bioemsan biokosmetiikka

bioemsan

 

tuotteet ovat luomusertifioituja ja kuuluvat biokosmetiikka kategoriaan. Käytettyjen raaka-aineiden ja yrttien ominaisuuksia tehostetaan tehokkailla mikro-organismeilla joilla on probioootinen vaikutus. Manjulla, Manju merisuolalla, EM keraaminen jauheella ja merileväkalkilla on antioksidanttisia vaikutuksia ja tekevät bioemsan-tuotteista todella ainutlaatuisia.

 

Luonnollisia kosmetiikkatuotteita on tänä päivänä runsaasti saatavilla. Mutta on vain yksi kosmetiikkasarja joka todella eroaa kaikista muista – biokosmetiikkasarja joka sisältää myös tehokkaita mikro-organismeja. – tämä tekee bioemsan-tuotteista erittäin ainutlaatuisia.

 

- bioemsan-tuotteet valmistetaan Itävallassa.

- Probioottinen, ekologinen luonnonkosmetiikka tehokkailla mikro-organismeilla

- Antioksidantti, solujen uusiutuminen, solujen uudistaminen ja tulehdusta ehkäisevä vaikutus

- Laadukkaat raaka-aineet valvotuista luomutuotannoista

- Austrian Bio Garantie (www.abg.at) mukaan luomusertifioitu ja DermaServ mukaan luokiteltu ihoystävälliseksi

- Sopii erittäin hyvin herkälle iholle ja allergikoille

- Ei synteettisiä emulgointiaineita, synteettisiä tensidejä, tuoksuja tai värejä

- Ei testattuja eläimillä

- GM-vapaa

 Austria Bio Garantie sertifikaatti

Maahantuoja Viidakkotohtori

Järjestys:
Näytä:
Näytä: Lista Ruudukko
 • Bioemsan Hammastahna 80ml, fluoriton
  Bioemsan homeopaattinen hammastahna sisältää luonnollista klorofyllia ja hoitavia eteerisiä öljyjä. Bioemsan hammastahna on tieteellisesti testattu ja Itävallan hammaslääkäri Dr. Gerhard Schneider suosittelema. Hammastahna puhdistaa hampaat tehokk..
  Veroton: 14,11€ 17,50€
 • bioemsan Kosteusvoide 70ml
  Bioemsan Kosteusvoide 70ml - Normaalille ja rasvaiselle iholle. Bioemsan kosteusvoiteen sisältämät luomuainesosat yhdistettynä tuoreeseen aloe vera-mehuun tekevät ihosta pehmeän ja sammetinpehmeää. Bioemsan Kosteusvoide on ihanteellinen päivä- ja ..
  Veroton: 32,66€ 40,50€
 • bioemsan Balsamvoide 70ml
  Bioemsan Balsamvoide 70ml - Kuivalle ja herkälle iholle. on erityisen hoitava kuivalle ja herkälle iholle, mutta sopii kaikille ihotyypeille. Tämä pehmentävä balsamvoide sisältää yhdistelmän luonnollisia aktiivisia ainesosia, kuten roomalainen kam..
  Veroton: 36,69€ 45,50€
 • bioemsan Balsamvoide + kasvoöljy. Lahjapakkaus!
  Paketoitu lahjapakettiin: bioemsan Balsamivoide 70ml  + bioemsan Rose Kasvoöljy 50ml Nyt joululahjahinnoin rajoitetun ajan ja/tai niin kauan kun lahjapaketteja riittää. bioemsan Balsamvoide 70ml on erityisen hoitava kuivalle ja herkälle iholle, mutta sopii kaikil..
  Veroton: 37,10€ 46,00€ 48,00€
 • bioemsan Deodorantti 100ml, alumiiniton
  Bioemsan Deodorantti 100ml - alumiiniton. Antaa ihollesi luonnollisen ja raikkaan tunteen. Hiki on ihon luonnollinen ja tärkeä ominaisuus, joka reagoi kehon lämmönnousua vastaan. Siksi deodorantit eivät saisi estää hikoilua, vaan ainoastaan vaimentavaa epäm..
  Veroton: 24,19€ 30,00€
 • bioemsan Green Tea Peel - Kuorintavoide 70ml
  Bioemsan Green Tea Peel – vihreä tee- kuorintavoide 70 ml   bioemsan kuorintavoide vihreällä teellä, on lempeä puhdistusaine joka vahvistaa ja puhdistaa ihoa. Matcha, eli vihreää teetä, on erittäin hienoa jauhetta joka stimuloi ihoa antae..
  Veroton: 24,19€ 30,00€
bioemsan, biokosmetiikka, luonnonkosmetiikka, ekologinen, luomusertifioitu, luomukosmetiikka, EM-mikrobit,