Bokashi EM-mikrobit

Parasta multaa Bio Bokashirouheella.

Bokashi on täysin luonnollinen ja ekologinen valinta puutarhaasi. Ruoantähteet eivät mätäne vaan hajoavat ja pilkkoutuvat turvallisesti EM-mikrobien avulla. Proteiinit, vitamiinit, mineraalit ja ravinteet säilyvät prosessissa ja rikastuttavat maaperää, kun käytät bokashimultaa kukkapenkissä tai kasvimaalla. Bokashi on sekä luonnon että taloudellisuuden näkökulmasta katsottuna erittäin tehokas ja nopea tapa kompostoida biojätteet. Se mahdollistaa kompostoinnin vaikkapa kerrostalossa ja on helppo ottaa mukaan myös mökille tai venereissulle.

Viidakkotohtori on erittäin suuren suosion saaneen bokashin sekä EM-tuotteiden myyjä ja maahantuoja Suomessa. Multikraft valmistaa bokashissa tarvittavia tuotteita ja muita puutarhaan liittyviä EM-mikrobituotteita, jotka vahvistavat kasveja puutarhassasi ja saavat siten aikaan suuremman sadon. Kokeile itse!

Tuotteidemme käyttöohjeet löytyvät tämän sivun lopussa (Tietosivut) sekä myös täältä: Bokashi Garden Finland

 

JÄLLEENMYYJÄMME
 

Piha-Center   PORVOO
Raivaajantie 1, 06450 Porvoo  Puh. 0400 455 299  Sähköposti: [email protected]    www.piha-center.fi

Mustilan Taimitarha  ELIMÄKI
Mustilan Puistotie 23, Elimäki  Puh. 05 3776220      www.mustilantaimitarha.fi/  
 
Eco tehdas   NURMIJÄRVI
Valkojantie 42, 01900 Nurmijärvi  Puh.044 2654154  Tilaukset:  www.ecotehdas.fi  (aukeaa 1.11.2017)    tai www.facebook.com/ecotehdas
 

Tmi Tiina Purhonen TURKU Logomo Konttori, Köydenpunojankatu 14, 20100 Turku [email protected]. Auki: torstaisin, klo 9-16. Facebookissa: Klikkaa tästä -->  BOKASHOP TURKU  Täältä löydät bokashia ja eMC-sarjan siivousaineet!

Bokashituotteiden osto ja nouto Logomosta torstaisin, ilman toimituskustannuksia. Tulo-ohje: Konttorin isoista ovista sisään, käännös oikealle, suoraan kunnes pakko kääntyä. Viimeinen ovi vasemmalla. VINKKI: Logomossa tullaan järjestämään bokashi-iltoja (tai -aamuja), jolloin voimme vaihtaa kokemuksia bokashiin liittyen.

 
Bien Sauna Tmi  Valkeakoski, TAMPERE   Yhteydenotot: Saija Peltonen 0400-900141
 
Kukkaverstas Oy    JÄMSÄ
Kauhkialantie 111, 42100 Jämsä  puh. 040 5156 124  /  044 2140 266   www.facebook.com/Kukkaverstas-oy
 
Verkkokauppa Savenmaa    NIVALA    
Myymälä: Teollisuustie 3, NIVALA   p. 0400 288 500     www.savenmaa.fi
 
Kainuun Kauppa Oikarinen Oy K-rauta KAJAANI
Kehräämöntie 24, 87400 KAJAANI    www.facebook.com/K-rauta-Kajaani
 
Kestävän Kehityksen Keskus. OULU 
Bokashi tuotteiden nouto: Sorvarintie18, 90530 Oulu.
Katso myymälän aukiolo www.kestavankehityksenkeskus.net
Satu Mörsäri p. 0440341320 [email protected] (vastaa myös bokashiin liittyviin kysymyksiin)
 
 
____________________

 

Ryhdy jälleenmyyjäksi!

