Bokashi EM-mikrobit

TIEDOTUS:

Suuren kysynnän vuoksi toimittajalla on viiveitä toimituksissa. Tämän vuoksi meillä saattaa olla tuotteita loppu varastossamme. Tuotteita on tilattu lisää mutta tarkkaa toimitusaikaa ei ole tiedossa. Pahoittelemme tilannetta.

Bokashi on täysin luonnollinen ja ekologinen valinta puutarhaasi. Ruoantähteet eivät mätäne vaan ne hajoavat ja pilkkoontuvat turvallisesti EM-mikrobien avulla, luonnollisesti säilyttäen proteiineja, vitamiineja, mineraaleja ja ravinteita jotka sitten rikastuttavat maaperää kun sitä käytetään kompostina viljelyksissä. Bokashi on sekä taloudellisesta että luonnollisesta näkökulmasta katsottuna erittäin tehokas ja varsinkin nopea tapa kompostoida. Bokashi mahdollistaa myös kompostoimisen esim kerrostalossa tai ota mukaan vaikka mökille tai purjeveneelle.

Viidakkotohtori on erittäin suuren suosion saaneen Bokashi-kompostointijärjestelmän sekä EM-tuotteiden myyjä ja maahantuoja Suomessa. Multikraft valmistaa sekä bokashikompostointiin tarvittavia tuotteita että myös muita puutarhaan liittyviä EM-mikrobituotteita jotka vahvistavat kasvejasi puutarhassasi ja mahdollistavat siten suurempaa satoa. Kokeile itse!

 

Hyödynnä erikoistarjouksemme! Alle 10kg:n Matkahuollon paketit (Lähellä/Bussipaketti) nyt vain 6,50€!

 

Ryhdy jälleenmyyjäksi!

Etsimme kauppiaita jälleenmyyjiksi koko Suomen alueelta. Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää! ([email protected] tai puh. 044-566 2745)

 

Jälleenmyyjiä mm.
 
Mustilan Taimitarha   Elimäki
Mustilan Puistotie 23, Elimäki  Puh. 05 3776220      http://www.mustilantaimitarha.fi/ 
 
Kukkaverstas Oy    Jämsä

Kauhkialantie 111, 42100 Jämsä
puh. 040 5156 124  /  044 2140 266   www.facebook.com/Kukkaverstas-oy

Kainuun Kauppa Oikarinen Oy K-rauta Kajaani
Kehräämöntie 24, 87400 KAJAANI    www.facebook.com/K-rauta-Kajaani
 
Bien Sauna Tmi  Valkeakoski

Saija Peltonen 0400-900141

Kestävän Kehityksen Keskus. OULU 
Bokashi tuotteiden nouto: Sorvarintie18, 90530 Oulu.
Katso myymälän aukiolo www.kestavankehityksenkeskus.net
Satu Mörsäri p. 0440341320 [email protected] (vastaa myös bokashiin liittyviin kysymyksiin)
____________________
 

            

 
 

 

