Luonnonkosmetiikka ja saippuat

 

Viidakkotarhurin saippuapala

 
Viidakkotarhurin saippuapalat ovat Suomessa tehty käsityönä ekologisista ainesosista.  Tuote on rekisteröity kosmeettisten valmisteiden tietokantaan CPNP ( cosmetic product notification portal)

 

bioemsan

tuotteet ovat luomusertifioituja ja kuuluvat biokosmetiikka kategoriaan. Käytettyjen raaka-aineiden ja yrttien ominaisuuksia tehostetaan tehokkailla mikro-organismeilla joilla on probioootinen vaikutus. Manjulla, Manju merisuolalla, EM keraaminen jauheella ja merileväkalkilla on antioksidanttisia vaikutuksia ja tekevät bioemsan-tuotteista todella ainutlaatuisia.

Luonnollisia kosmetiikkatuotteita on tänä päivänä runsaasti saatavilla. Mutta on vain yksi kosmetiikkasarja joka todella eroaa kaikista muista – biokosmetiikkasarja jonka tuotteiden ainesosat, kuten yrtit, ovat ensin fermentoitu EM mikrobeilla ja sen jälkeen käytetty uutteina. – tämä tekee bioemsan-tuotteista erittäin ainutlaatuisia.

- Probioottinen, ekologinen luonnonkosmetiikka tehokkailla mikro-organismeilla
- Antioksidantti, solujen uusiutuminen, solujen uudistaminen ja tulehdusta ehkäisevä vaikutus
- Laadukkaat raaka-aineet valvotuista luomutuotannoista
- Austrian Bio Garantie (www.abg.at) mukaan luomusertifioitu ja DermaServ mukaan luokiteltu ihoystävälliseksi
- Sopii erittäin hyvin herkälle iholle ja allergikoille
- Ei synteettisiä emulgointiaineita, synteettisiä tensidejä, tuoksuja tai värejä
- Ei testattuja eläimillä - GM-vapa

 

Marseille Saippuapala

Marseille saippua on valmistettu perinteiseen tapaan kasviöljyistä. Se on monikäyttöinen ja hellävarainen puhdistaja niin iholle kuin kodinhoitoon.

Aito luonnontuote, ei sisällä kemiallisia lisä- tai väriaineita.
Oliiviöljypitoisuus 72%.   -   Ei sisällä palmuöljyä.   -   Saippuan vihreä väri tulee oliiviöljystä.  
Ei testattu eläimillä.   -   Sopii vegaaneille.   -   Ei sisällä GMO.

 

Aleppo

Aleppo ekologinen nestesaippua valmistetaan oliiviöljystä ja laakerinlehtiöljystä josta se myös saa tuoksunsa. Ecocert-sertifiointi takaa että tuotteet valmistetaan vähintään 95% kasvisperäisistä ainesosista luomuöljyistä, on täysin vapaa synteettisistä väreistä ja parabeeneistä eivätkä ole testattuja eläimiin.

Järjestys:
Näytä:
Näytä: Lista Ruudukko
 • Bee's Wrap Large Mehiläisvahakääre
  Kääri leipä, juusto, kasvikset, tai käytä kulhon päällisenä! Pakkaus sisältää yhden (1) suuren (33 x 35 cm) kääreen esimerkiksi puolikkaan melonin, leivän tai suurehkon kulhon peitteeksi. Bee's Wrap on ympäristöys..
  Veroton: 7,66€ 9,50€
 • Bee's Wrap Medium Mehiläisvahakääre Elintarvike Hyvinvointi
  Kääri leipä, juusto, kasvikset, tai käytä kulhon päällisenä! Pakkaus sisältää yhden (1) keskikokoisen (25,40 cm x 27,94 cm) kääreen juuston, porkkanoiden ja yrttien käärimiseen, tai kulhon peitteeksi. Bee's Wrap on ymp..
  Veroton: 6,85€ 8,50€
 • Bioemsan Hammastahna 80ml, fluoriton
  Bioemsan homeopaattinen hammastahna sisältää luonnollista klorofyllia ja hoitavia eteerisiä öljyjä. Bioemsan hammastahna on tieteellisesti testattu ja Itävallan hammaslääkäri Dr. Gerhard Schneider suosittelema. Hammastahna puhdistaa hampaat tehokk..
  Veroton: 13,71€ 17,00€
 • Viidakkotarhurin palasaippua
  Multaiset kädet puhdistuu hellävaraisesti mutta tehokkaasti kahvinpurujen ansiosta. Eukalyptus hoitaa. Pitkä naru helpottaa kiinnittämistä, laita vaikka roikkumaan ovenkahvaan tiskialtaan yllä. Saippuapalamme ovat Suomessa tehty käsityönä ekologisis..
  Veroton: 11,29€ 14,00€
 • bioemsan Deodorantti 100ml, alumiiniton
  Bioemsan Deodorantti 100ml - alumiiniton. Antaa ihollesi luonnollisen ja raikkaan tunteen. Hiki on ihon luonnollinen ja tärkeä ominaisuus, joka reagoi kehon lämmönnousua vastaan. Siksi deodorantit eivät saisi estää hikoilua, vaan ainoastaan vaimentavaa epäm..
  Veroton: 22,58€ 28,00€
 • Marseille saippua Elintarvike Hyvinvointi
  Aito marseillesaippua - ihosi hyvinvointiin on oliiviöljystä valmistettu hellävarainen saippua joka sopii käyttää sekä vartalonpesuun, ihonhoitoon että pyykinpesuun. Tämä marseillesaippua on valmistettu Etelä-Ranskassa. Emma Noël o..
  Veroton: 3,95€ 4,90€
bioemsan, biokosmetiikka, luonnonkosmetiikka, ekologinen, luomusertifioitu, luomukosmetiikka, EM-mikrobit,