Etsimme kauppiaita jälleenmyyjiksi koko Suomen alueelta. Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää! ([email protected] tai puh. 044-566 2745)

 

            

 
 

 

Järjestys:
Näytä:
Näytä: Lista Ruudukko
 • Bokashi Aloituspakkaus Bokashi EM-mikrobit
  Parasta multaa Bio Bokashirouheella. Aloituspakkaus-setti isältää myös kuivan bokashirouheen (600gr) jotta voit heti alkaa kompostoida.   Ämpärit, bokashirouhe ja muut pientarvikkeet, kätevästi yhdellä tilauksella. ..
  Veroton: 79,84€ 99,00€
 • Bokashi Iso Aloituspakkaus
  Parasta multaa Bio Bokashirouheella. Iso Aloituspakkaus-setti isältää myös kuivan bokashirouheen (2kg) jotta voit heti alkaa kompostoida.   Ämpärit, bokashirouhe ja muut pientarvikkeet, kätevästi yhdellä tilaukse..
  Veroton: 95,97€ 119,00€
 • Bokashi Kompostointiämpäri (1 kpl) Bokashi EM-mikrobit
  Bokashi Kompostointiämpäri HUOM. Rouheet ovat tilattavissa erikseen. Tämä tuote on yksittäinen ämpäri ilman tarvikkeita. Näin käytät Bokashiämpäriä Alimmaiseksi laitat talouspaper..
  Veroton: 39,52€ 49,00€
 • Bokadoo
  Bokadoo, se vähän isompi hapatusastia. Bokadoo koostuu kahdesta osasta, jotka saadaan kiristysrenkaan avulla tiiviiksi. (ilman työkaluja). Alempi osa säiliöstä on kiinteä, joka on siipimutterilla kiinnitetty runkoon. Näin Bokadoo on ergonominen eli on hel..
  Veroton: 524,19€ 650,00€
 • Bio Bokashirouhe 600 g Bokashi EM-mikrobit
  Parasta multaa Bio Bokashirouheella. Kuiva bokashirouhe joka fermentoi biojätteet nopeasti ja täysin ekologisesti.   Bokashirouheen kulutus Kuivan bokashirouheen on erittäin riittoisaa ja arvioitu kulutus on noin 2kg / vuosi, riippuen perheen koosta. 600gr pussi kest&..
  Veroton: 8,06€ 10,00€
 • Bio Bokashi Rouhe 1 kg Bokashi EM-mikrobit
  Parasta multaa Bio Bokashirouheella. Kuiva bokashirouhe joka fermentoi biojätteet nopeasti ja täysin ekologisesti. Käyttö   Tuore biojäte kaadetaan ämpäriin pilkottuna pieniin paloihin. Vältä ämpärin aukaisemista enemmän..
  Veroton: 12,10€ 15,00€
 • Bio Bokashi Rouhe 2 kg Bokashi EM-mikrobit
  Parasta multaa Bio Bokashirouheella. Kuiva bokashirouhe joka fermentoi biojätteet nopeasti ja täysin ekologisesti. Käyttö Tuore biojäte kaadetaan ämpäriin pilkottuna pieniin paloihin. Vältä ämpärin aukaisemista enemmän kuin 1-2 ..
  Veroton: 20,89€ 25,90€
 • Bio Bokashi Rouhe 5 kg Bokashi EM-mikrobit
  Parasta multaa Bio Bokashirouheella. Kuiva bokashirouhe joka fermentoi biojätteet nopeasti ja täysin ekologisesti. Käyttö Tuore biojäte kaadetaan ämpäriin pilkottuna pieniin paloihin. Vältä ämpärin aukaisemista enemmän kuin 1-2 ..
  Veroton: 40,24€ 49,90€
 • EM-Dangos Mutapallo Bokashi EM-mikrobit
