Bokashi EM-mikrobit

Parasta multaa syntyy Bio Bokashirouheella.

Bokashi on täysin luonnollinen ja ekologinen valinta puutarhaasi. Ruoantähteet eivät mätäne vaan ne hajoavat ja pilkkoontuvat turvallisesti EM-mikrobien avulla, luonnollisesti säilyttäen proteiineja, vitamiineja, mineraaleja ja ravinteita jotka sitten rikastuttavat maaperää kun sitä käytetään kompostina viljelyksissä. Bokashi on sekä taloudellisesta että luonnollisesta näkökulmasta katsottuna erittäin tehokas ja varsinkin nopea tapa kompostoida. Bokashi mahdollistaa myös kompostoimisen esim kerrostalossa tai ota mukaan vaikka mökille tai purjeveneelle.

Viidakkotohtori on erittäin suuren suosion saaneen Bokashi-kompostointijärjestelmän sekä EM-tuotteiden myyjä ja maahantuoja Suomessa. Multikraft valmistaa sekä bokashikompostointiin tarvittavia tuotteita että myös muita puutarhaan liittyviä EM-mikrobituotteita jotka vahvistavat kasvejasi puutarhassasi ja mahdollistavat siten suurempaa satoa. Kokeile itse!

Tuotteidemme käyttöohjeet löytyvät myös täältä: Bokashi Garden Finland

 

JÄLLEENMYYJÄMME
 

Tmi Tiina Purhonen TURKU

Logomo Konttori, Köydenpunojankatu 14, 20100 Turku [email protected].

Bokashituotteiden osto ja nouto Logomosta torstaisin, ilman toimituskustannuksia. Tulo-ohje: Konttorin isoista ovista sisään, käännös oikealle, suoraan kunnes pakko kääntyä. Viimeinen ovi vasemmalla.

VINKKI: Logomossa tullaan järjestämään bokashi-iltoja (tai -aamuja), jolloin voimme vaihtaa kokemuksia bokashiin liittyen.

Aukioloajat: Syksyllä ovet ovat auki torstaisin, klo 9-16.

 

Piha-Center   PORVOO
Raivaajantie 1, 06450 Porvoo  Puh. 0400 455 299  Sähköposti: [email protected]    http://www.piha-center.fi/index.html

Mustilan Taimitarha  ELIMÄKI
Mustilan Puistotie 23, Elimäki  Puh. 05 3776220      www.mustilantaimitarha.fi/  
 
Kukkaverstas Oy    JÄMSÄ
Kauhkialantie 111, 42100 Jämsä  puh. 040 5156 124  /  044 2140 266   www.facebook.com/Kukkaverstas-oy

 

Bien Sauna Tmi  Valkeakoski, TAMPERE   Yhteydenotot: Saija Peltonen 0400-900141
 
Kainuun Kauppa Oikarinen Oy K-rauta KAJAANI
Kehräämöntie 24, 87400 KAJAANI    www.facebook.com/K-rauta-Kajaani
 
Kestävän Kehityksen Keskus. OULU 
Bokashi tuotteiden nouto: Sorvarintie18, 90530 Oulu.
Katso myymälän aukiolo www.kestavankehityksenkeskus.net
Satu Mörsäri p. 0440341320 [email protected] (vastaa myös bokashiin liittyviin kysymyksiin)
____________________

 

Ryhdy jälleenmyyjäksi!

Etsimme kauppiaita jälleenmyyjiksi koko Suomen alueelta. Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää! ([email protected] tai puh. 044-566 2745)

 

            

 
 

 