Järjestys:
Näytä:
Näytä: Lista Ruudukko
 • Bokashi Aloituspakkaus Bokashi EM-mikrobit
  Bokashikompostoinnin Aloituspakkaus   sisältää myös bokashirouheen (600gr) jotta voit heti alkaa kompostoida.   Ämpärit, bokashirouhe ja muut pientarvikkeet, kätevästi yhdellä tilauksella. ..
  Veroton: 79,84€ 99,00€
 • Bokashi Iso Aloituspakkaus Kampanjatuote
  Bokashin Iso Aloituspakkaus - Viidakktotohtorin kampanjatuote Nyt kampanjahintaan vain 119.00€ (ovh.124.90€) Sisältää ison pussin bokashirouhetta (2kg) jotta voit heti alkaa kompostoida. Ämpärit, bokashirouhe ja muut pientarvikkeet, k&..
  Veroton: 95,97€ 119,00€
 • Bokashi Kompostointiämpäri (1 kpl) Bokashi EM-mikrobit
  Bokashi Kompostointiämpäri HUOM. Rouheet ovat tilattavissa erikseen. Tämä tuote on yksittäinen ämpäri ilman tarvikkeita. Näin käytät Bokashiämpäriä Alimmaiseksi laitat talouspaper..
  Veroton: 39,52€ 49,00€
 • Bio Bokashirouhe 600 g Bokashi EM-mikrobit
  Bio Bokashirouhe 600 g Kompostoimisessa käytettävä bokashirouhe joka fermentoi biojätteet nopeasti ja täysin ekologisesti. Bokashirouheen kulutus Kuivan bokashirouheen on erittäin riittoisaa ja arvioitu kulutus on noin 2kg / vuosi, riippuen perheen koosta. 600gr..
  Veroton: 8,06€ 10,00€
 • Bio Bokashi Rouhe 2 kg Bokashi EM-mikrobit
  Kompostoimisessa käytettävä bokashirouhe joka fermentoi biojätteet nopeasti ja täysin ekologisesti.   Käyttö   Tuore biojäte kaadetaan ämpäriin pilkottuna pieniin paloihin. Vältä ämpärin aukaisemista enemm&..
  Veroton: 20,89€ 25,90€
 • Bio Bokashi Rouhe 5 kg Bokashi EM-mikrobit
  Bio Bokashirouhe 5kg Kompostoimisessa käytettävä bokashirouhe joka fermentoi biojätteet nopeasti ja täysin ekologisesti. Käyttö Tuore biojäte kaadetaan ämpäriin pilkottuna pieniin paloihin. Vältä ämpärin aukaisemista en..
  Veroton: 40,24€ 49,90€
 • Bio Bokashi KK (Kompostikäymälän rouhe) Bokashi EM-mikrobit
  Bio Bokashi KK Kompostikäymälän rouhe, 2kg. Kompostikäymälässä on usein suurempia määriä selluloosaa (paperia), rasvaa ja öljyä (ulosteissa), niinpä siellä on tarve bakteereihin jotka ovat erikoistuneet juuri tällaisiin j..
  Veroton: 20,89€ 25,90€
 • EM-Active Mikrobiliuos 1 L Bokashi EM-mikrobit
  EM-Active 1 litra Nestemäinen mikrobiliuos EM-Active, tehokas valmisliuos kompostointiiin. EM-A pohjautuu tehokkaisiin mikro-organismiin, jotka muodostavat käymisen aikana bioaktiivisia aineita. Sisältää fotosynteesibakteereja, maitohappobakteereja ja hiivasieniä..
  Veroton: 8,87€ 11,00€
 • EM-Active Mikrobiliuos 100ml Bokashi EM-mikrobit
  EM-Active 1 dl Nestemäinen Mikrobiliuos EM-Active, tehokas valmisliuos kompostointiiin. EM-A pohjautuu tehokkaisiin mikro-organismiin, jotka muodostavat käymisen aikana bioaktiivisia aineita. Sisältää fotosynteesibakteereja, maitohappobakteereja ja hiivasieniä. ..