  EM-Dango on käsityönä tehty, ilmakuivattu savipallo joka sisältää zeoliittiä, basalttikivijauhoa ja EM-keraamista jauhetta sekä aktiivisia tehokkaita mikro-organismia. Yhdistettynä nämä ainekset appelsiininkokoisessa mutapallossa puhdistavat lam..
  Veroton: 5,24€ 6,50€
 • eMB Active Bokashi EM-mikrobit
  eMB Active viemäriin ja kompostiin eMB Active edistää vaikeasti kompostoitavien aineiden hajoamisprosessia tehokkaasti. EMB-Active käytetään viemäreissä ja putkistoissa mutta se myös nopeuttaa sellaisen kompostin multaantumisessa, joka sisältä..
  Veroton: 9,68€ 12,00€
 • EM Clear Active 1 L Bokashi EM-mikrobit
  EM Clear Active poistaa tehokkaasti hajuja ja vähentää homeen syntyä. Sitä voidaan myös käyttää tahranpoistoaineena ja pyykinpesuaineena. EM Clear Active sopii erityisesti niille, jotka ovat herkkiä hajusteille ja eteerisille öljyille. Ekolog..
  Veroton: 9,68€ 12,00€
 • EM-Active Mikrobiliuos 1 L Bokashi EM-mikrobit
  EM-Active 1 litra Nestemäinen mikrobiliuos   EM-Active, tehokas valmisliuos kompostointiiin. EM-A pohjautuu tehokkaisiin mikro-organismiin, jotka muodostavat käymisen aikana bioaktiivisia aineita. Sisältää fotosynteesibakteereja, maitohappobakteereja ja hiivas..
  Veroton: 8,87€ 11,00€
 • EM-Active Mikrobiliuos 100ml Bokashi EM-mikrobit
  EM-Active 1 dl Nestemäinen Mikrobiliuos EM-Active, tehokas valmisliuos kompostointiiin. EM-A pohjautuu tehokkaisiin mikro-organismiin, jotka muodostavat käymisen aikana bioaktiivisia aineita. Sisältää fotosynteesibakteereja, maitohappobakteereja ja hiivasieniä. ..
  Veroton: 3,95€ 4,90€
 • EM-Active Mikrobiliuos 5 L Bokashi EM-mikrobit
  EM-Active 5 litra Nestemäinen Mikrobiliuos EM-Active, tehokas valmisliuos kompostointiiin. EM-A pohjautuu tehokkaisiin mikro-organismiin, jotka muodostavat käymisen aikana bioaktiivisia aineita. Sisältää fotosynteesibakteereja, maitohappobakteereja ja hiivasieniä..
  Veroton: 28,23€ 35,00€
 • MK 5 Kasvia vahvistava aine  Bokashi EM-mikrobit
  MK 5 on kasvia vahvistava aine ja koostuu mm valkosipulista, chilistä ja fermentoituneesta etikasta. Näiden kombinaatio toimii yhdessä EM-mikro-organismien kanssa ja vahvistavat kasvia samalla kun torjuu tuholaisia. Näin tuholaishyökkäykset vähenevät samall..
  Veroton: 7,66€ 9,50€
 • FPE Fermented Plant Extract
  FPE Fermented Plant Extract - vahvistaa kasvien ja tukee immuunijärjestelmää lehtien kautta. FPE on lyhenne "Käynyt kasviuute". Tehokkaat mikro-organismit fermentoi vihreää ruohoa ja valittuja vihreitä yrttejä jotka sisältävät runsa..
  Veroton: 7,66€ 9,50€
 • Terrafert Maa 0.5L Bokashi EM-mikrobit
  Terrafert Soil, eli Terrafert Maa Terrafert Maa Terrafert Maa edistää kasvin kehitystä ja vahvistaa juuristoa. Terrafert Maa sisältää mikro-organismeja, jotka kiinnittävät typen ja hiilen ilmasta. Sitä kastellaan maaperään veteen l..