Järjestys:
Näytä:
Näytä: Lista Ruudukko
 • Bokashi Aloituspakkaus Bokashi EM-mikrobit
  Bokashikompostoinnin Aloituspakkaus   sisältää myös bokashirouheen (600gr) jotta voit heti alkaa kompostoida.   Ämpärit, bokashirouhe ja muut pientarvikkeet, kätevästi yhdellä tilauksella. ..
  Veroton: 79,84€ 99,00€
 • Bokashi Iso Aloituspakkaus
  Bokashin Iso Aloituspakkaus - Viidakktotohtorin kampanjatuote Nyt edullisesti vain 119.00€ (ovh.124.90€) Sisältää ison pussin bokashirouhetta (2kg) jotta voit heti alkaa kompostoida. Ämpärit, bokashirouhe ja muut pientarvikkeet, kä..
  Veroton: 95,97€ 119,00€
 • Bokashi Kompostointiämpäri (1 kpl) Bokashi EM-mikrobit
  Bokashi Kompostointiämpäri HUOM. Rouheet ovat tilattavissa erikseen. Tämä tuote on yksittäinen ämpäri ilman tarvikkeita. Näin käytät Bokashiämpäriä Alimmaiseksi laitat talouspaper..
  Veroton: 39,52€ 49,00€
 • Bokadoo
  Bokadoo, se vähän isompi hapatusastia. Bokadoo koostuu kahdesta osasta, jotka saadaan kiristysrenkaan avulla tiiviiksi. (ilman työkaluja). Alempi osa säiliöstä on kiinteä, joka on siipimutterilla kiinnitetty runkoon. Näin Bokadoo on ergonominen eli on hel..
  Veroton: 524,19€ 650,00€
 • Bio Bokashirouhe 600 g Bokashi EM-mikrobit
  Parasta multaa syntyy Bio Bokashirouheella. Kompostoimisessa käytettävä bokashirouhe joka fermentoi biojätteet nopeasti ja täysin ekologisesti.   Bokashirouheen kulutus Kuivan bokashirouheen on erittäin riittoisaa ja arvioitu kulutus on noin 2kg / vuosi,..
  Veroton: 8,06€ 10,00€
 • Bio Bokashi Rouhe 1 kg Bokashi EM-mikrobit
  Parasta multaa syntyy Bio Bokashirouheella. Kompostoimisessa käytettävä bokashirouhe joka fermentoi biojätteet nopeasti ja täysin ekologisesti. Käyttö   Tuore biojäte kaadetaan ämpäriin pilkottuna pieniin paloihin. Vältä..
  Veroton: 12,10€ 15,00€
 • Bio Bokashi Rouhe 2 kg Bokashi EM-mikrobit
  Parasta multaa syntyy Bio Bokashirouheella. Kompostoimisessa käytettävä bokashirouhe joka fermentoi biojätteet nopeasti ja täysin ekologisesti. Käyttö   Tuore biojäte kaadetaan ämpäriin pilkottuna pieniin paloihin. Vältä..
  Veroton: 20,89€ 25,90€
 • Bio Bokashi Rouhe 5 kg Bokashi EM-mikrobit
  Parasta multaa syntyy Bio Bokashirouheella. Kompostoimisessa käytettävä bokashirouhe joka fermentoi biojätteet nopeasti ja täysin ekologisesti. Käyttö Tuore biojäte kaadetaan ämpäriin pilkottuna pieniin paloihin. Vältä ämp&..
  Veroton: 40,24€ 49,90€
 • Bio Bokashi KK (Kompostikäymälän rouhe) Bokashi EM-mikrobit
  Bio Bokashi KK Kompostikäymälän rouhe, 2kg. Kompostikäymälässä on usein suurempia määriä selluloosaa (paperia), rasvaa ja öljyä (ulosteissa), niinpä siellä on tarve bakteereihin jotka ovat erikoistuneet juuri tällaisiin j..
  Veroton: 20,89€ 25,90€
 • EM-Active Mikrobiliuos 1 L Bokashi EM-mikrobit
  EM-Active 1 litra Nestemäinen mikrobiliuos   EM-Active, tehokas valmisliuos kompostointiiin. EM-A pohjautuu tehokkaisiin mikro-organismiin, jotka muodostavat käymisen aikana bioaktiivisia aineita. Sisältää fotosynteesibakteereja, maitohappobakteereja ja hiivas..
  Veroton: 8,87€ 11,00€
 • EM-Active Mikrobiliuos 100ml Bokashi EM-mikrobit