  Veroton: 3,95€ 4,90€
 • EM-Active Mikrobiliuos 5 L Bokashi EM-mikrobit
  EM-Active 5 litra Nestemäinen Mikrobiliuos EM-Active, tehokas valmisliuos kompostointiiin. EM-A pohjautuu tehokkaisiin mikro-organismiin, jotka muodostavat käymisen aikana bioaktiivisia aineita. Sisältää fotosynteesibakteereja, maitohappobakteereja ja hiivasieniä..
  Veroton: 28,23€ 35,00€
 • MK 5 Kasvia vahvistava aine  Bokashi EM-mikrobit
  MK 5 on kasvia vahvistava aine ja koostuu mm valkosipulista, chilistä ja fermentoituneesta etikasta. Näiden kombinaatio toimii yhdessä EM-mikro-organismien kanssa ja vahvistavat kasvia samalla kun torjuu tuholaisia. Näin tuholaishyökkäykset vähenevät samall..
  Veroton: 7,66€ 9,50€
 • Terrafert Maa 0.5L Bokashi EM-mikrobit
  Terrafert Soil, eli Terrafert Maa Terrafert Maa Terrafert Maa edistää kasvin kehitystä ja vahvistaa juuristoa. Terrafert Maa sisältää mikro-organismeja, jotka kiinnittävät typen ja hiilen ilmasta. Sitä kastellaan maaperään veteen l..
  Veroton: 16,13€ 20,00€
 • Terrafert Maa 100ml Bokashi EM-mikrobit
  Terrafert Maa  (Terrafert Soil) Terrafert Maa Terrafert Maa edistää kasvin kehitystä ja vahvistaa juuristoa. Terrafert Maa sisältää mikro-organismeja, jotka kiinnittävät typen ja hiilen ilmasta. Sitä kastellaan maaperään vetee..
  Veroton: 7,26€ 9,00€
 • Terrafert Lehti 0.5L Bokashi EM-mikrobit
  Terrafert Foliar, 0.5L - Terrafert Lehti Terrafert Lehti edistää kasvuston kehitystä ja vahvistaa lehdistöä. Terrafert Lehti sisältää mikro-organismeja, jotka kiinnittävät typen ja hiilen ilmasta. Sitä suihkutellaan lehtien päälle, ..
  Veroton: 16,13€ 20,00€
 • Terrafert Lehti 100ml Bokashi EM-mikrobit
  Terrafert Lehti 100ml Terrafert Lehti edistää kasvuston kehitystä ja vahvistaa lehdistöä. Terrafert Lehti sisältää mikro-organismeja, jotka kiinnittävät typen ja hiilen ilmasta. Sitä suihkutellaan lehtien päälle, laimennettuna vedel..
  Veroton: 7,26€ 9,00€
 • Bodengold kanankakka lannoite biohiilillä
  Bodengold on kanankakkaa pellettimuodossa, sisältää Biohiiltä ja on miellyttävän miedon tuoksuista. Bodengold sisältää biohiilen lisäksi basalttikivijauhoa, maissintähkän jäämiä ja öljytuotannosta jääviä s..
  Veroton: 14,52€ 18,00€
 • Aquamix 360' Bokashi EM-mikrobit
  Aquamix laimentaa EM-mikrobit suoraan kastelun yhteydessä ja tekee esim. EM-Activen ja Terrafert Maan kastelua maaperään helpompaa. Täytä vain säiliö EM-nesteellä, liitä säiliö letkuun ja määritä annostus-suhde ja aloita kastelem..
  Veroton: 36,29€ 45,00€
 • Suihkepullo, 500ml, tyhjä Bokashi EM-mikrobit
  Suihkepullo, 500ml Tyhjä suihkepullo. Kuvasta poiketen suihkepullon suutinosa on valkoinen, ei punainen.   ..
  Veroton: 3,63€ 4,50€
 • EM-Concentrate (kantaliuos) 0,5 L Bokashi EM-mikrobit