  Veroton: 16,13€ 20,00€
 • Terrafert Maa 1 L Bokashi EM-mikrobit
  Terrafert Maa Terrafert Maan käyttö stimuloi juurien kehitystä, aktivoi maaperän mikrobien elämää ja myös vahvistaa lisätyn lannoitteen vaikutusta. Terrafert Maa sisältää mikro-organismeja, jotka kiinnittävät typen ja hiilen il..
  Veroton: 22,58€ 28,00€
 • Terrafert Maa 100ml Bokashi EM-mikrobit
  Terrafert Maa  (Terrafert Soil) Terrafert Maa Terrafert Maa edistää kasvin kehitystä ja vahvistaa juuristoa. Terrafert Maa sisältää mikro-organismeja, jotka kiinnittävät typen ja hiilen ilmasta. Sitä kastellaan maaperään vetee..
  Veroton: 7,26€ 9,00€
 • Terrafert Lehti 0.5L Bokashi EM-mikrobit
  Terrafert Foliar, 0.5L - Terrafert Lehti Terrafert Lehti edistää kasvuston kehitystä ja vahvistaa lehdistöä. Terrafert Lehti sisältää mikro-organismeja, jotka kiinnittävät typen ja hiilen ilmasta. Sitä suihkutellaan lehtien päälle, ..
  Veroton: 16,13€ 20,00€
 • Terrafert Lehti 100ml Bokashi EM-mikrobit
  Terrafert Lehti 100ml Terrafert Lehti edistää kasvuston kehitystä ja vahvistaa lehdistöä. Terrafert Lehti sisältää mikro-organismeja, jotka kiinnittävät typen ja hiilen ilmasta. Sitä suihkutellaan lehtien päälle, laimennettuna vedel..
  Veroton: 7,26€ 9,00€
 • Bodengold kanankakka lannoite biohiilillä
  Bodengold on kanankakkaa pellettimuodossa, sisältää Biohiiltä ja on miellyttävän miedon tuoksuista. Bodengold sisältää biohiilen lisäksi basalttikivijauhoa, maissintähkän jäämiä ja öljytuotannosta jääviä s..
  Veroton: 14,52€ 18,00€
 • Aquamix 360' Bokashi EM-mikrobit
  Aquamix laimentaa EM-mikrobit suoraan kastelun yhteydessä ja tekee esim. EM-Activen ja Terrafert Maan kastelua maaperään helpompaa. Täytä vain säiliö EM-nesteellä, liitä säiliö letkuun ja määritä annostus-suhde ja aloita kastelem..
  Veroton: 36,29€ 45,00€
 • Suihkepullo, 500ml, tyhjä Bokashi EM-mikrobit
  Suihkepullo, 500ml Tyhjä suihkepullo. Kuvasta poiketen suihkepullon suutinosa on valkoinen, ei punainen.   ..
  Veroton: 3,63€ 4,50€
 • Suihkepullo, Foxy Plus 500ml Bokashi EM-mikrobit
  Suihkepullo, jota voidaan käyttää missä tahansa asennossa. Ylösalaisin taikka sivuttain, ei väliä, koska tämä toimii mitenpäin vain. Kaikkihan me tiedämme miten ärsyttävää on suihkuttaa kasveja pitäen suihkepulloa yl&..
  Veroton: 9,68€ 12,00€
 • EM-Concentrate (kantaliuos) 0,5 L Bokashi EM-mikrobit
  EM-Concentrate 0,5 L (kantaliuos) Tätä kantaliousta käytetään kun haluaa tehdä itse aktivoitunutta EM-Aa. Kantaliuos on sekoitus hyödyllisiä ja luonnossa yleisesti esiintyviä mikro-organismeja. EM-Concentrate on tummanruskea, hapan neste, jonka pH..
  Veroton: 18,47€ 22,90€