  EM-Active 1 dl Nestemäinen Mikrobiliuos EM-Active, tehokas valmisliuos kompostointiiin. EM-A pohjautuu tehokkaisiin mikro-organismiin, jotka muodostavat käymisen aikana bioaktiivisia aineita. Sisältää fotosynteesibakteereja, maitohappobakteereja ja hiivasieniä. ..
  Veroton: 3,95€ 4,90€
 • EM-Active Mikrobiliuos 5 L Bokashi EM-mikrobit
  EM-Active 5 litra Nestemäinen Mikrobiliuos EM-Active, tehokas valmisliuos kompostointiiin. EM-A pohjautuu tehokkaisiin mikro-organismiin, jotka muodostavat käymisen aikana bioaktiivisia aineita. Sisältää fotosynteesibakteereja, maitohappobakteereja ja hiivasieniä..
  Veroton: 28,23€ 35,00€
 • MK 5 Kasvia vahvistava aine  Bokashi EM-mikrobit
  MK 5 on kasvia vahvistava aine ja koostuu mm valkosipulista, chilistä ja fermentoituneesta etikasta. Näiden kombinaatio toimii yhdessä EM-mikro-organismien kanssa ja vahvistavat kasvia samalla kun torjuu tuholaisia. Näin tuholaishyökkäykset vähenevät samall..
  Veroton: 7,66€ 9,50€
 • FPE Fermented Plant Extract
  FPE Fermented Plant Extract - vahvistaa kasvien ja tukee immuunijärjestelmää lehtien kautta. FPE on lyhenne "Käynyt kasviuute". Tehokkaat mikro-organismit fermentoi vihreää ruohoa ja valittuja vihreitä yrttejä jotka sisältävät runsa..
  Veroton: 7,66€ 9,50€
 • Terrafert Maa 0.5L Bokashi EM-mikrobit
  Terrafert Soil, eli Terrafert Maa Terrafert Maa Terrafert Maa edistää kasvin kehitystä ja vahvistaa juuristoa. Terrafert Maa sisältää mikro-organismeja, jotka kiinnittävät typen ja hiilen ilmasta. Sitä kastellaan maaperään veteen l..
  Veroton: 16,13€ 20,00€
 • Terrafert Maa 1 L Bokashi EM-mikrobit
  Terrafert Maa Terrafert Maan käyttö stimuloi juurien kehitystä, aktivoi maaperän mikrobien elämää ja myös vahvistaa lisätyn lannoitteen vaikutusta. Terrafert Maa sisältää mikro-organismeja, jotka kiinnittävät typen ja hiilen il..
  Veroton: 22,58€ 28,00€
 • Terrafert Maa 100ml Bokashi EM-mikrobit
  Terrafert Maa  (Terrafert Soil) Terrafert Maa Terrafert Maa edistää kasvin kehitystä ja vahvistaa juuristoa. Terrafert Maa sisältää mikro-organismeja, jotka kiinnittävät typen ja hiilen ilmasta. Sitä kastellaan maaperään vetee..
  Veroton: 7,26€ 9,00€
 • Terrafert Lehti 0.5L Bokashi EM-mikrobit
  Terrafert Foliar, 0.5L - Terrafert Lehti Terrafert Lehti edistää kasvuston kehitystä ja vahvistaa lehdistöä. Terrafert Lehti sisältää mikro-organismeja, jotka kiinnittävät typen ja hiilen ilmasta. Sitä suihkutellaan lehtien päälle, ..
  Veroton: 16,13€ 20,00€
 • Terrafert Lehti 100ml Bokashi EM-mikrobit
  Terrafert Lehti 100ml Terrafert Lehti edistää kasvuston kehitystä ja vahvistaa lehdistöä. Terrafert Lehti sisältää mikro-organismeja, jotka kiinnittävät typen ja hiilen ilmasta. Sitä suihkutellaan lehtien päälle, laimennettuna vedel..
  Veroton: 7,26€ 9,00€
 • Bodengold kanankakka lannoite biohiilillä
  Bodengold on kanankakkaa pellettimuodossa, sisältää Biohiiltä ja on miellyttävän miedon tuoksuista. Bodengold sisältää biohiilen lisäksi basalttikivijauhoa, maissintähkän jäämiä ja öljytuotannosta jääviä s..
  Veroton: 14,52€ 18,00€
 • Aquamix 360' Bokashi EM-mikrobit
  Aquamix laimentaa EM-mikrobit suoraan kastelun yhteydessä ja tekee esim. EM-Activen ja Terrafert Maan kastelua maaperään helpompaa. Täytä vain säiliö EM-nesteellä, liitä säiliö letkuun ja määritä annostus-suhde ja aloita kastelem..