  EM-Concentrate 0,5 L (kantaliuos) Tätä kantaliousta käytetään kun haluaa tehdä itse aktivoitunutta EM-Aa. Kantaliuos on sekoitus hyödyllisiä ja luonnossa yleisesti esiintyviä mikro-organismeja. EM-Concentrate on tummanruskea, hapan neste, jonka pH..
  Veroton: 18,47€ 22,90€
 • EM-Concentrate (kantaliuos) 10 L Bokashi EM-mikrobit
  EM-Concentrate 10 L (kantaliuos) Bag in a Box Tätä kantaliousta käytetään kun haluaa tehdä itse aktivoitunutta EM-Aa. Kantaliuos on sekoitus hyödyllisiä ja luonnossa yleisesti esiintyviä mikro-organismeja. EM-Concentrate on tummanruskea, hapan nes..
  Veroton: 201,61€ 250,00€
 • Melassi, ekologinen ruokosokerimelassi 0,5 L Bokashi EM-mikrobit
  Bio Melasse, ekologinen Ekologinen ruokosokerimelassi on koostumukseltaan hunajamaisen paksuaa nestettä. Se valmistetaan hellävaraisesti ja saadaan sivutuotteena ekologisesta raakasokerintuotannosta. Se koostuu vähintään 46% sokerista ja sisältää myös..
  Veroton: 9,56€ 10,90€
 • Melassi, ruokosokerimelassi 1 L Bokashi EM-mikrobit
  Ruokosokerimelassi Ruokosokerimelassi on koostumukseltaan paksua ruskeaa nestettä, niin kuin hunajaa. Se koostuu vähintään 46% sokerista (sakkaroosia, glukoosia, fruktoosia) ja sisältää mineraalia, vitamiineja, hivenaineita, orgaanisia happoja ja raakatuhkaa. T&..
  Veroton: 8,77€ 10,00€
 • Biohiili (EM-aktivoitu) Bokashi EM-mikrobit
  EM-mikrobeilla aktivoitu Biohiili Huom 20 kg säkki tilapäisesti loppu varastosta. Uusi erä odotetaan 16.maaliskuuta. Biohiiltä käytetään orgaanisen jätteen kompostoinnissa tai suoraan maahan maanparannusaineena. Biohiili on poltettu 400-600'C lä..
  Veroton: 6,37€ 7,90€
 • EM-Keraaminen jauhe Bokashi EM-mikrobit
  EM-Keraaminen jauhe 100gr EM-Keraaminen jauhe on savi joka on ensin käsitelty Tehokkailla Mikro-organismilla ja sitten poltettu 1200-1300'C asteissa ja lopuksi jauhettu jauheeksi. Sitä voidaan käyttää maanparannusaineena, hajunpoistoaineena, kompostin aktivoimiseen ja..
  Veroton: 7,98€ 9,90€
 • ZeoBas Kivijauhe 2kg Bokashi EM-mikrobit
  ZeoBas sekoitus joka sisältää zeoliittia (vähintään 50%) ja basalttikivijauhetta. ZeoBas stabilisoi maaperän pH-arvoa, varastoi vettä sekä ravinteita, parantaa maaperän laatua ja vahvistaa kasvia. Zeoliittia ja kivijauhetta käytetä&a..
  Veroton: 7,66€ 9,50€
 • ZeoBas Ultrafine Kivijauhe 1kg Bokashi EM-mikrobit
  ZeoBas Ultrafine Kivijauhe 1 kg sekoitus joka sisältää zeoliittia (vähintään 50%) ja basalttikivijauhoa. ZeoBas stabilisoi maaperän pH-arvoa, varastoi vettä sekä ravinteita, parantaa maaperän laatua ja vahvistaa kasvia. Zeoliittia ja kivijauhe..
  Veroton: 8,06€ 10,00€
 • ZeoBas Kivijauhe 10kg säkki Bokashi EM-mikrobit
  ZeoBas sekoitus joka sisältää zeoliittia (vähintään 50%) ja basalttikivijauhoa. ZeoBas stabilisoi maaperän pH-arvoa, varastoi vettä sekä ravinteita, parantaa maaperän laatua ja vahvistaa kasvia. Zeoliittia ja kivijauhetta käytetä&aum..