 • EM-Concentrate (kantaliuos) 10 L Bokashi EM-mikrobit
  EM-Concentrate 10 L (kantaliuos) Bag in a Box Tätä kantaliousta käytetään kun haluaa tehdä itse aktivoitunutta EM-Aa. Kantaliuos on sekoitus hyödyllisiä ja luonnossa yleisesti esiintyviä mikro-organismeja. EM-Concentrate on tummanruskea, hapan nes..
  Veroton: 201,61€ 250,00€
 • Melassi, ekologinen ruokosokerimelassi 0,5 L Bokashi EM-mikrobit
  Bio Melasse, ekologinen Ekologinen ruokosokerimelassi on koostumukseltaan hunajamaisen paksuaa nestettä. Se valmistetaan hellävaraisesti ja saadaan sivutuotteena ekologisesta raakasokerintuotannosta. Se koostuu vähintään 46% sokerista ja sisältää myös..
  Veroton: 9,56€ 10,90€
 • Melassi, ruokosokerimelassi 1 L Bokashi EM-mikrobit
  Ruokosokerimelassi Ruokosokerimelassi on koostumukseltaan paksua ruskeaa nestettä, niin kuin hunajaa. Se koostuu vähintään 46% sokerista (sakkaroosia, glukoosia, fruktoosia) ja sisältää mineraalia, vitamiineja, hivenaineita, orgaanisia happoja ja raakatuhkaa. T&..
  Veroton: 8,77€ 10,00€
 • Biohiili (EM-aktivoitu) Bokashi EM-mikrobit
  EM-mikrobeilla aktivoitu Biohiili Biohiiltä käytetään orgaanisen jätteen kompostoinnissa tai suoraan maahan maanparannusaineena. Biohiili on poltettu 400-600'C lämpötiloissa ja koostuu EM-Mikro-organismeista ja hienoksi jauhatuista basalttikivistä jotka..
  Veroton: 6,37€ 7,90€
 • Biohiili (EM-aktivoitu) 45L
  EM-mikrobeilla aktivoitu Biohiili Biohiiltä käytetään orgaanisen jätteen kompostoinnissa tai suoraan maahan maanparannusaineena. Biohiili on poltettu 400-600'C lämpötiloissa ja koostuu EM-Mikro-organismeista ja hienoksi jauhatuista basalttikivistä jotka..
  Veroton: 48,39€ 60,00€
 • EM-Keraaminen jauhe Bokashi EM-mikrobit
  EM-Keraaminen jauhe 100gr EM-Keraaminen jauhe on savi joka on ensin käsitelty Tehokkailla Mikro-organismilla ja sitten poltettu 1200-1300'C asteissa ja lopuksi jauhettu jauheeksi. Sitä voidaan käyttää maanparannusaineena, hajunpoistoaineena, kompostin aktivoimiseen ja..
  Veroton: 7,98€ 9,90€
 • EM-Keraaminen jauhe Bokashi EM-mikrobit
  EM-Keraaminen jauhe 1 kg EM-Keraaminen jauhe on savi joka on ensin käsitelty Tehokkailla Mikro-organismilla ja sitten poltettu 1200-1300'C asteissa ja lopuksi jauhettu jauheeksi. Sitä voidaan käyttää maanparannusaineena, hajunpoistoaineena, kompostin aktivoimiseen ja ..
  Veroton: 44,35€ 55,00€
 • ZeoBas Kivijauhe 2kg Bokashi EM-mikrobit
  ZeoBas sekoitus joka sisältää zeoliittia (vähintään 50%) ja basalttikivijauhetta. ZeoBas stabilisoi maaperän pH-arvoa, varastoi vettä sekä ravinteita, parantaa maaperän laatua ja vahvistaa kasvia. Zeoliittia ja kivijauhetta käytetä&a..
  Veroton: 7,66€ 9,50€
 • ZeoBas Ultrafine Kivijauhe 1kg Bokashi EM-mikrobit