  Veroton: 36,29€ 45,00€
 • Suihkepullo, 500ml, tyhjä Bokashi EM-mikrobit
  Suihkepullo, 500ml Tyhjä suihkepullo. Kuvasta poiketen suihkepullon suutinosa on valkoinen, ei punainen.   ..
  Veroton: 3,63€ 4,50€
 • EM-Concentrate (kantaliuos) 0,5 L Bokashi EM-mikrobit
  EM-Concentrate 0,5 L (kantaliuos) Tätä kantaliousta käytetään kun haluaa tehdä itse aktivoitunutta EM-Aa. Kantaliuos on sekoitus hyödyllisiä ja luonnossa yleisesti esiintyviä mikro-organismeja. EM-Concentrate on tummanruskea, hapan neste, jonka pH..
  Veroton: 18,47€ 22,90€
 • EM-Concentrate (kantaliuos) 10 L Bokashi EM-mikrobit
  EM-Concentrate 10 L (kantaliuos) Bag in a Box Tätä kantaliousta käytetään kun haluaa tehdä itse aktivoitunutta EM-Aa. Kantaliuos on sekoitus hyödyllisiä ja luonnossa yleisesti esiintyviä mikro-organismeja. EM-Concentrate on tummanruskea, hapan nes..
  Veroton: 201,61€ 250,00€
 • Melassi, ekologinen ruokosokerimelassi 0,5 L Bokashi EM-mikrobit
  Bio Melasse, ekologinen Ekologinen ruokosokerimelassi on koostumukseltaan hunajamaisen paksuaa nestettä. Se valmistetaan hellävaraisesti ja saadaan sivutuotteena ekologisesta raakasokerintuotannosta. Se koostuu vähintään 46% sokerista ja sisältää myös..
  Veroton: 9,56€ 10,90€
 • Melassi, ruokosokerimelassi 1 L Bokashi EM-mikrobit
  Ruokosokerimelassi Ruokosokerimelassi on koostumukseltaan paksua ruskeaa nestettä, niin kuin hunajaa. Se koostuu vähintään 46% sokerista (sakkaroosia, glukoosia, fruktoosia) ja sisältää mineraalia, vitamiineja, hivenaineita, orgaanisia happoja ja raakatuhkaa. T&..
  Veroton: 8,77€ 10,00€
 • Biohiili (EM-aktivoitu) Bokashi EM-mikrobit
  EM-mikrobeilla aktivoitu Biohiili Huom 20 kg säkki tilapäisesti loppu varastosta. Uusi erä odotetaan 16.maaliskuuta. Biohiiltä käytetään orgaanisen jätteen kompostoinnissa tai suoraan maahan maanparannusaineena. Biohiili on poltettu 400-600'C lä..
  Veroton: 6,37€ 7,90€
 • EM-Keraaminen jauhe Bokashi EM-mikrobit
  EM-Keraaminen jauhe 100gr EM-Keraaminen jauhe on savi joka on ensin käsitelty Tehokkailla Mikro-organismilla ja sitten poltettu 1200-1300'C asteissa ja lopuksi jauhettu jauheeksi. Sitä voidaan käyttää maanparannusaineena, hajunpoistoaineena, kompostin aktivoimiseen ja..
  Veroton: 7,98€ 9,90€
 • EM-Keraaminen jauhe Bokashi EM-mikrobit
  EM-Keraaminen jauhe 1 kg EM-Keraaminen jauhe on savi joka on ensin käsitelty Tehokkailla Mikro-organismilla ja sitten poltettu 1200-1300'C asteissa ja lopuksi jauhettu jauheeksi. Sitä voidaan käyttää maanparannusaineena, hajunpoistoaineena, kompostin aktivoimiseen ja ..
  Veroton: 44,35€ 55,00€
 • ZeoBas Kivijauhe 2kg Bokashi EM-mikrobit
  ZeoBas sekoitus joka sisältää zeoliittia (vähintään 50%) ja basalttikivijauhetta. ZeoBas stabilisoi maaperän pH-arvoa, varastoi vettä sekä ravinteita, parantaa maaperän laatua ja vahvistaa kasvia. Zeoliittia ja kivijauhetta käytetä&a..
  Veroton: 7,66€ 9,50€
 • ZeoBas Ultrafine Kivijauhe 1kg Bokashi EM-mikrobit
  ZeoBas Ultrafine Kivijauhe 1 kg sekoitus joka sisältää zeoliittia (vähintään 50%) ja basalttikivijauhoa. ZeoBas stabilisoi maaperän pH-arvoa, varastoi vettä sekä ravinteita, parantaa maaperän laatua ja vahvistaa kasvia. Zeoliittia ja kivijauhe..