  Veroton: 26,53€ 32,90€
 • ZeoBas Ultrafine Kivijauhe 10kg säkki Bokashi EM-mikrobit
  ZeoBas Ultrafine Kivijauhe 10kg säkki on sekoitus joka sisältää zeoliittia (vähintään 50%) ja basalttikivijauhoa. ZeoBas stabilisoi maaperän pH-arvoa, varastoi vettä sekä ravinteita, parantaa maaperän laatua ja vahvistaa kasvia. Zeoliitti..
  Veroton: 52,42€ 65,00€
 • Hana Bokashi EM-mikrobit
  Hana Vipumallinen hana joka soveltuu esimerkiksi omatekoisiin bokashiämpäriin, kun haluaa valuttaa biojätteen muodostumaa bokashimehua talteen. Mittaa tarkasti että saat juuri oikeankokoinen reikä hanalle. Sisältää hanan, kaksi tiivistettä ja kie..
  Veroton: 5,56€ 6,90€
 • pH mittausliuska Bokashi EM-mikrobit
  pH mittaustikku / mittausliuska Nesteiden pH-arvon mittaamiseen tarkoitettuja liuskoja. Sopii nesteiden mittaamiseen, jossa pH-arvo on väliltään 1 - 14. Huom ! Kehon pH-arvon mittaamiseen meillä on saatavilla eri mittaustikku jossa hieman tarkempana. Siinä o..
  Veroton: 6,41€ 7,95€
 • eM-C Citrus Cleaner Puhdistusaine 0,5L Bokashi EM-mikrobit
  eM-CITRUS CLEANER PUHDISTUSAINE 0,5L eMC Citrus Cleaner (eMC) on koko kodin puhdistusainetiiviste, jossa on sitrushedelmien raikas tuoksu. Sitä voi käyttää yhtä hyvin keittiössä, kylpyhuoneessa ja kaikissa kodin tiloissa. eM C Citrus on laimennettava vedell&aum..
  Veroton: 10,40€ 12,90€
 • eM-C Citrus Cleaner Puhdistusaine 1dl Bokashi EM-mikrobit
  eM-C Citrus Cleaner Puhdistusaine 1dl Puhdistusainetiiviste eM-C Citrus Cleaner on koko kodin yleispuhdistusaine jossa on sitrushedelmien raikas tuoksu. Sitä voi käyttää yhtä hyvin keittiössä kun kylpyhuoneessakin. Citrus Cleaner on siis tiiviste ja se on laime..
  Veroton: 4,76€ 5,90€
 • eM-C Power Cleaner Puhdistusaine 0,5L Bokashi EM-mikrobit
  eM-C Power Cleaner Puhdistusaine 0,5L Puhdistusainetiiviste eM-C Power Cleaner on tehokas puhdistusaine pinttyneeseenkin likaan. Myös ammattikkäyttöön; suurkeittiöt, päiväkodit, koulut ym käyttävät tätä tehokasta puhdistusainetiivistett&..
  Veroton: 15,24€ 18,90€
 • eM-C Power Cleaner Puhdistusaine 1dl Bokashi EM-mikrobit
  eM-C Power Cleaner Puhdistusaine 1dl Puhdistusainetiiviste eM-C Power Cleaner on tehokas puhdistusaine pinttyneeseenkin likaan. Myös ammattikkäyttöön; suurkeittiöt, päiväkodit, koulut ym käyttävät tätä tehokasta puhdistusainetiivistett&a..
  Veroton: 6,37€ 7,90€
 • eM-C Cleaner Tekstiili 0,5L Bokashi EM-mikrobit
  eM-C Cleaner Tekstiili 0,5L eM-C Cleaner Tekstiili - poistaa hajuja, puhdistaa ja hoitaa, pesuaineen käyttö vähentyy tai ei käytetä ollenkaan. Pinttyneet tahrat voidaan poistaa liottamalla sen eM-C Clenaer Tekstiilissä. Voidaan käyttää erinomaisesti py..
  Veroton: 19,27€ 23,90€
 • BioWashBall Bokashi EM-mikrobit
