. N&aum..
  Veroton: 7,26€ 9,00€
 • Tohtorin EM Maa 500ml
  Tohtorin EM Maa   Tohtorin EM Maa edistää kasvin kehitystä ja vahvistaa juuristoa. Tohtorin EM Maa sisältää mikro-organismeja, jotka kiinnittävät typen ja hiilen ilmasta. Sitä kastellaan maaperään veteen laimennettuna, mutta p..
  Veroton: 16,13€ 20,00€
 • Tohtorin EM Lehti 500ml
    Tohtorin EM Lehti edistää kasvuston kehitystä ja vahvistaa lehdistöä. Tohtorin EM Lehti 500ml sisältää mikro-organismeja, jotka kiinnittävät typen ja hiilen ilmasta. Sitä suihkutellaan lehtien päälle, laimennettuna vedell&aum..
  Veroton: 16,13€ 20,00€
 • Pellettilannoite biohiilillä
  Pellettilannoite biohiilillä on kanankakkaa pellettimuodossa, sisältää Biohiiltä ja on miellyttävän miedon tuoksuista. Pellettilannoite sisältää biohiilen lisäksi basalttikivijauhoa, maissintähkän jäämiä ja öljytuot..
  Veroton: 11,29€ 14,00€
 • Aquamix 360' Bokashi EM-mikrobit
  Aquamix laimentaa EM-mikrobit suoraan kastelun yhteydessä ja tekee esim. EM-Activen ja Terrafert Maan kastelua maaperään helpompaa. Täytä vain säiliö EM-nesteellä, liitä säiliö letkuun ja määritä annostus-suhde ja aloita kastelem..
  Veroton: 36,29€ 45,00€
 • EM Dangos 3kpl/pkt
  EMIKO® Bokashi Balls on perinteinen vedenparannusaine, joka sisältää EM Effective Microorganisms® -valmistetta. Bokashi-pallot tunnetaan myös "Dangoina" tai kansainvälisesti "mutapalloina", ja niitä on käytetty EM®-teknologian kä..
  Veroton: 16,13€ 20,00€
 • EM-Dangos Mutapallo Bokashi EM-mikrobit
  EM-Dango on Suomessa käsityönä tehty, ilmakuivattu savipallo joka sisältää zeoliittiä, basalttikivijauhoa ja EM-keraamista jauhetta sekä aktiivisia tehokkaita mikro-organismia. Yhdistettynä nämä ainekset appelsiininkokoisessa mutapallossa puhdis..
  Veroton: 5,24€ 6,50€
 • Melassi, ekologinen ruokosokerimelassi 0,5 L Bokashi EM-mikrobit
  Bio Melassi, ekologinen Ekologinen ruokosokerimelassi on koostumukseltaan hunajamaisen paksuaa nestettä. Se valmistetaan hellävaraisesti ja saadaan sivutuotteena ekologisesta raakasokerintuotannosta. Se koostuu vähintään 46% sokerista ja sisältää myös..
  Veroton: 8,77€ 10,00€
 • Melassi, ekologinen ruokosokerimelassi 1L
  Bio Melassi, ekologinen ruokosokerimelassi on koostumukseltaan hunajamaisen paksuaa nestettä. Se valmistetaan hellävaraisesti ja saadaan sivutuotteena ekologisesta raakasokerintuotannosta. Se koostuu vähintään 46% sokerista ja sisältää myös tärke..
  Veroton: 13,16€ 15,00€
 • Melassi, ruokosokerimelassi 1 L Bokashi EM-mikrobit
  Ruokosokerimelassi Ruokosokerimelassi on koostumukseltaan paksua ruskeaa nestettä, niin kuin hunajaa. Se koostuu vähintään 46% sokerista (sakkaroosia, glukoosia, fruktoosia) ja sisältää mineraalia, vitamiineja, hivenaineita, orgaanisia happoja ja raakatuhkaa. T&..
  Veroton: 8,77€ 10,00€
 • Black Bokashi - Tohtorin EM aktivoitu Biohiili
    EM-mikrobeilla aktivoitu Biohiili Black Bokashi® hapattaa biojätteet Black Bokashi® käytetään orgaanisen jätteen kompostoinnissa tai suoraan maahan maanparannusaineena. Biohiili on poltettu 400-600'C lämpötiloissa ja koostuu EM-Mikro-organi..