  ZeoBas Ultrafine Kivijauhe 1 kg sekoitus joka sisältää zeoliittia (vähintään 50%) ja basalttikivijauhoa. ZeoBas stabilisoi maaperän pH-arvoa, varastoi vettä sekä ravinteita, parantaa maaperän laatua ja vahvistaa kasvia. Zeoliittia ja kivijauhe..
  Veroton: 8,06€ 10,00€
 • ZeoBas Kivijauhe 10kg säkki Bokashi EM-mikrobit
  ZeoBas sekoitus joka sisältää zeoliittia (vähintään 50%) ja basalttikivijauhoa. ZeoBas stabilisoi maaperän pH-arvoa, varastoi vettä sekä ravinteita, parantaa maaperän laatua ja vahvistaa kasvia. Zeoliittia ja kivijauhetta käytetä&aum..
  Veroton: 26,53€ 32,90€
 • ZeoBas Ultrafine Kivijauhe 10kg säkki Bokashi EM-mikrobit
  ZeoBas Ultrafine Kivijauhe 10kg säkki on sekoitus joka sisältää zeoliittia (vähintään 50%) ja basalttikivijauhoa. ZeoBas stabilisoi maaperän pH-arvoa, varastoi vettä sekä ravinteita, parantaa maaperän laatua ja vahvistaa kasvia. Zeoliitti..
  Veroton: 52,42€ 65,00€
 • Hana Bokashi EM-mikrobit
  Hana Vipumallinen hana joka soveltuu esimerkiksi omatekoisiin bokashiämpäriin, kun haluaa valuttaa biojätteen muodostumaa bokashimehua talteen. Mittaa tarkasti että saat juuri oikeankokoinen reikä hanalle. Sisältää hanan, kaksi tiivistettä ja kie..
  Veroton: 5,56€ 6,90€
 • pH mittausliuska Bokashi EM-mikrobit
  pH mittaustikku / mittausliuska Nesteiden pH-arvon mittaamiseen tarkoitettuja liuskoja. Sopii nesteiden mittaamiseen, jossa pH-arvo on väliltään 1 - 14. Huom ! Kehon pH-arvon mittaamiseen meillä on saatavilla eri mittaustikku jossa hieman tarkempana. Siinä o..
  Veroton: 6,41€ 7,95€
 • Lahjapakkaus eMC-siivousaineet ja tarvikkeet
  Lahjapakkaus sisältäen eMC Citrus, eMC Laventeli sekä eMC Kitchen puhdistusaineet (á 100ml), bambuinen siivousliina sekä Spraypullo 360'-toiminnolla.   Kitchen Cleaner Sisältö EM mikro-organismia (rasvaisen ja öljyisen lian poistoon), ionitto..
  Veroton: 24,19€ 30,00€
 • Suihkepullo 360, Ruskea 250ml Bokashi EM-mikrobit
  Korkealaatuinen suihkepullo, jota voidaan käyttää missä tahansa asennossa. Pystyssä, ylösalaisin, taikka sivuttain, ei väliä, koska tämä toimii mitenpäin vain. Kampaamon suosittelema! Kaikkihan me tiedämme miten ärsyttävä&..
  Veroton: 6,45€ 8,00€
 • eMC Lavendel Cleaner Yleispuhdistusaine 100ml
  eMC Lavendel Cleaner Yleispuhdistusaine 100ml eMC Lavendel Cleaner on ihanteellinen probioottinen yleispuhdistusaine joka puhdistaa kodin kaikki pinnat ekologisesti ja pitkävaikutteisesti.   Puhtautta verrataan usein mikro-organismien puuttumiseen. Tämän seurauksena bak..
  Veroton: 4,76€ 5,90€
 • eMC Lavendel Cleaner Yleispuhdistusaine 0,5L Bokashi EM-mikrobit
  eMC Lavendel Cleaner Yleispuhdistusaine 0,5L eMC Lavendel Cleaner on ihanteellinen probioottinen yleispuhdistusaine joka puhdistaa kodin kaikki pinnat ekologisesti ja pitkävaikutteisesti.   Puhtautta verrataan usein mikro-organismien puuttumiseen. Tämän seurauksena bakt..