  BioWashBall Pyykkipallo alkaa toimia jo 30°C lämpötilassa. Vain vähän likaista pyykkiä voidaan pestä jopa ilman pesuainetta. Vihreä pallo on täytetty EM-Keraamisilla nappuloilla ja on täydellinen lisä eM-C Tekstiili-puhdistusaineelle. - Pes..
  Veroton: 39,52€ 49,00€
 • Bambupyyhe
  Pehmeä bambupyyhe siivoukseen. Bambuyyhe on valmistettu 80% bambusta sekä mikrokuidusta. Tämä siivouspyyhe on erityisen sopiva herkille ja kiiltäville pinnoille. Bambukuitu on antistaattinen ja sillä on antibakteerinen vaikutus. Ekoloogisuuden kannalta bambupyyhe on ym..
  Veroton: 8,06€ 10,00€
 • EM-Keramiikkaputket Bokashi EM-mikrobit
  EM-Keramiikkaputkia EM-keramiikkaputket ovat tarkoitettu veden puhdistamiseen ja laadun parantamiseen. Voidaan käyttää esim vesikannussa, vesisäiliöissä, uima-altaissa, akvaarioissa jne. Nämä valkoiset keramiikkaputket valmistetaan savesta joka fermentoidaa..
  Veroton: 3,95€ 4,90€
 • Vermikuliitti 3 l Bokashi EM-mikrobit
  Vermikuliitti 3 l   Ympäristöystävällinen luonnollinen maanparannusaine. Vermikuliitti on vulkaanista ainetta, joka voimakkaan kuumentumisen myötä pidättää kosteutta. Aine sekoitetaan multaan tai katetaan kylvös. Katteena aine est..
  Veroton: 5,24€ 6,50€
 • Leca Sora 4-10 mm 5 litraa Bokashi EM-mikrobit
  Leca sora 5 litra 4-10 mm   Poltetusta savesta valmistettu hygieeninen kukkienhoitotuote. Soveltuu hyvin kukkaruukun pohjalle salaojaksi sekä pinnan katteeksi tasaamaan mullan kosteutta ja pitämään mullan pinnan siistinä.   Pakkaaja :vi..
  Veroton: 5,24€ 6,50€
 • Tohtorin Muurahaiskarkote Bokashi EM-mikrobit
  Muurahaiskarkoite, täysin myrkytön Tämä tehokas ja ympäristöystävällinen muurahaiskarkote häätää muurahaiset pois talostasi ja pihapiiristä, sokkelin juuresta ja kivetyksistä myös sisätiloista täysin luonnonmukai..
  Veroton: 16,13€ 20,00€
 • Viljelykaulus peltinen. Huolto vapaa. Heti valmis. Viljelykaulus
  Viljelykaulus / Viljelylaatikko Peltinen  Kestävä ja ergonominen viljelykaulus puutarhaasi. Erikoisvalmisteinen viljelykaulus pitää etanat loitolla. Mitat: Pituus100 x Leveys 60 x Korkeus 33 cm tilauksesta saatavana myös koko P100 x L 800 x K 33 cm Maalattu,..
  Veroton: 39,52€ 49,00€
 • Organica - Superruokaa maasta lautaselle
  Organica - Superruokaa maasta lautaselle   Vuoden 2017 hyvinvointiruokakirja, joka tekee Sinusta kolmen tähden kotikokin! Villimpää ja puhtaampaa luomua kotimaisista raaka-aineista. Janoatko uusia makuja? Helppoja, herkullisia ja toimivia reseptejä? Kiinnostaako ter..
  Veroton: 22,94€ 25,00€
 • Kansi bokashiämpäriin Bokashi EM-mikrobit
  Kansi joka sopii bokashi aloituspakkauksien hanallisiin ämpäreihin.   ..
  Veroton: 5,65€ 7,00€
Bokashi, EM, EM-mikrobit, EM-tuotteet, Bokashikompostointi, Keittiökompostointi, keittiökomposti, kotikomposti, sisätilan komposti