  Veroton: 6,37€ 7,90€
 • Tohtorin Biohiili 5 L
  Tohtorin kotimainen Biohiili on ensisijaisesti maanparannusaine. Seulottu ja hienojakoinen (koko 0-4mm) biohiili parantaa maan rakennetta ja pidättää ravinteita ja vettä maaperässä. Hienojakoinen biohiili on erinomainen kasvualusta mikrobeille.  Biohiili ei ole its..
  Veroton: 5,56€ 6,90€
 • EM-Keraaminen jauhe Bokashi EM-mikrobit
  EM-Keraaminen jauhe 100gr EM-Keraaminen jauhe on savi joka on ensin käsitelty Tehokkailla Mikro-organismilla ja sitten poltettu 1200-1300'C asteissa ja lopuksi jauhettu jauheeksi. Sitä voidaan käyttää maanparannusaineena, hajunpoistoaineena, kompostin aktivoimiseen ja..
  Veroton: 6,37€ 7,90€
 • ZeoBas Kivijauhe 2kg Bokashi EM-mikrobit
  Kivijauhe Z/B on sekoitus joka sisältää zeoliittia (vähintään 50%) ja basalttikivijauhetta. ZeoBas stabilisoi maaperän pH-arvoa, varastoi vettä sekä ravinteita, parantaa maaperän laatua ja vahvistaa kasvia. Zeoliittia ja kivijauhetta käyt..
  Veroton: 7,66€ 9,50€
 • pH mittausliuska Bokashi EM-mikrobit
  pH mittaustikku / mittausliuska Nesteiden pH-arvon mittaamiseen tarkoitettuja liuskoja. Sopii nesteiden mittaamiseen, jossa pH-arvo on väliltään 1 - 14. Huom ! Kehon pH-arvon mittaamiseen meillä on saatavilla eri mittaustikku jossa hieman tarkempana. Siinä o..
  Veroton: 6,41€ 7,95€
 • EM-Keramiikkaputket Bokashi EM-mikrobit
  EM-Keramiikkaputkia EM-keramiikkaputket ovat tarkoitettu veden puhdistamiseen ja laadun parantamiseen. Voidaan käyttää esim vesikannussa, vesisäiliöissä, uima-altaissa, akvaarioissa jne. Nämä valkoiset keramiikkaputket valmistetaan savesta joka fermentoidaa..
  Veroton: 4,03€ 5,00€
 • Perliitti 3L
  Ympäristöystävällinen luonnollinen maanparannusaine. Edistää kasvua parantamalla kasvualustan ilmavuutta. Käyttö maanparannusaineena kasvualustaseoksiin, siemenkylvösten peittoon ja taimikasvatukseen. Perliitti on vulkaaninen aine, joka voimakkaan kuum..
  Veroton: 3,23€ 4,00€
 • Vermikuliitti 3 l Bokashi EM-mikrobit
  Vermikuliitti 3 l Ympäristöystävällinen luonnollinen maanparannusaine. Vermikuliitti on vulkaanista ainetta, joka voimakkaan kuumentumisen myötä pidättää kosteutta. Aine sekoitetaan multaan tai katetaan kylvös. Katteena aine estää my&..
  Veroton: 3,23€ 4,00€
 • Leca Sora 4-10 mm 5 litraa Bokashi EM-mikrobit
  Leca sora 5 litra 4-10 mm   Poltetusta savesta valmistettu hygieeninen kukkienhoitotuote. Soveltuu hyvin kukkaruukun pohjalle salaojaksi sekä pinnan katteeksi tasaamaan mullan kosteutta ja pitämään mullan pinnan siistinä.   Pakkaaja :vi..
  Veroton: 4,03€ 5,00€
 • Viljelykaulus peltinen. Huolto vapaa. Heti valmis. Viljelykaulus
  Viljelykaulus / Viljelylaatikko Peltinen  Kestävä ja ergonominen viljelykaulus puutarhaasi. Erikoisvalmisteinen viljelykaulus pitää etanat loitolla. Mitat: Pituus100 x Leveys 60 x Korkeus 33 cm tilauksesta saatavana myös koko P100 x L 800 x K 33 cm Maalattu,..
  Veroton: 39,52€ 49,00€
 • Kansi bokashiämpäriin Bokashi EM-mikrobit
  Kansi joka sopii bokashi aloituspakkauksien hanallisiin ämpäreihin. Väri vihreä. ..
  Veroton: 3,23€ 4,00€
 • Kansi SankoSettiin
  Kansi joka sopii Tohtorin SankoSetiiin sankoihin. Väri valkoinen.   Mitat : 25 x 25 x 3 cm ..