  Veroton: 8,06€ 10,00€
 • ZeoBas Kivijauhe 10kg säkki Bokashi EM-mikrobit
  ZeoBas sekoitus joka sisältää zeoliittia (vähintään 50%) ja basalttikivijauhoa. ZeoBas stabilisoi maaperän pH-arvoa, varastoi vettä sekä ravinteita, parantaa maaperän laatua ja vahvistaa kasvia. Zeoliittia ja kivijauhetta käytetä&aum..
  Veroton: 26,53€ 32,90€
 • ZeoBas Ultrafine Kivijauhe 10kg säkki Bokashi EM-mikrobit
  ZeoBas Ultrafine Kivijauhe 10kg säkki on sekoitus joka sisältää zeoliittia (vähintään 50%) ja basalttikivijauhoa. ZeoBas stabilisoi maaperän pH-arvoa, varastoi vettä sekä ravinteita, parantaa maaperän laatua ja vahvistaa kasvia. Zeoliitti..
  Veroton: 52,42€ 65,00€
 • Hana Bokashi EM-mikrobit
  Hana Vipumallinen hana joka soveltuu esimerkiksi omatekoisiin bokashiämpäriin, kun haluaa valuttaa biojätteen muodostumaa bokashimehua talteen. Mittaa tarkasti että saat juuri oikeankokoinen reikä hanalle. Sisältää hanan, kaksi tiivistettä ja kie..
  Veroton: 5,56€ 6,90€
 • pH mittausliuska Bokashi EM-mikrobit
  pH mittaustikku / mittausliuska Nesteiden pH-arvon mittaamiseen tarkoitettuja liuskoja. Sopii nesteiden mittaamiseen, jossa pH-arvo on väliltään 1 - 14. Huom ! Kehon pH-arvon mittaamiseen meillä on saatavilla eri mittaustikku jossa hieman tarkempana. Siinä o..
  Veroton: 6,41€ 7,95€
 • eM-C Citrus Cleaner Puhdistusaine 0,5L Bokashi EM-mikrobit
  eM-CITRUS CLEANER PUHDISTUSAINE 0,5L eMC Citrus Cleaner (eMC) on koko kodin puhdistusainetiiviste, jossa on sitrushedelmien raikas tuoksu. Sitä voi käyttää yhtä hyvin keittiössä, kylpyhuoneessa ja kaikissa kodin tiloissa. eM C Citrus on laimennettava vedell&aum..
  Veroton: 10,40€ 12,90€
 • eM-C Kitchen Cleaner Puhdistusaine 0,5L
  eM-C Kitchen Cleaner eM-C Kitchen Cleaner on keittiön puhdistusainetiiviste. Sitä voi käyttää yhtä hyvin keittiössä, kuin muuallakin kodin pinnoilla. Puhdistaa tehokkaasti mutta hellävaraisesti rasva keittiön pinnoista. Uunit ja jääkaapi..
  Veroton: 15,24€ 18,90€
 • eM-C Citrus Cleaner Puhdistusaine 1dl Bokashi EM-mikrobit
  eM-C Citrus Cleaner Puhdistusaine 1dl Puhdistusainetiiviste eM-C Citrus Cleaner on koko kodin yleispuhdistusaine jossa on sitrushedelmien raikas tuoksu. Sitä voi käyttää yhtä hyvin keittiössä kun kylpyhuoneessakin. Citrus Cleaner on siis tiiviste ja se on laime..
  Veroton: 4,76€ 5,90€
 • eM-C Power Cleaner Puhdistusaine 0,5L Bokashi EM-mikrobit
  eM-C Power Cleaner Puhdistusaine 0,5L Puhdistusainetiiviste eM-C Power Cleaner on tehokas puhdistusaine pinttyneeseenkin likaan. Myös ammattikkäyttöön; suurkeittiöt, päiväkodit, koulut ym käyttävät tätä tehokasta puhdistusainetiivistett&..
  Veroton: 15,24€ 18,90€
 • eM-C Power Cleaner Puhdistusaine 1dl Bokashi EM-mikrobit
  eM-C Power Cleaner Puhdistusaine 1dl Puhdistusainetiiviste eM-C Power Cleaner on tehokas puhdistusaine pinttyneeseenkin likaan. Myös ammattikkäyttöön; suurkeittiöt, päiväkodit, koulut ym käyttävät tätä tehokasta puhdistusainetiivistett&a..
  Veroton: 6,37€ 7,90€
 • eM-C Cleaner Tekstiili 0,5L Bokashi EM-mikrobit