  Veroton: 10,40€ 12,90€
 • eM-C Kitchen Cleaner Puhdistusaine 100ml
  eM-C Kitchen Cleaner eM-C Kitchen Cleaner on keittiön puhdistusainetiiviste. Sitä voi käyttää yhtä hyvin keittiössä, kuin muuallakin kodin pinnoilla. Puhdistaa tehokkaasti mutta hellävaraisesti rasva keittiön pinnoista. Uunit ja jääkaapi..
  Veroton: 6,37€ 7,90€
 • eM-C Kitchen Cleaner Puhdistusaine 0,5L
  eM-C Kitchen Cleaner eM-C Kitchen Cleaner on keittiön puhdistusainetiiviste. Sitä voi käyttää yhtä hyvin keittiössä, kuin muuallakin kodin pinnoilla. Puhdistaa tehokkaasti mutta hellävaraisesti rasva keittiön pinnoista. Uunit ja jääkaapi..
  Veroton: 15,24€ 18,90€
 • eM-C Citrus Cleaner Puhdistusaine 0,5L Bokashi EM-mikrobit
  eMC CITRUS CLEANER PUHDISTUSAINE 0,5L eMC Citrus Cleaner (eMC) on koko kodin puhdistusainetiiviste, jossa on sitrushedelmien raikas tuoksu. Sitä voi käyttää yhtä hyvin keittiössä, kylpyhuoneessa ja kaikissa kodin tiloissa. eM C Citrus on laimennettava vedell&au..
  Veroton: 10,40€ 12,90€
  Perustuu 1 arvioon.
 • eM-C Citrus Cleaner Puhdistusaine 1dl Bokashi EM-mikrobit
  eMC Citrus Cleaner Puhdistusaine 1dl Puhdistusainetiiviste eM-C Citrus Cleaner on koko kodin yleispuhdistusaine jossa on sitrushedelmien raikas tuoksu. Sitä voi käyttää yhtä hyvin keittiössä kun kylpyhuoneessakin. Citrus Cleaner on siis tiiviste ja se on laimen..
  Veroton: 4,76€ 5,90€
 • eM-C Power Cleaner Puhdistusaine 0,5L Bokashi EM-mikrobit
  eM-C Power Cleaner Puhdistusaine 0,5L Puhdistusainetiiviste eM-C Power Cleaner on tehokas puhdistusaine pinttyneeseenkin likaan. Myös ammattikkäyttöön; suurkeittiöt, päiväkodit, koulut ym käyttävät tätä tehokasta puhdistusainetiivistett&..
  Veroton: 15,24€ 18,90€
 • eM-C Power Cleaner Puhdistusaine 1dl Bokashi EM-mikrobit
  eM-C Power Cleaner Puhdistusaine 100ml Puhdistusainetiiviste eM-C Power Cleaner on tehokas puhdistusaine pinttyneeseenkin likaan. Myös ammattikkäyttöön; suurkeittiöt, päiväkodit, koulut ym käyttävät tätä tehokasta puhdistusainetiivistett..
  Veroton: 6,37€ 7,90€
 • eMC Kalk Cleaner Kalkinpoistoon 100ml
  eMC Kalk Cleaner Kalkkisaostumien Puhdistusaine 100L eMC Kalk Cleaner on ihanteellinen probioottinen puhdistusaine joka poistaa kalkkisaostumia kylpyhuoneesta ja keittiöstä, ekologisesti mutta tehokkaasti ja pitkävaikutteisesti. Puhtautta verrataan usein mikro-organismien pu..
  Veroton: 7,18€ 8,90€
Bokashi, EM, EM Bokashi, Bokashi Jälleenmyyjät, EM-mikrobit, EM-tuotteet, Bokashikompostointi, Keittiökompostointi, keittiökomposti, kotikomposti, sisätilan komposti, bokashitarvikkeet bokashi tarvikkeet,