  Veroton: 1,61€ 2,00€
 • Hana bokashiämpäriin Bokashi EM-mikrobit
  Hana joka sopii bokashi aloituspakkauksien hanallisiin ämpäreihin.   ..
  Veroton: 6,05€ 7,50€
 • Hana Bokashi EM-mikrobit
  Hana Vipumallinen hana joka soveltuu esimerkiksi omatekoisiin bokashiämpäriin, kun haluaa valuttaa biojätteen muodostumaa bokashimehua talteen. Mittaa tarkasti että saat juuri oikeankokoinen reikä hanalle. Sisältää hanan, kaksi tiivistettä ja kie..
  Veroton: 6,05€ 7,50€
 • Bioprässi. Varaosapainin Organko 2 bokashiastialle.
    Sisäsäiliön painin (Varaosa Bokashi Organko 2-sangolle) Valmistaja: Skaza, Slovenia. (Made in EU)       ..
  Veroton: 9,68€ 12,00€
 • Varaosa Kahva
  Varaosa Kahva Vihreä kahva sopii kaikille Skazan valmistamiin bokashiämpäriin. ..
  Veroton: 3,23€ 4,00€
 • Ritilä bokashiämpäriin Bokashi EM-mikrobit
  Pohjaan laitettava ritilä bokashiämpäriin. Sopii bokashi aloituspakkauksien hanallisiin ämpäreihin. ..
  Veroton: 3,23€ 4,00€
 • Varaosa Tasoituslasta
  Varaosa Tasoituslasta Tasoituslastalla tamppaat biojätteet tiivimmäksi bokashiämpärissäsi. ..
  Veroton: 3,23€ 4,00€
 • Varaosa Valutuskuppi
  Varaosa Valutuskuppi Valutuskuppi on tasainen yhdeltä sivulta, joten sopii erinomaisesti harmaa/vihreiden bokashiämpäreiden hanan alle. ..
  Veroton: 3,23€ 4,00€
 • Tohtorin EM Clear 1L
  Tohtorin EM Clear 1L   Poistaa tehokkaasti hajuja ja vähentää homeen syntyä. Sitä voidaan myös käyttää tahranpoistoaineena ja pyykinpesuaineena. EM Clear sopii erityisesti niille, jotka ovat herkkiä hajusteille ja eteerisille öljyille..
  Veroton: 7,66€ 9,50€
 • Tohtorin EM Clear Lemon 1L
  Kodin luonnollinen puhdistus. Pinnoista tulee säteilevän puhtaita ilman että puhdistusaineen jäämät jäävät pinnoille. Tehokkaat mikro-organismit jatkavat toimintaansa puhdistuksen jälkeenkin ja edistävät ja kohottavat hyödyllisten mikr..
  Veroton: 9,68€ 12,00€
 • Sitruunaruoho 250ml
  Sitruunaruohospray - huoneenraikastaja on hetivalmis käyttöön, kun haluat poistaa hajuja, puhdistaa tekstiilejä tai jopa häätää kärpäsiä ja muita ötököitä. Raikasta elinympäristöäsi tuoreella sitruunaruoh..
  Veroton: 12,10€ 15,00€
 • eM-C Citrus Cleaner Puhdistusaine 0,5L Bokashi EM-mikrobit
  Tohtorin EM - Citrus on koko kodin puhdistusainetiiviste, jossa on sitrushedelmien raikas tuoksu. Sitä voi käyttää yhtä hyvin keittiössä, kylpyhuoneessa ja kaikissa kodin tiloissa. Citrus on laimennettava vedellä ennen käyttöä, siksi se on e..
  Veroton: 10,89€ 13,50€
  Perustuu 1 arvioon.
 • eMC Citrus Cleaner Yleispuhdistusaine 1000ml
  Tohtorin EM - Citrus on koko kodin puhdistusainetiiviste, jossa on sitrushedelmien raikas tuoksu. Sitä voi käyttää yhtä hyvin keittiössä, kylpyhuoneessa ja kaikissa kodin tiloissa. Citrus on laimennettava vedellä ennen käyttöä, siksi se on e..
  Veroton: 17,74€ 22,00€
Bokashi, EM, EM Bokashi, Bokashi Jälleenmyyjät, EM-mikrobit, EM-tuotteet, Bokashikompostointi, Keittiökompostointi, keittiökomposti, kotikomposti, sisätilan komposti, bokashitarvikkeet bokashi tarvikkeet,