  eM-C Cleaner Tekstiili 0,5L eM-C Cleaner Tekstiili - poistaa hajuja, puhdistaa ja hoitaa, pesuaineen käyttö vähentyy tai ei käytetä ollenkaan. Pinttyneet tahrat voidaan poistaa liottamalla sen eM-C Clenaer Tekstiilissä. Voidaan käyttää erinomaisesti py..
  Veroton: 19,27€ 23,90€
 • BioWashBall Bokashi EM-mikrobit
  BioWashBall Pyykkipallo alkaa toimia jo 30°C lämpötilassa. Vain vähän likaista pyykkiä voidaan pestä jopa ilman pesuainetta. Vihreä pallo on täytetty EM-Keraamisilla nappuloilla ja on täydellinen lisä eM-C Tekstiili-puhdistusaineelle. - Pes..
  Veroton: 39,52€ 49,00€
 • Bambupyyhe
  Pehmeä bambupyyhe siivoukseen. Bambuyyhe on valmistettu 80% bambusta sekä mikrokuidusta. Tämä siivouspyyhe on erityisen sopiva herkille ja kiiltäville pinnoille. Bambukuitu on antistaattinen ja sillä on antibakteerinen vaikutus. Ekoloogisuuden kannalta bambupyyhe on ym..
  Veroton: 8,06€ 10,00€
 • EM-Keramiikkaputket Bokashi EM-mikrobit
  EM-Keramiikkaputkia EM-keramiikkaputket ovat tarkoitettu veden puhdistamiseen ja laadun parantamiseen. Voidaan käyttää esim vesikannussa, vesisäiliöissä, uima-altaissa, akvaarioissa jne. Nämä valkoiset keramiikkaputket valmistetaan savesta joka fermentoidaa..
  Veroton: 3,95€ 4,90€
 • Vermikuliitti 3 l Bokashi EM-mikrobit
  Vermikuliitti 3 l   Ympäristöystävällinen luonnollinen maanparannusaine. Vermikuliitti on vulkaanista ainetta, joka voimakkaan kuumentumisen myötä pidättää kosteutta. Aine sekoitetaan multaan tai katetaan kylvös. Katteena aine est..
  Veroton: 5,24€ 6,50€
 • Leca Sora 4-10 mm 5 litraa Bokashi EM-mikrobit
  Leca sora 5 litra 4-10 mm   Poltetusta savesta valmistettu hygieeninen kukkienhoitotuote. Soveltuu hyvin kukkaruukun pohjalle salaojaksi sekä pinnan katteeksi tasaamaan mullan kosteutta ja pitämään mullan pinnan siistinä.   Pakkaaja :vi..
  Veroton: 5,24€ 6,50€
 • Juurespussi Bokashi EM-mikrobit
  Juuttinen juurespussi perunoiden, porkkanoiden, lanttujen ja muiden juuresten ja vihannesten säilyttämiseen jääkapissa tai kellarissa. Mainio myös kotimaisille omenoille. Juuttipussin tekniikka perustuu juutin loistavaan kosteudensäätelyyn sekä hengittävy..
  Veroton: 5,24€ 6,50€
 • Tohtorin Muurahaiskarkote Bokashi EM-mikrobit
  Muurahaiskarkoite, täysin myrkytön Tämä tehokas ja ympäristöystävällinen muurahaiskarkote häätää muurahaiset pois talostasi ja pihapiiristä, sokkelin juuresta ja kivetyksistä myös sisätiloista täysin luonnonmukai..
  Veroton: 16,13€ 20,00€
 • Viljelykaulus peltinen. Huolto vapaa. Heti valmis. Viljelykaulus
  Viljelykaulus / Viljelylaatikko Peltinen  Kestävä ja ergonominen viljelykaulus puutarhaasi. Erikoisvalmisteinen viljelykaulus pitää etanat loitolla. Mitat: Pituus100 x Leveys 60 x Korkeus 33 cm tilauksesta saatavana myös koko P100 x L 800 x K 33 cm Maalattu,..
  Veroton: 39,52€ 49,00€
 • Organica - Superruokaa maasta lautaselle
  Organica - Superruokaa maasta lautaselle   Vuoden 2017 hyvinvointiruokakirja, joka tekee Sinusta kolmen tähden kotikokin! Villimpää ja puhtaampaa luomua kotimaisista raaka-aineista. Janoatko uusia makuja? Helppoja, herkullisia ja toimivia reseptejä? Kiinnostaako ter..
  Veroton: 22,94€ 25,00€
Bokashi, EM, EM-mikrobit, EM-tuotteet, Bokashikompostointi, Keittiökompostointi, keittiökomposti, kotikomposti, sisätilan komposti